Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jedaynayt

quote:

merhabalar.gecen hafta sony pc companion prog. ile xperia ray cihazimi ics'ye update ettim.fakat onceden severek kullandigim instagram programini marketten arattigimda bana cihazinizla uyumsuzdur uyarisi veriyor. hic bu sorunla karsilasan arkadaslar oldu mu? cozum yolu varsa nedir acaba??

Merhaba. Kimse cevap vermemiş ama tekrardan soruyorum. 4.1B.0.431 güncellemesini yapan yani 4.0.4'e telefonu güncelleyen arkadaşlar Instagram'ı yükleyebildiler mi acaba Google Play'den? Ben hala yükleyemiyorum. Instagram'ı görmüyor telefon Play'de. Eskiden ilk 2.3.4 sürümünde kullanabiliyordum. :/

sımdı denedım bende kuramadım hata vermıyor ancak ındırmıyor da, baska program denedım anında ınıyor ınternette sorun yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: wetssss

quote:

quote:

merhabalar.gecen hafta sony pc companion prog. ile xperia ray cihazimi ics'ye update ettim.fakat onceden severek kullandigim instagram programini marketten arattigimda bana cihazinizla uyumsuzdur uyarisi veriyor. hic bu sorunla karsilasan arkadaslar oldu mu? cozum yolu varsa nedir acaba??

Merhaba. Kimse cevap vermemiş ama tekrardan soruyorum. 4.1B.0.431 güncellemesini yapan yani 4.0.4'e telefonu güncelleyen arkadaşlar Instagram'ı yükleyebildiler mi acaba Google Play'den? Ben hala yükleyemiyorum. Instagram'ı görmüyor telefon Play'de. Eskiden ilk 2.3.4 sürümünde kullanabiliyordum. :/

sımdı denedım bende kuramadım hata vermıyor ancak ındırmıyor da, baska program denedım anında ınıyor ınternette sorun yok...

Bende ics 4.0.4 cikti cikali kullaniyorum ve instagram uygulamasinida indirip denedim sorun yok resimler asagida

http://e1207.hizliresim.com/z/4/980s6.png
    http://e1207.hizliresim.com/z/4/980p4.png

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu telefonun tasarımına hayranım,bakıp bakıp duruyorum
  • göreceli tabi ama bence tasarımı çok hoş değil. mp3 çalara benzer görüntüsü var.
    telefonda kronometre yok mu ? bulamadım

• selam benim derleme numaram 41A0562 ama hala 403 nolu sürümdeyim güncelleme gelmemesi normalmi birde rehberdeki bi numarayı başka birine nasıl mesaj atabiliriz bi türlü yapamadım devamlı no'yu copy paste seklinde uzun bi yol gidiyorum ,yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar telin sesli arama özelliği var mı yani isim söyleyip kendi arıyor mu ya da bununla ilgili program var mı?
  • kronometre, zamanlayıcı (geri sayım) yok tel.de
  • arkadaslar rayde kullandıgınız ucretsız navıgasyanu yazarsanız cok sevınırım aura harıtada sorun cıkardı kullanamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

kronometre, zamanlayıcı (geri sayım) yok tel.de

Swiss knife Army isimli programi indirin.
    istediginiz ve daha fazlasi var o programda.

• quote:

Orijinalden alıntı: wetssss

arkadaslar rayde kullandıgınız ucretsız navıgasyanu yazarsanız cok sevınırım aura harıtada sorun cıkardı kullanamıyorum...

igo
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

kronometre, zamanlayıcı (geri sayım) yok tel.de

Swiss knife Army isimli programi indirin.
    istediginiz ve daha fazlasi var o programda.

kullandığımdan değil de kendi özelliği olarak olmaması bir garibime gitti.
  • Arkadaşlar telefonda chrome tarayıcı kullanıyorum adobe flash 11.1 i de kurdum fakat bazı sitelerde videolar açılmıyor eklenti aranıyor yazıyor sorunu ne acaba bı yazarsanız hangi programı yuklemelıyım vs.
  • arkadaşlar son güncellemeden sonra (4.0) ekrana dokunduğumda (parmağımın dokunduğu yerde) beyaz yuvarlak bir iz oluşuyor, parmağımı çekince kayıpoluyor, sizdede mevcutmu...hoşçakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 6 Temmuz 2012; 1:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust

arkadaşlar son güncellemeden sonra (4.0) ekrana dokunduğumda (parmağımın dokunduğu yerde) beyaz yuvarlak bir iz oluşuyor, parmağımı çekince kayıpoluyor, sizdede mevcutmu...hoşçakalın.

Ayarlardan kapatabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

quote:

arkadaşlar son güncellemeden sonra (4.0) ekrana dokunduğumda (parmağımın dokunduğu yerde) beyaz yuvarlak bir iz oluşuyor, parmağımı çekince kayıpoluyor, sizdede mevcutmu...hoşçakalın.

ayarlarda böyle bir ibare göremedim, yardımcı olabilirmisiniz... iyi geceler
  • yazın yeni modellerde çıkınca neo 5 ve ray in fiyatları düşer diye bekliyordum ama nafile. Bu ne arkadaş ya bir türlü düşmüyor fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

Arkadaşlar telefonda chrome tarayıcı kullanıyorum adobe flash 11.1 i de kurdum fakat bazı sitelerde videolar açılmıyor eklenti aranıyor yazıyor sorunu ne acaba bı yazarsanız hangi programı yuklemelıyım vs.

kardes dolphin diye bi tarayici var, oda chrome gibi bi dene istersen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

quote:

ayarlarda böyle bir ibare göremedim, yardımcı olabilirmisiniz... iyi geceler

ben de bulamadım ama kesin orda biliyorum. geliştirici seceneklerine falan bak bi de.

• Ayarlar-gelistirici secenekleri-dokunmalari goster

• edit.....hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 6 Temmuz 2012; 13:57:18 >
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.