Bildirim
Seagate harici hdd sorunu ACİLL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
getdataback full versiyonunu ya da benzeri bir programın full versiyonu ile deneyin. Deneme sürümlerinde dosyaları bulur ama kurtarmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: SeYYaH-1
getdataback full versiyonunu ya da benzeri bir programın full versiyonu ile deneyin. Deneme sürümlerinde dosyaları bulur ama kurtarmaz.
eminmiyiz hocam sonra dahada gitmesin? başka yokmu fikri olan sizde yazın -
DOSYA BOYUTUNUZA BAKIN EĞER ESKİSİ İLE AYNIYSA AŞAĞIDAKİ İŞLEM YOKSA GET DATA BACK VS. GİBİ FULL BİR KURTARMA PRG. İLE DENEYİN KURTARMAYI. BU ARADA DOSYA YAZMAYIN VE SİLMEYİN DİSKE
combofix proğramını indir ve çalıştır. arkadaşının bilg. da antivirus varsa karantinaya almış olabilir. hdd boyutuna bakın eğer boyut eskisi ile aynıysa düzeltilmesi kolay.
http://forum.donanimhaber.com/m_11016981/tm.htm
bu sayfada turkali isimli arkadaşın yazdığını dikkate alın. altta kopyala yapıştır yaptım.
başlat>calıştır>cmd
komut istemi açılcak
örnek D de bu sorunu yaşıyorsan
komut satırına D: yazıp enter a bas
sonra şu komutu kopyala yapıştır yap , attrib /d /s -h -r -s
sonra yazı çıkıncaya kadar bekle
dosyaların geri geldi. hdd virüslü sağlam bir anti virüs ile tarama yapman lazım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: cindimaturab
DOSYA BOYUTUNUZA BAKIN EĞER ESKİSİ İLE AYNIYSA AŞAĞIDAKİ İŞLEM YOKSA GET DATA BACK VS. GİBİ FULL BİR KURTARMA PRG. İLE DENEYİN KURTARMAYI. BU ARADA DOSYA YAZMAYIN VE SİLMEYİN DİSKE
combofix proğramını indir ve çalıştır. arkadaşının bilg. da antivirus varsa karantinaya almış olabilir. hdd boyutuna bakın eğer boyut eskisi ile aynıysa düzeltilmesi kolay.
http://forum.donanimhaber.com/m_11016981/tm.htm
bu sayfada turkali isimli arkadaşın yazdığını dikkate alın. altta kopyala yapıştır yaptım.
başlat>calıştır>cmd
komut istemi açılcak
örnek D de bu sorunu yaşıyorsan
komut satırına D: yazıp enter a bas
sonra şu komutu kopyala yapıştır yap , attrib /d /s -h -r -s
sonra yazı çıkıncaya kadar bekle
dosyaların geri geldi. hdd virüslü sağlam bir anti virüs ile tarama yapman lazım...
başka bilgisayarada takınca aynı dosyalar yok hocam ? yineden virüs engellermi bu durumda hdd nin boyutu hatırlamıyorum malesef :S
-
evvvet :D program işe yaradı kurtardım fotoları :D teşekkürler Seyyah ve cindimaturab ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X