Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: focus1
    hocam siftkey bilmiyorum kullanmadım A.I.type Keyboard Plus kullanıyorum önerileri falan kapatıyorum orjinal klavyeninkinide kapatıyordum çünkü kendim doğrudan ne yazıyorsam daha hosuma gidiyor yani önerileri tamamen kapatıyorum benim klavyede sadece popup açık harflere tıklayınca boluncuk oluyor hepsi o kadar ben memnunum harfler diğer klavyelere gore bir birinden daha ayrık parmak harflere daha rahat hakim oluyor...

tercih meselesi. düzeltme kullanacak olursanız mutlaka deneyin, bundan iyisi zor bulunur.

diğer Ray kullanıcılarına mutlaka tavsiye ederim, sadece bi deneyin ve farkı görün, düzeltme kullanan biriyseniz telefonun kendi düzeltme programı ile vakit kaybetmeyin.

markette bir aylık deneme sürümü mevcut, full sürümü paralı ama bana PM diyim anlayın siz

• arkadaslar teldeki uygulamalari root yapmadan veya icsye gecmeden kaldiramiyoruz degilmi? bu root denen olayin cihazi garanti disina cikarmayani olmuyomu????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonlarınızı ekran koruyuculu mu yoksa e.koruyucusuz mu kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

telefonlarınızı ekran koruyuculu mu yoksa e.koruyucusuz mu kullanıyorsunuz?

kendi orjinal ekran koruyucusu var.başka bir şey kullanmıyorum ama günde en az 5 kere siliyorum parmak izlerini.her güzelin bir bozarı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

kendi orjinal ekran koruyucusu var.başka bir şey kullanmıyorum ama günde en az 5 kere siliyorum parmak izlerini.her güzelin bir bozarı var

sanırım çizilmelere karşı dayanıklı cam öyle değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

sanırım çizilmelere karşı dayanıklı cam öyle değil mi?

çizilmeye karşı dayanıklı mineral cam yazıyor özelliklerinin içinde.ben alalı 1 ay oldu kılıfta almadım çizik falan yok,sadece çok leke kalıyor üstünde

• quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

Merhaba arkadaşlar telfonumda bıraz ugraşınca oyun,facebook,nette takılınca ısınıyor telefonu bıraktıgım zaman tuş kili kapanıyor yukarıdakı power tusuna ve alltakı home tuşuna bastıgımda tepki vermiyor bataryayı cıkarıp yenıden başlatabılıyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yazarsa sevınırım yoksa son çare garantiye gondercem

arkadaşlar sorun devam edıyor yok mu tavsiyesi olan
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar telfonumda bıraz ugraşınca oyun,facebook,nette takılınca ısınıyor telefonu bıraktıgım zaman tuş kili kapanıyor yukarıdakı power tusuna ve alltakı home tuşuna bastıgımda tepki vermiyor bataryayı cıkarıp yenıden başlatabılıyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yazarsa sevınırım yoksa son çare garantiye gondercem

ısınması normal bende alıştım daha önce xperia x10 mini kullandım ısınma yoktu.bu birazda işlemci gücüyle alakalı sanırım ama diğer sorunu anlamadım servise gönderebilirsin ne zaman almıştın

• quote:

quote:

quote:

ısınması normal bende alıştım daha önce xperia x10 mini kullandım ısınma yoktu.bu birazda işlemci gücüyle alakalı sanırım ama diğer sorunu anlamadım servise gönderebilirsin ne zaman almıştın

2-3 hafta kadar oldu

• Merhabalar arkadaşlar. Çanak anten ayarıyla uğraşırken telefonu tuş kilidine almadan cebime koymuştum. Cebimden çıkardığımda bir sürü işlem açıktı. "Geri" tuşuyla hepsinden çıktım, Super task killer ile de açık uygulamaları kapattım ancak ekranın sağ üst köşesinde renkli bir bar ve sürekli değişen küçük yazılar açık kaldı. Ne yaptıysam bu yazıları kaldıramadım. Hangi uygulama açılırsa açılsın o renkli bar ve yazılar sürekli ekranda en üstte görünür durumda. Bunu nasıl kapatırım, bilgisi olan var mı?

