Şimdi Ara

High Power 500W 80+ 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (HPQ-500ST-H12S)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar güç kaynağım yanmıştı ve başlıkta belirttiğim ürünü aldım. 24.03.2017 tarihinde ürünü aldım fakat iş yoğundan daha yeni kurup deneme fırsatım oldu. ürün sessiz olduğu için tercih ettim içindeki 6 yıldan fazla zamandır kullanıyordum fakat bunun kadar ses çıkarmıyordu özelllikle sessiz olusu için aldım.
    bilgisayarı ilk açtığımda bildiginiz traktör sesi geliyor bi zaman sonra azalıyor daha sonra yük altında bile değilken sürekli hızlanıp yavaşlıyor ve eskisinden kat kat fazla ses çıkarıyor bunu ne yapabilirim geri iade edemem zamanı geçtiği için ama bi ayarı veya kullanna birisi varmı acaba bu arada monte etmede bi sıkıntı yok oynamıyor sabit yerinde şimdiden teşekkürler.
    https://i.hizliresim.com/r3bPlm.png
    http://www.hepsiburada.com/high-power-500w-80-37-5a-single-rail-aktif-pfc-siyah-atx-guc-kaynagi-hpq-500st-h12s-p-BD200052







  • Traktör sesi gelmesi ya fan bir yere sürtüodur yada fanın yağlanması fln gerekiodur.

    Kuzenin Eski pcdede traktör gibi ses çıkarıyordu fanı tozunu alıp yağladım ses büyük ölçüde azaldı ha eğer hala düzelmesse fan değişir daha iyi bir fan takılır ses sorunu halledilir.

    Garantisi varsa garanti'yi gönderede bilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 9 Mayıs 2017; 14:8:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crysef kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk açılısta bi geliyordu gitti ürünü sıfır aldım linkteli ürün ilk defa çalıstırıdım daha yük altında fan dönüş hızı 2033 baya ses çıkarıyor bu hızı 750 ye indirmek mümkünmü bilsem 30 liralık güç kaynagı alırdım onlar bu kadar ses çıkarmaz
  • gripas91 G kullanıcısına yanıt
    Psu fan hızına müdahale edilmiyor die biliyorum kendi oto ayarlıyordur.



    Bu psu daha önce kullananlarda bu tip bir şikayet hiç duymadım bence psu garantiye gönderin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crysef kullanıcısına yanıt
    Öyle yapayım hocam 2033 hızla dönüyor ve sese durulmuyor keşke iade şansım olsa
  • Aldığınız psuda sıkıntı olabilir. Bu psudan çok kullanan var. Bu şikâyetleri pek duymadım. Aldığınız ürün koruma bantlı, kapalı bir ürün müydü? Açılmış ve ya denenmiş bir ürün olabilir. Ya da şansınıza arızalı ürün gelmiş olabilir. Keşke aldığınız zaman deneme fırsatınız olsaydı da iâde etseydiniz. Sorun psuda ise gerçekten servise yollayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techniquest35

    Aldığınız psuda sıkıntı olabilir. Bu psudan çok kullanan var. Bu şikâyetleri pek duymadım. Aldığınız ürün koruma bantlı, kapalı bir ürün müydü? Açılmış ve ya denenmiş bir ürün olabilir. Ya da şansınıza arızalı ürün gelmiş olabilir. Keşke aldığınız zaman deneme fırsatınız olsaydı da iâde etseydiniz. Sorun psuda ise gerçekten servise yollayın.

    Yorumunuz için teşekkür ederim suan psu devir hızı 2177 ses mevcut devir hızı düşük çalışsa ses azalacak ama çalışmıyor geç kalmamış olsam iade ederdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.