Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonyyericsson

quote:

Orijinalden alıntı: lego-as

arkadaşlar bende ray kullanıcısıyım ve sizlere bir sorum var benim telefonum da kameradan çektiğin fotoğraflara bakmaya geçerken çıt diye bir ses geliyor normalmidir? (fotoğraf çekmeden geçsemde çekip geçsemde o ses var)

bu ozellik exmor r sensorunun acilmasiyla ilgili. yani normal bisey

Bende böyle "tık" diye bir ses yok
  • Yine olmadı ya kafayı yiyeceğim. hala driver istiyor. update programıyla da denedim pc yi donduruyor kabloyu taktığımda
  • bu modelin önünde görüntülü görüşme yapmaya olanak tanıyan kamera var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

bu modelin önünde görüntülü görüşme yapmaya olanak tanıyan kamera var mı?

Bulunmakta ancak şebeke üzerinden görüşme yapılmıyor.
    Skype, tango vs programlarla görüşme yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNaT

Yine olmadı ya kafayı yiyeceğim. hala driver istiyor. update programıyla da denedim pc yi donduruyor kabloyu taktığımda

İşletim sistemin neydi?
  • İşletim sistemim xp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

bu modelin önünde görüntülü görüşme yapmaya olanak tanıyan kamera var mı?

Bulunmakta ancak şebeke üzerinden görüşme yapılmıyor.
    Skype, tango vs programlarla görüşme yapabilirsiniz.

yapma be hocam, şebeke üzerinden yapamadıktan sonra skype yapsa ne olur.. niye böyle bir saçmalık yapmış s.e.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNaT

İşletim sistemim xp

http://www.wupload.com/file/1765140206/mtppk12.rar
    Birde bunu kurup dene
  • Merhabalar;

Uzunca bir zaman nokia kullandıktan sonra bu ürünü aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, bütçe doğrultusunda alınan kendi açımdan söylüyorum kaliteli bir ürün. Tek sıkıntım müzik çaların karışık çal seçeneğini bulamadım bu seçeneğide bulursam olayı bitirmiştir Sony. Birde yazılımı yükseltmelimiyim yoksa hiç bozmayıp kullanmaya devam mı etmeliyim? Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nationals

Merhabalar;

Uzunca bir zaman nokia kullandıktan sonra bu ürünü aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, bütçe doğrultusunda alınan kendi açımdan söylüyorum kaliteli bir ürün. Tek sıkıntım müzik çaların karışık çal seçeneğini bulamadım bu seçeneğide bulursam olayı bitirmiştir Sony. Birde yazılımı yükseltmelimiyim yoksa hiç bozmayıp kullanmaya devam mı etmeliyim? Şimdiden Teşekkürler.

müzikçalarda tümünü karıştır diye bi seçenek var iyi kurcala görürsün mutlaka,
    yazılım sürümünü 2.3.3 ise 2.3.4 'e yükseltmeni tavsiye ederim biçok yenilik geliyor bu güncellme ile.
  • yine olmadı başka bir bilgisayarda mı denesem acaba?
  • arc'den farkı nedir?
  • Arkadaşlar,

Ramin 512 mb olduğu söyleniyor fakat çalışan programlara girdiğimde çalışan ve boşta olan mb hesaplandığında toplamı 300mb a tekabul ediyor. Sorun nedir ? Yanlış kontrolmü yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: koray7db

Arkadaşlar,

Ramin 512 mb olduğu söyleniyor fakat çalışan programlara girdiğimde çalışan ve boşta olan mb hesaplandığında toplamı 300mb a tekabul ediyor. Sorun nedir ? Yanlış kontrolmü yapıyorum.

doğru kontrol ediyorsun ram 512mb ancak rom 200 mb kadarını kullanıyor yani bir sorun yok

• pilin büyük bir kısmını google haritalar yiyor ama bu programı durduramıyorum malesed. task killer tarzı programlarda geçici olarak durdurabiliyor. bu soruna çözüm bulabilen var mı?
  • 1-Telefonu ne seus la ne companion la güncelleyemedim. Özellikle companionda mtp device buluyor ve semc hsusb driver arıyor. Ne yaptıysam böyle bir driver bulamadım. Seus da da ses kısmaya basıp kabloyu taktığım an yine mtp device bulup pc yi kilitliyor. işletim sistemim windows xp sp3.

2- Airties RT-210 v2 kablosuz modemim var wpa ile bağlanamadım. wep ile ise sınırlı bağlantı uyarısı alıyorum. virüs programı firewall yok. Güvenlik duvarını kapattım ve bağlantılar için seçimleri de kaldırdım. Telefon başka yerlerde kablosuzdan bağlanıyor. Donanımsal bir sorun yok. Modemi resetledim bütün ayarları yeniden girdim. Modeme ip atadım. (şifrelemeyi kaldırdığımda doğrudan bağlanıyor telefon)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

quote:

Arkadaşlar,

doğru kontrol ediyorsun ram 512mb ancak rom 200 mb kadarını kullanıyor yani bir sorun yok

rom niye 200 mb kadarını yior. Rom tam olarak ne yapıypr . Bunu kontrol edemezmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooijdonk

pilin büyük bir kısmını google haritalar yiyor ama bu programı durduramıyorum malesed. task killer tarzı programlarda geçici olarak durdurabiliyor. bu soruna çözüm bulabilen var mı?

Google haritaların özelliklerinie girip senkronize varmı bi bak istersen. var ise manuel konuma getir, google haritalar bende hiç çalışmıyor aslında, belki ayarlamadım ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooijdonk

pilin büyük bir kısmını google haritalar yiyor ama bu programı durduramıyorum malesed. task killer tarzı programlarda geçici olarak durdurabiliyor. bu soruna çözüm bulabilen var mı?

hocam widget lardan gps i al ekrana ordan gps i kapalı konuma getir büyük ihtimal düzelir. en kolay yolu bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

quote:

Arkadaşlar,

rom niye 200 mb kadarını yior. Rom tam olarak ne yapıypr . Bunu kontrol edemezmiyim ?

Rom cihazın yazılımıdır. yani bir nevi bilgasayarındaki windows gibi düşün. bilgisayarı açıyorsunuz ramin 1 gb kadarını sistem kullanıyor onunu gibi birşey kontrol etmen pek mumkun değil.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.