Yazılar sürekli değişiyor ancak sabit olan birkaçı : "system_server" "com.android.systemui" "surfaceflinger" "com.sonyericsson.home"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgunusta -- 1 Temmuz 2012; 19:41:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2-3 hafta kadar oldu

En temiz çözüm telefonunuzdaki uygulamaları sıfırlayın. Bunu fabrika ayarlarına dön diyerek yada PC Companionda Onar diyerek yapabilirsiniz. Ben telefonumu Rootladım, SuperleggeraV2 Rom yükledim.. makina uçuyor ve pil durumu süper.. Sorusu olana facebook.com/groups/117143125095604/ da yardımcı olabilirim

• Bu telefonun her yerde stoğu bitiyor alamadım şöle ucuzundan bir türlü garantili olarak :) vatanda çok önceden bitmişti hepsiburadada bitti teknosada öle istanbulbilisim de öle anlamadım gitti yeni ürünlerde gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgunusta

Merhabalar arkadaşlar. Çanak anten ayarıyla uğraşırken telefonu tuş kilidine almadan cebime koymuştum. Cebimden çıkardığımda bir sürü işlem açıktı. "Geri" tuşuyla hepsinden çıktım, Super task killer ile de açık uygulamaları kapattım ancak ekranın sağ üst köşesinde renkli bir bar ve sürekli değişen küçük yazılar açık kaldı. Ne yaptıysam bu yazıları kaldıramadım. Hangi uygulama açılırsa açılsın o renkli bar ve yazılar sürekli ekranda en üstte görünür durumda. Bunu nasıl kapatırım, bilgisi olan var mı?

Yazılar sürekli değişiyor ancak sabit olan birkaçı : "system_server" "com.android.systemui" "surfaceflinger" "com.sonyericsson.home"

Hocam gelistirici secenekleri var ayarlarda. Ordaki bir maddedeki tik i kaldiracaksiniz.

• Arkadaslar yeni cikan Android 4.1 jellybean surumu bizim telefonlar icinde verilir mi acaba cunku verilen 4.0.4 surumu cok kisi tarafindan begenilmemisti ve eski surume geri dönmuslerdi sony 2011 model xperialara destek verirse super olur..

• quote:

Arkadaslar yeni cikan Android 4.1 jellybean surumu bizim telefonlar icinde verilir mi acaba cunku verilen 4.0.4 surumu cok kisi tarafindan begenilmemisti ve eski surume geri dönmuslerdi sony 2011 model xperialara destek verirse super olur..

ics böyle çalışıyosa o nasıl çalışır Allah bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: fever2006

quote:

Arkadaslar yeni cikan Android 4.1 jellybean surumu bizim telefonlar icinde verilir mi acaba cunku verilen 4.0.4 surumu cok kisi tarafindan begenilmemisti ve eski surume geri dönmuslerdi sony 2011 model xperialara destek verirse super olur..

jelly bean daha stabil ve seri olduğu söyleniyor ics her telefonda sorunlu çıktı tutmadı yani onun için jelly bean çıkardılar umarım sony ics verdiği tüm xperialara yeni bir güncelleme çıkartır yoksa icsyi kimse yükleyip kullanmaz..
  • Vay arkadaş ya. Yarın ayın üçü olacak hala 4.0.4 gelmedi. Sony oğlum bak git!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fever2006

quote:

jelly bean daha stabil ve seri olduğu söyleniyor ics her telefonda sorunlu çıktı tutmadı yani onun için jelly bean çıkardılar umarım sony ics verdiği tüm xperialara yeni bir güncelleme çıkartır yoksa icsyi kimse yükleyip kullanmaz..

4.1 jellybean de adobe flash player olmayacakmış,bu sürümü güncelleyecekler ilk önce mevcut flash ı sileceklermiş telefonlarından.ics de bir süre kullanılmaya devam edilecekmiş ama güncelleme gelmeyeceği için bir süre sonra çalışmaz olacakmış. duyan bilen varmı?gerçi flashın yerini alacağı söylenen html5 var mış .
    Allah tan benim 4.0.4. iyi çalışıyor sorunsuz.bir süre daha devam ederim böyle olursa

• arkadaşlar telefonu modem olarak kullanabiliyormuyuz. evdeki pc ye telefon üstünden nete bağlanabiliyormuyuz? oluyosa nasıl aktif hale getirebilirim? bilen biri yardımcı olursa memnun olacağım. şimdiden teşekkürler
  • hocam kablosuz ve kablolu olarak iki şekilde de telefondaki interneti bilgisayarınızda kullanabilirsiniz kablosuz kullanabilmek için bilgisayarınızda wifi özelliği olması lazım wifi yoksa telefonun usb kablosuyla direk bağlayabilirsiniz bunun için ayarlara girin İnternet ve Taşınabilir hotspot buraya girin usb bağladıysanız USB bağlantısı buraya tik koyun kablosuz için Taşınabilir Wi-Fi hotspot işaretleyin hemen altındaki ayarlardan kablosuz güvenliği için şifre ayarlayabilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.