Şimdi Ara

SEAGATE 3,5' 2TB EXPANSION - 219 TL // electroworld

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.electroworld.com.tr/p/seagate-expansion-3.5-2tb-usb-3.0-harici-disk/

Sizce bu ürün sıcak fırsat mı? Fiyat ve performans olarak değerlendirebilirmisiniz? Kısmetse bu akşam almayı planlıyorum.

• Vatan'da, 209 TLye kadar düşüyor bazen. USB 3.0 olarak en ucuz 2 TBlık disk bu zaten. İhtiyaç varsa alınır.
  • an itibari ile electroworld internet sitesinden 199 liraya siparişi verdim. ilgisizlik üzerine şikayetler de var internet sitesinden ama bakalım nasıl olacak. bu arada hepsiburadada 235tl idi, vatan da bonus card a 215tl idi. kaç günde gelir bilmem gelirse yorum yazarım, beğenmessem ürünü yazmayabilirim;)
  • Direk mağazalarda geçerli mi bu fiyat? Bugün akşam 9 gibi Edirne Electroworld'e gittim ama kapanmıştı. Sanırsam pazartesi tekrar fiyatı 219'a çekecekler. Geçen hafta sonu da 199'a düşmüştü.
  • fiyatlar pahalı hâlâ. bekleyin biraz daha.
  • son gittim mağazaya bi cacık yoktuuu 3-5 ürün satıyorlar bizde var zannediyoruz:(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

fiyatlar pahalı hâlâ. bekleyin biraz daha.

kesinlikle bekleyin derim bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolsun arkadaş düşünmüş koymuş ama sıcak fırsat değil bence bu.. normal fiyatı bunlar zaten. 99tl ye adata 640 almadım. Bekleyeceğim nasıl olsa düşecek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.