Şimdi Ara

Search Protect

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda search protect diye bir şey çıkmaya başladı, saatin yanında çalışıyor başlangıçta.
    Kapatamıyorum acaba nasıl kaldırırım?
    Youruninstaller ile de program ekle kaldırdan da baktım yok gözükmüyor program.
    ADW Cleaner ile tarattım taramadı.
     Search Protect

Bu da görev çubuğundaki simgesi. En soldaki mavi olan, e yazan.
     Search Protect

edit : görev yöneticisinde suphpuiwindow olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 16 Eylül 2014; 21:38:22 >

• regedit kayıtlarından silin birde revo unistaller ile bir bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

regedit kayıtlarından silin birde revo unistaller ile bir bakın

Hocam regeditte bulamadım.
    İnternette arayınca video çıkıyor ama bende öyle bir şeyler yok regeditte
    Silinecek bir dosya da yok program ekle/kaldırdan.

bahsettiğim video bu :

Simgeler de aynı değil, tıklayınca ben de açılan şey de koyduğum ekran görüntülerindeki gibi.

• regeditte ctrl+f basıp protect yazıp aratırmısın bi
  • Arkadaş Banada oldu şunu yaptım düzedli sende bennimy aptığımı yap %99 düzelir Adw Cleaner indir tarat temizle sonrada pc yi yeniden başlat der başllat
    % 99 Search protect yok olur yalnız adw cleaneri resmi sitesinden indirmen lazım yoksa adw cleaner çalışmaz
    ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun2525

Arkadaş Banada oldu şunu yaptım düzedli sende bennimy aptığımı yap %99 düzelir Adw Cleaner indir tarat temizle sonrada pc yi yeniden başlat der başllat
    % 99 Search protect yok olur yalnız adw cleaneri resmi sitesinden indirmen lazım yoksa adw cleaner çalışmaz
    ,

+1

Bu işlerde adw cleaner gerçekten başarılı
  • benim yöntemim sorununu çözdümü kardeşim çozdüyse sevindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada adw clenae r boyutuna göre gerçekte nmuhteşem bir program bilgisayarında sorunlar oluşursa ilk önce adw cleaner at %70 çözer
    ben bilgisayarımdaki bir çoook sorunların %90 ınını adw cleaner le çözdüm sadece tara ve temizlyele yani sende sorunlarını ilk önce adw cleanerle özmeye başla çok işe yarıoyr % 70 çözer hadi iyi günler
  • quote:

Arkadaş Banada oldu şunu yaptım düzedli sende bennimy aptığımı yap %99 düzelir Adw Cleaner indir tarat temizle sonrada pc yi yeniden başlat der başllat
    ,

Hocam resmi sitesini bulamadım, bir türlü.
    Link verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 17 Eylül 2014; 16:18:01 >
  • quote:

https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/ al bu son sürümü

Hocam bekleniyor... lütfen silmek istemediğiniz öğelerin işaretlerini kaldırın diyor tara deyince.
    Hiç bir ilerleme yok neden kaynaklanıyor?
  • ya kardeşim taratıcaksın tarama bittikten sonrada temizleye basıcaksın temizleme işlemi bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlatmak için sana bir pencere çıkar sende onaylayıp
    bilgisayarını yeniden başlatt sorun çözülür temizleme bişlemi bittikten sonra karşına çıkan bütün pencerelerde tamama veya ok a tıkla tıkladıktan sonra otomatik oalrak bilgisayarı yeniden başlatır bilgisayarın yeniden başladıktan sonra sorun %99 çözülür kolay gelsin dediklerimi adam akıllı yap ama tarama ve temizleme işi biraz fazla uzun sürebilir sabretceksin mecbur merak etme enfazla 6-7 dk sürer
  • quote:

ya kardeşim taratıcaksın tarama bittikten sonrada temizleye basıcaksın temizleme işlemi bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlatmak için sana bir pencere çıkar sende onaylayıp
    bilgisayarını yeniden başlatt sorun çözülür temizleme bişlemi bittikten sonra karşına çıkan bütün pencerelerde tamama veya ok a tıkla tıkladıktan sonra otomatik oalrak bilgisayarı yeniden başlatır bilgisayarın yeniden başladıktan sonra sorun %99 çözülür kolay gelsin dediklerimi adam akıllı yap ama tarama ve temizleme işi biraz fazla uzun sürebilir sabretceksin mecbur merak etme enfazla 6-7 dk sürer

Hocam 2 saat açık kaldı halâ dediğim gibi diyor hiç bir ilerleme yok.
  • kardeş ozman güvenli modda o işlemi yap %75 tarama ve temizleme süresi 5-10 dk olur ama güzenli modda admnistratora girme kendi kullandığını hesaba gir
    aksi takdirde olmaz
  • sonrada yeniden başlattığı zaman normal modda girebilrsin bu sefer %75 sorunun çözülür yani kısaca sana dediklerimi güvenli modda kendi kullandığın heapta yap
  • quote:

kardeş ozman güvenli modda o işlemi yap %75 tarama ve temizleme süresi 5-10 dk olur ama güzenli modda admnistratora girme kendi kullandığını hesaba gir
    aksi takdirde olmaz

Yok hocam olmuyor.
  • hatamı veriyor yoksa yine çok bekletiyormu
  • ilrliyor duruyormu yoksa hiçmi ilerleymiyor
  • son bikerede admnistrator hesabıda dene adwcleaneri olma ihtimali var dene
  • quote:

hatamı veriyor yoksa yine çok bekletiyormu

Hiç ilerleme yok, hata yok 2-3 saat açık kalsa da yine aynı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.