Sea Of Stars Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) Yama Bilgileri Türkçe Yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur. Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır. (GamePass \ Steam \ Epic ) Türkçe Yama Düzenlenmiş makine çevirisidir. Emeği Geçenler VolkTyson \ MissyGesserit Kurulum Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz. Yama Kaldırma Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki SeaOfStars_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. NOT NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz. NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir. NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. LİNKLER Türkçe Yama Link: https://www.mediafire.com/file/jlyzp272a05flzs/Sea+of+Stars+T%c3%bcrk%c3%a7e+Yama.rar/file Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Oyun İçi Görüntüler Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 27 Mart 2024; 1:36:51 > |
Sea of Stars Türkçe Yama
-
-
Eline sağlık, bir süredir bekliyordum. Kurdum biraz oynadım şimdilik güzel görünüyor, bir sorunla karşılaşmadım.
-
Ellerinize sağlık sırf bu yama için bir daha oyunu bitiresim geldi. Bu arada 2023'ün en iyi Indie'siydi bence.
-
Ellerinize sağlık üstat, sağ olun :) -
Rica ederiz arkadaşlar, iyi oyunlar dileriz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Propnight2l
Bu mesaj silindi.Gelen isteklere göre, zaman buldukça el atmaya çalışıyoruz. Bu ara onu da çok duydum. Müsait bir zamanda bakabilirim.
-
Türkçe Yama İçin Teşekkürler Bu Oyun İçin İyi Bir Makine Çeviri Bile Olsa Bana Yeterdi, Sizinkisi Kusursuza EN YAKIN olandı Elinize Sağlık Teşekkürler
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
. Kopya oyunda çalışıyor mu deneyen var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 26 Ocak 2024; 9:55:43 > -
Çalışır
-
Gamepass'ten indirdim ancak ne yaptıysam türkçe olmuyor.
-
Gamepass için content klasörünün içine kurman gerekiyor
-
Aynen dediğiniz gibiymiş teşekkür ediyorum -
Rica ederim, iyi oyunlar
-
Teşekkür ederim hocam.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Teşekkürler çeviri için .
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X