Arkadaşlar bu neyin nesidir acaba? Zararlı yazılım büyük ihtimal çünkü burnumdan getirdi.
Ne zamandır benim bilgisayara bir haller olmaya başladı. Ramin hepsinin kullanılması suretiyle donmalar meydana geliyordu. Hemde 10ar 20şer saniye aralıklarıyla. Az önce canıma tak etti oturdum takip ediyorum. İşlemlerde bu gözüme çarptı bir bakayım araştırayım dedim hiçbir bilgi yok nette. Az önce birden kapandı ve makine refaha erdi diyebilirim hiç sorun yok.
Kaynak izleyicisinden izliyorum, 1-2 k iken oluyor 30-40k. Çözemedim olayını. Yardım ederseniz sevinirim.
Bu arada Combofix indirip taratıcam bakalım ne olacak.
Galiba çözdüm ama update ile ilgili birşey sanırım.
aynı sorun bende var suan deli olmak üzereyim :S yardım edebilecek v ar mı ???
Bu bir sistem dosyasıdır.Çalışmaması herhangibir probleme sebep olmaz.Hizmetler kısmından durdurabilirsiniz.Eğer işlemcinizi yoruyorsa mutlaka spyware taraması yaptırmalısınız.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
işlemcimi yoruyor evet ram i çok kullanıyor..hiç bir işlem yapmadığım halde ram kullanımı %97 ve ara ara düşüp yükseliyor..hizmetler kısmında gözükmüyor ve işlemlerden de kaldır dememe rağmen kalkmıyor.
Hizmetler kısmında "Windows Search" olarak geçiyor.
sagolun tesekkür ederim...hizmeti durdurdum işlemlerden kalktı sonunda ram kullanımı %55 flan suan bilgisayarım kullanıma elverisli suan gene yüksek gibi duruyor fakat olsun %97 dense %50 civarı daha iyi..