Şimdi Ara

Seagate 500GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Seagate (9SD2A4-500 • 500GB)
    harici diskim var. Bunu geçen bilgisayara dosya yüklerken bir dosya hatası verdi iptal ettim bekledi diye harddiski çıkardım işlem iptal oldu ama geri taktığımda pc daha görmedi. başka pc de denedim olmadı. kendi bilgisayarıma format attım gene görmedi. harddiskin ışığı yanıyor ve fanı çalışıyor ama cmd den bile gözükmüyo sorunu ne olabilir teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: shooterv7

Arkadaşlar benim Seagate (9SD2A4-500 • 500GB)
    harici diskim var. Bunu geçen bilgisayara dosya yüklerken bir dosya hatası verdi iptal ettim bekledi diye harddiski çıkardım işlem iptal oldu ama geri taktığımda pc daha görmedi. başka pc de denedim olmadı. kendi bilgisayarıma format attım gene görmedi. harddiskin ışığı yanıyor ve fanı çalışıyor ama cmd den bile gözükmüyo sorunu ne olabilir teşekkürler.

veri alışverşinde cıkardıysan bir sorun olmuştur diskte .ayrıca içinde fan yok manyetik disktir o
  • Hddyi biçimlendirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici harddisk ise kutudan çıkarıp deneyebilirsiniz, yinede sorun çözülmezse çöpede gidebilir, ben daha dün Seagate birini gömdüm. Markadan şikayetim yok bu arada.
  • Profesör Extreme kullanıcısına yanıt
    işte bunu birisinden de duydum ama nasıl biçimlendirebilirim ki pc görmüyo.
  • makina w7mi 7 ise xp kurulu bir makinada görecektir veya farkly bir i?letim sistemi
  • hdd nin kablolarını çıkar yarım saat bekle yine tak sonra xp cd siyle biçimlendir :D olackatır sonra windows 8 cdyle adam akllı format at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shooterv7

Arkadaşlar benim Seagate (9SD2A4-500 • 500GB)

disk yönetimindede görünmüyorsa hdd ölmüş olabilir. kutusundan çıkartıp sata kablosu ile pc ye bağlayın. yine görmezse servise verin.
  • Usta aynı sorun bendede var 1tb toshiba harddiskim veri transveri yaparken takıldı 15dk bekledim bi ilerleme olmadı bende bağlantıyı kestim tekrar taktıgımda ise görmemeye başladı windows algılıyor ama bilgisayarımda disk sürücülerinde görülmüyor aygıt yöneticisinde görülüyor disk yönetiminde ayrilmamış diye gözüküyor ve hiçbir işlem yapamıyorum hard diski kutusundan çıkarıp önündeki ek parçayı çıkartıp benim laptopun hard diskiyle değiştirdim ve formatlamaya çalıştım fakat lütfen bekleyin ekranında takıldı 1 saat geri gelmedi 2 gündür her yolu denedim sanırım işi bitti :S bütün verilerim herşeyim onun içindeydi yazık oldu -_-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.