Şimdi Ara

Seasonic ATX3.1 12V-2x6 Standartını Duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu işin böyle yürümeyeceği belliydi çünkü seasonic bile atx3.0 kabloları taktıktan sonra saç kurutma makinesi ile ısıtın falan demişti.



    Seasonic ATX3.1 12V-2x6 Standartını Duyurdu
    Seasonic ATX3.1 12V-2x6 Standartını Duyurduwww.guru3d.com
    Seasonic Introduces 12V-2x6 Cable as 12VHPWR Successor, Beta Testing Invited
    https://www.guru3d.com/story/seasonic-introduces-12v2x6-cable-as-12vhpwr-successor-beta-testing-invited

    Seasonic, ATX 3.1 standardı ve 12V-2x6 konektörüyle uyumlu yeni bir modüler PSU kablosunu tanıttı. Bu gelişme, önceki 12VHPWR standardının sınırlamalarına, özellikle de temas sorunları nedeniyle yanmaya karşı hassasiyetine yöneliktir. Yeni kablo tasarımı, Intel'in 12VHPWR standardına göre iyileştirme ihtiyacını belirlemesine yanıt olarak başlatılan ATX 3.1 spesifikasyonunun bir parçasıdır. Bu yeni konektörün uygulanması, modüler PSU üreticileri için nispeten basittir.


    Artık PSU'nun arka panelindeki 12VHPWR konnektörünü 12V-2x6 konnektörüne bağlayan bir kablo sağlayabiliyorlar. Lider bir güç kaynağı OEM'i olan Seasonic, "Beta Test Programına" katılma şartıyla bu kabloları ücretsiz olarak sunuyor.


    Şartlar ve koşullar da dahil olmak üzere bu programın özellikleri tam olarak açıklanmamıştır ancak sorumluluktan feragat içermesi beklenmektedir. Bu, kullanıcıların kabloyu kullanırken meydana gelebilecek olası zararların sorumluluğunu üstlendiği anlamına gelir. Kablonun kendisi, güvenilir mekanik stabilite sağlayan 16 AWG kablolara ve 90° hizalamayla tasarlanmış bir konektöre sahiptir. Eski standarda göre önemli bir gelişmeyi temsil eden 600 W'lık sürekli bir güç çıkışını destekler.


    google translate



    Seasonic ATX3.1 12V-2x6 Standartını Duyurdu

    yine dalga geçtikleri kadar kötü değil ya düzeltmiş biraz translate.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.