Şimdi Ara

Seat Ateca (ANA KONU) (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.690
Cevap
89
Favori
273.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gogogo Suzuki Vitara ...
  • seat sevdalıları hariç ateca satmaz.
    ve seat her zamanki gibi hakettiği yerde kalır.
  • Ben ne yapiyorlar anlamis degilim. Seat genel muduru fiyatlar aciklandi diye röportaj veriyor. Bayiyi ariyoruz o fiyatlar düsecek diyolar. Hic birsey anlamadik. Gercekten pek satmaya niyetleri yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon ile arasında (FR DSG / Xcellence DSG) 30.000 TL fark olur mu be mübarek ?
    Kar marjı çok yüksek tutulmuş, SUV kaymağını yemeye niyetli Doğuş ama avcunu yalama olasılığı yüksek.
    Sonuçta Seat fayda/maliyet aracı, 1.0 reference fiyatı ile de kimseyi kandıramazsın. Gerçi ne olacağını bilmek zor , piayasaya çıksın satışlarını göreceğiz. Patlamada yapabilir ama bayiler dahi fiyatı çok yüksek bulmuş durumda
  • Almanya sayfasından konfigürasyon yapınxa leon fr 27000 avro oluyor xam tavan ekleyince türkiyedeki donanıma geliyor. Buradaki fiyat 80500. Avro kuru 2.98 e geliyor. Ateca yı da oluşturduğumda 4drive tüm istediğim eklentilerle 35600 avro oluyor. Aynı kur değerinden hesaplayınca maksimum 106 bin e geliyor. Hadi düz olsun diyelim 110 olsun. 20 bin daha düşüğüne geliyor ki piyasaya yeni girecek bir model için de normal fiyat. Kimse bana neden 2.98 den kur hesaplıyorsun demesin firmanın işine gelince o kur oranından değerleme yaptığını hepimiz biliyoruz. Seat leon ile kazandığı ilgiyi ateca ile kaybedecek belli oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bayiyi aradim ve fiyatlarin resmiyet kazandigini, 1-2 gun icinde siteye de konulacagini soyledi. Indirim falan da ilk etapta zor dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de SUV araçlar çok tutuluyor.Haliyle bunu gören distribütör firmalar fiyatları olabildiğince yüksek tutuyorlar.

    Hatchback araçlar çok tutsa idi muhtemelen Leon Ateca'dan pahalı olurdu.
  • Umit-G kullanıcısına yanıt
    Bu araç bu fiyatlara satarsa söylenecek tek şey bize her şey müstehak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araba için türkiye şartlarında fiyt iyi .ne sandınız istediğiniz fiyata bedavamı vercekler sandınız .. Fiyat açıklanmadan çok iyi dehşet diyodunuz fiyat çok gelince kötülemeye başladınız ..hakettiği yer vs vs .... arabada güzel fiyatıda iyi piyasada burası Türkiye almanya fiyatı isteyen almanyaya gitsin ..burda böyle işine gelen alır gelmeyen bön bön bakar .ağlar durur fiyat çok diye .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirmania K kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar düşsede 3 bilemedin 5 düşer. Yine 12 10 civarı fazlası olur. Cam tavanlı ve tanıtım paketli dizel 100 düşünüyorduk.115 oluyor. 115 e gider tiguan alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Parası olmak başka şey, pahalı olmasına rağmen almak başka şey. Burda konuşulan aracın açıklanan fiyatlarının pahalı olması. Bu işler hesap kitap işi. Bütçenize uyar alırsınız ama burada bu aracın fiyatının ederi üzerinde geldiği gerçeğini değiştirmiyor. Benzer düşünceyle bu ülkede araç fiyatları daha çok artar hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki aracın avrupa satışında 1.0 ref ile 1.4 style manuel arasında 17-18bin lira fark varken burada 1.4 style'ı 96'ya satıp 1.0 ref'i 84'e itelemeye çalışmak nasıl bi mantıktır? Bu fiyatları normal kabul etsek dahi 85 civarına 1.0 style onun bi 10bin altına da 1.0 ref olmalıyken style fiyatına ref getirmiş uyanıklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 18 Ekim 2016; 10:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi internet sitelerine henüz fiyat donanım eklenmemiş onun için ana sayfayı güncellmedim arkadaşlar
  • Yerden yüksek leona 30 bin kağıt fazlasına kakalıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100,000 tl ye ayda 1100 tl faiz veriyorlar bunu da düşünmek lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat8361

    Bu araba için türkiye şartlarında fiyt iyi .ne sandınız istediğiniz fiyata bedavamı vercekler sandınız .. Fiyat açıklanmadan çok iyi dehşet diyodunuz fiyat çok gelince kötülemeye başladınız ..hakettiği yer vs vs .... arabada güzel fiyatıda iyi piyasada burası Türkiye almanya fiyatı isteyen almanyaya gitsin ..burda böyle işine gelen alır gelmeyen bön bön bakar .ağlar durur fiyat çok diye .

    Avrupada aynı fiyata satılan iki araçtan birisini burada 80.000 tlye digerini 110.000 tl ye satıyorsan burda düpedüz soygunculuk vardır. Burasıda bir platform olduguna göre insanlar bilgilerini görüşlerini paylaşırlar ki gerçek belli olsun. Gerisi zaten işine gelen alır ona yapacak bişey yok. Hemen trollemeye gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Avrupa'da hiçbir ülkede aynı fiyata satılmıyor. En düşük fiyat farkı yine 10 bin TL. Ama dediğiniz gibi bize gelince 30 bin oluyor bu fark. Maalesef Türk halkını dütmek ana amaçları olmuş.
  • İspanya'da 85 bin TL olan Leon FR (Türkiye donanımlı) burada 80 bin iken, 97 bin olan Ateca 110 bin TL. Neden acaba :)
  • Herkes dert yanıyor kaç gündür, yarın araç satışı başlayınca buradan pıtır pıtır araç yorumlarınızı paylaşacaksınız.
    Almayalım, bu fiyat politikasını protesto edelim bence.
  • Bu arada ben aracı beğeniyorum, ancak fiyat politikasından dolayı uzun bir süre alma taraftarı değilim.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.