Şimdi Ara

Seagate harici hdd sorunu ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam , bende seagate harici hdd var dün taktım herşey içindeeydi arkadaşın bilgisayara takınca dosyaların yarısı kaybolmuş kaç yıllık fotoğraflarım hepsi vardı onlar falan yok gitmiş nolmuş acaba buna geri gelmezmi nereye gitti bunlar ?

• getdataback full versiyonunu ya da benzeri bir programın full versiyonu ile deneyin. Deneme sürümlerinde dosyaları bulur ama kurtarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

getdataback full versiyonunu ya da benzeri bir programın full versiyonu ile deneyin. Deneme sürümlerinde dosyaları bulur ama kurtarmaz.

eminmiyiz hocam sonra dahada gitmesin? başka yokmu fikri olan sizde yazın
  • DOSYA BOYUTUNUZA BAKIN EĞER ESKİSİ İLE AYNIYSA AŞAĞIDAKİ İŞLEM YOKSA GET DATA BACK VS. GİBİ FULL BİR KURTARMA PRG. İLE DENEYİN KURTARMAYI. BU ARADA DOSYA YAZMAYIN VE SİLMEYİN DİSKE

combofix proğramını indir ve çalıştır. arkadaşının bilg. da antivirus varsa karantinaya almış olabilir. hdd boyutuna bakın eğer boyut eskisi ile aynıysa düzeltilmesi kolay.

http://forum.donanimhaber.com/m_11016981/tm.htm

bu sayfada turkali isimli arkadaşın yazdığını dikkate alın. altta kopyala yapıştır yaptım.

başlat>calıştır>cmd

komut istemi açılcak

örnek D de bu sorunu yaşıyorsan

komut satırına D: yazıp enter a bas

sonra şu komutu kopyala yapıştır yap , attrib /d /s -h -r -s

sonra yazı çıkıncaya kadar bekle
    dosyaların geri geldi. hdd virüslü sağlam bir anti virüs ile tarama yapman lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: cindimaturab

DOSYA BOYUTUNUZA BAKIN EĞER ESKİSİ İLE AYNIYSA AŞAĞIDAKİ İŞLEM YOKSA GET DATA BACK VS. GİBİ FULL BİR KURTARMA PRG. İLE DENEYİN KURTARMAYI. BU ARADA DOSYA YAZMAYIN VE SİLMEYİN DİSKE

combofix proğramını indir ve çalıştır. arkadaşının bilg. da antivirus varsa karantinaya almış olabilir. hdd boyutuna bakın eğer boyut eskisi ile aynıysa düzeltilmesi kolay.

http://forum.donanimhaber.com/m_11016981/tm.htm

bu sayfada turkali isimli arkadaşın yazdığını dikkate alın. altta kopyala yapıştır yaptım.

başlat>calıştır>cmd

komut istemi açılcak

örnek D de bu sorunu yaşıyorsan

komut satırına D: yazıp enter a bas

sonra şu komutu kopyala yapıştır yap , attrib /d /s -h -r -s

sonra yazı çıkıncaya kadar bekle
    dosyaların geri geldi. hdd virüslü sağlam bir anti virüs ile tarama yapman lazım...

başka bilgisayarada takınca aynı dosyalar yok hocam ? yineden virüs engellermi bu durumda hdd nin boyutu hatırlamıyorum malesef :S

• evvvet :D program işe yaradı kurtardım fotoları :D teşekkürler Seyyah ve cindimaturab ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.