Şimdi Ara

search.bearshare.com sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarhttp://search.bearshare.com/ sorunu yaşayıp çözen ya da çözümünü bilen birileri yardımcı olabilir mi ?

bearshare ile ilgili her şeyi kaldırdım bilgisayarımdan,çalıştır+regedit ten de sildim ne kadar searc bearshare varsa ancak hala daha firefox ile yeni sekme açtığımdahttp://search.bearshare.com/ açılıyor nasıl kurtulabilirim ?

• Yeni sekme açın ve about:config yazın. Oradan bearshare ile ilgili olanların hepsine sağ tıklayıp sıfırla diyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko44

Yeni sekme açın ve about:config yazın. Oradan bearshare ile ilgili olanların hepsine sağ tıklayıp sıfırla diyin...

Daha önceden bunu da yapmıştım yazmayı unutmuşum.Yeniden açıp baktım bearshare le ilgili hiç bir şey yok.
  • üstadım yeni sekme actım adres cubuguna dediginizi yazdım ancak hıcbırsey cıkmadı bıryerde yanlıs mı yapıyorum acaba? saygılar..
  • birde sormak ıstedıgım bır husus var google chrom da bır yazıyı kopyalıyıp sag tusa tıkladıgımda otomatık yenı sekmede aratırdı kopyaladıgım kısmı şimdi o kayboldu sag tık olayını nasıl eski hale getırebılırız? son olarak bu melet pc yi ciddi anlamda kasıyo agırlastırıyo formatsız nasıl üstesinden geliriz bunun?
  • Google chrome kullanıyorsanız about:config komutu çalışmaz. Bunu firefox için söylemiştim...

@mga1905 , bilgisayardaki tüm toolbarları kaldırınız. Eğer varsa bear share programını da kaldırınız. Kaldırdığınız halde düzelmiyorsa bir unistaller aracılığıyla derin kaldırmayı deneyiniz. Hiç biri sonuç getirmezse firefoxu köklü kaldırıp tekrar yükleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigs4w -- 26 Temmuz 2011; 19:49:37 >
  • Araçlar / seçeneklerden ana sayfayı degiştrmeyi denedinizmi

Eklentilerde bearshare olması lazım onuda etkisiz hale getirmeyi deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Web Page Blocked--- sorunu yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @beko44 Yardımınız için çok teşekkür ederim,daha önce denediğim yöntemlerdi ancak olmamıştı bu sefer oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.