Sizce bu ürün sıcak fırsat mı? Fiyat ve performans olarak değerlendirebilirmisiniz? Kısmetse bu akşam almayı planlıyorum.
Vatan'da, 209 TLye kadar düşüyor bazen. USB 3.0 olarak en ucuz 2 TBlık disk bu zaten. İhtiyaç varsa alınır.
an itibari ile electroworld internet sitesinden 199 liraya siparişi verdim. ilgisizlik üzerine şikayetler de var internet sitesinden ama bakalım nasıl olacak. bu arada hepsiburadada 235tl idi, vatan da bonus card a 215tl idi. kaç günde gelir bilmem gelirse yorum yazarım, beğenmessem ürünü yazmayabilirim;)
Direk mağazalarda geçerli mi bu fiyat? Bugün akşam 9 gibi Edirne Electroworld'e gittim ama kapanmıştı. Sanırsam pazartesi tekrar fiyatı 219'a çekecekler. Geçen hafta sonu da 199'a düşmüştü.
fiyatlar pahalı hâlâ. bekleyin biraz daha.
son gittim mağazaya bi cacık yoktuuu 3-5 ürün satıyorlar bizde var zannediyoruz:(((
Sağolsun arkadaş düşünmüş koymuş ama sıcak fırsat değil bence bu.. normal fiyatı bunlar zaten. 99tl ye adata 640 almadım. Bekleyeceğim nasıl olsa düşecek..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme