Şimdi Ara

SEAT, Cupra'yı bağımsız bir marka haline getiriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada fiyatlar iyi olup iyi araçlar olacaksa seatı destekliyorum cuprayı kurmak da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet güzel bir adım olmuş

• O logo nedir ya :(

• Citroen de DS te yaptığı gibi güzel bir gelişme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Alakasi yok. DS basli basina premium marka. Modeller felan ayri. Cupra sadece spor modellere calisan departnan BMW M, Mercedes AMG, Opel OPC gibi.

Pejonun her yeri premium olsa kac yazar yasa psa'nin ya

Yakinda dukkani kapatirlar ben sana diyim

• Leon ve ibiza nın kasa aynı kalacaksa güçlü versiyonlarına bu ismi vereceklerse hiç yapmasınlar.Sıfırdan performans araçları ortaya çıkarırlarsa o zaman olur

• Arabayı biraz daha hızlandırıp yeni marka altında kaktırmak da son yılların modası oldu.

2008 krizinde Chrysler Group battıktan sonra, Fiat tarafından satın alındı. Ondan sonra bu İtalyanlar 2010 yılında Chrysler Group'a ait markaların tüm performans modellerini tek bir çatı aldında toplayıp SRT markasını oluşturdular. Pickup, truck, ticari tarzı araçları da gene tek bir çatı altında toplayıp RAM markasını oluşturdular.

Fiat bunu aslında yıllardır Abarth ile kendi içinde yapıyordu zaten. Chrysler Group'u satın aldıktan sonra aynı şeyi onlara da yaptılar.

Bana sorarsanız saçma sapan işler. Arabanın markası ne dediklerinde Dodge diyorsan eğer, o arabanın markası Dodge'dır. Gerisi hikaye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Respect*** -- 11 Ağustos 2017; 23:26:18 >
  • Bağımsız marka yapana kadar fiyatları ucuzlatsın biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat sevdiğim bir marka,getirsin bakalım...

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Cupra adi altinda degisik bi model yapilacagini sanmiyorum. Mevcut modellerin performans surumleri cupra olarak satilir. AMG ve Maybach da mercedesin alt markalari ama mevcut modellere islem uygulayip satiyorlar... Seat ta bagimsiz bir otomobil yapacak genislik yok vw grup tasarruf politikalari uyguluyor ne zamandir. En capsiz markasi seat a boyle bir yetki vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 12 Ağustos 2017; 10:57:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bağımsız marka yapana kadar fiyatları ucuzlatsın biraz.

Seat ın fiyatları zaten makul. Fiyatların detaylarına bakarsanız yarısının vergi olduğunu görürsünüz.
  • Bahsedilen sey Mercedes-AMG olayi.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Cupra'nın bağımsız bir marka haline gelmesinden bahsediliyor, sizin dediginiz gibi diyelim o zaman, Mercedes-Amg özentisi seziyorum.

• Ayıran Seat değil VW'dir. Seat olsa yerinde duramazsın.

• Yeni Cupra da arkadan itiş bekliyorum

• Bence çok yerinde olmuş.
  • Seat tan bagimsiz bir marka cikmaz. Alt marka cikar. Cupra zaten alt marka ismi yan urun.

• sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Yav tamam cupra ayri marka he ok

• Bence biraz gereksiz bir atılım olmuş, logoyu bende beğenmedim ve basit buldum. Seat'ın dünya genelinde ne pazar payı var, araçları ne derecede arzu edilir durumda da birde cupra modellerini ayrı marka altında satacakmış. Citroen ds'i ayırdı da ne oldu. Bu tip algılar öyle 3-5 senede olmuyor, 50-60 yıllık başarılı bir geçmişiniz olması lazım insanların aklında yer etmek için. Üstelik seat küçük kapasiteli, teknoloji, pazarlama ve bütçe olarak vw'ne bağlı bir firma. Böyle hevese kapılıp riskli adımlar atmaları sonradan zarar etmelerine sebep olabilir. Ticaret hayatı affetmez. Neyse yapsınlar bakalım nasıl araçlar ortay açıkacak. Tamamen vag bünyesinde olup "ayrı marka" olarak ne kadar bağımsız çalışabilecekler merak ediyorum.
  • Logo buysa gerçekten'de çok basit olmuş,hiç anlamayan birine yaptırsan 5 dakikada bundan daha güzel bir şey çıkarabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.