Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evilboy51

Hiç açılmamış kutunun dışı nasıl oluyor jelatini nasıl bandrol tarzı bişi varmı açılan yerinde vs. ayıplı malı kakalamasınlar

Hiç açılmamış kutunun üzerinde dağıtıcı firmanın yapıştırılmış etiketi oluyor. Üzeri de jelatinle kaplı oluyor.
    Teknosa'dan bu şekilde aldım, ben de çok dikkat ediyordum kutu olayına, istediğim gibi geldi. Gözümün önünde açtılar jelatini daha sonra dağıtıcı firmanın etiketini yırttılar, garanti vs halledip, kutuyu tekrar kapatıp; teknosa kutuya kendi stickerını yapıştırdı.
    Aydınlatıcı olmuştur umarım. (Jelatini yırtılmış, kutusu ezilmiş, dağıtıcı firma etiketi olmayan kutuyu almamanızı öneririm.:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct777 -- 29 Haziran 2012; 16:48:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mct777

quote:

Orijinalden alıntı: evilboy51

Hiç açılmamış kutunun dışı nasıl oluyor jelatini nasıl bandrol tarzı bişi varmı açılan yerinde vs. ayıplı malı kakalamasınlar

Hiç açılmamış kutunun üzerinde dağıtıcı firmanın yapıştırılmış etiketi oluyor. Üzeri de jelatinle kaplı oluyor.
    Teknosa'dan bu şekilde aldım, ben de çok dikkat ediyordum kutu olayına, istediğim gibi geldi. Gözümün önünde açtılar jelatini daha sonra dağıtıcı firmanın etiketini yırttılar, garanti vs halledip, kutuyu tekrar kapatıp; teknosa kutuya kendi stickerını yapıştırdı.
    Aydınlatıcı olmuştur umarım. (Jelatini yırtılmış, kutusu ezilmiş, dağıtıcı firma etiketi olmayan kutuyu almamanızı öneririm.:))

çok teşekkür ederim :)

• telefonumu s2 ile takas yapmak istiyorum? ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust

quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

Merhaba, Asya Telekomdan orijinal BA700 batarya almayı düşünüyorum, teknik servisten alacağımız bu bataryalar gerçekten telefonun içindekiler gibi orijinal midir? Fiyat olarak 70 tl istediler, orjinalse gerçekten iyi.

Asya Telekomdan alışveriş yapıp batarya alan varsa ya da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Evet hocam orjinal ve 70 tl fiyatı var p.tesi günü servisteydim zaten çakma satamazlar yoksa SONY onlara çakar ve şöyle birşeyde var sony ericsson cihazlarına çakma batarya takarsan şarz olmuyor ekranda yabancı pil yazıyor

Bilgiler için çok sağ olun :)

Çakma pili şarja takınca yabancı pil yazıyor, şarj olmuyor demişsiniz, bu durum akıllı telefonlar için mi geçerli? Eğer öyle ise şu anda piyasada satılan BA700 piller hiç satılmaz ki, alan bakar şarj olmuyor iade eder, biraz daha açıklayabilir misiniz?

Hangi şehirde servisteydiniz, güvenilir bir yer ise orayı arayayım :)
    Teşekkürler

Bayrampaşa asya telekom servisindeydim ben fiyatını sormadım bataryanın.tesadüf benden önce bir abi aldı BA700'ü fiyatı 80 dedi bayan ama 70 alıyorum dedi.yani alsaydım 70tl'ye alabiliyordum.

Çakma pile gelirsek 10 senedir kullanıyorum sony ericsson hemen hemen bütün modellerini kullanmışımdır ve hapsinede çakma pil almışımdır hepsinde aynı olay vardı yabancı pil şarz olmuyor diye ekranında beliriyordu. Fakat akıllı telefona yani RAY'e almadım güvenemiyorum özellikle voltaj olayına.bir kaç sitedede gördüm çakma 2800 mah'lık piller ama dediğim gibi güvenmiyorum telefonu uçarmakta var 70tl için değmez orjinal diyorum

2800 lük pil alırsan arka kapağıda değiştirmek zorunda kalırsın, pilin haçmi genişlediği için orijinal kapak olmuyor bilgine....

Eyvallah hocam bunu bilmiyordum iyiki almamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

telefonumu s2 ile takas yapmak istiyorum? ne dersiniz?

Galaxy s serisi samsungun amiral gemisi diyebiliriz hocam. Eğer ki zerafet sizi sıktıysa sII tabi ki daha güçlü bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

s2 yi bilemicemde dün arkadaşımın s3 cihazı biraz kurcaladım,o ne hız öyle

hemen geri verdim tabi kendi cihazımdan soğumamak adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 29 Haziran 2012; 20:33:02 >
  • acaba bu telefon yıne teknosanın turuncu ındırımıne girecekmi bilgisi olan varmı teknosanın sitesinde ben birşey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

quote:

Galaxy s serisi samsungun amiral gemisi diyebiliriz hocam. Eğer ki zerafet sizi sıktıysa sII tabi ki daha güçlü bir telefon.

aslında savurganlık benimkisi. yada teknoloji, alışveriş manyaklığı da diyebiliriz masumane. alalı cihazı 1 ay olmadı. daha önce optimus black vardı bende. o zaman dedim ki: yahu kocaman cihazı taşıyorum cebimde. ama ne yapıyorum telefonla? pcde olmadığım zamanlar facede 1dk, donanımhaber forumda 2-3 dk, 2-3dkda haber sitelerini geziniyorum. öyle çok ağır olmayan birkaç oyun. işte birkaç uygulama işcep vs. gibi.

bunu daha küçük cihazla yapmak için ray aldım. ray günümüzün ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılıyor. hemde ne kılıf ne başka birşey takmadan sadece sol cebime telden başka birşey koymuyorum çizik vs oluşmasın diye. cihazı farketmiyorum bile cepte, beni rahatsızda etmiyor. hem sar değeri optimustan daha düşük...

yani sanırım psikojim bozuk benim. optimus büyük diye sattım ray küçük geliyor
    şeytan dürtüyor parayı basıp s3de alabilirim ama. çok büyük bir cihaz. 4inç olsa alınırdı. herneyse sizlere içimi döktüm biraz.

ben rayi en kötü 2 yıl garantisi bitene kadar kullanmak istiyorum. bakalım bunu becerebilecek miyim? şunu biliyorum ki s2de alsam şimdi yaptığım şeylerden farklı birşey yapmayacağım telefonumla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetivet -- 29 Haziran 2012; 21:46:40 >

• merhabalar.gecen hafta sony pc companion prog. ile xperia ray cihazimi ics'ye update ettim.fakat onceden severek kullandigim instagram programini marketten arattigimda bana cihazinizla uyumsuzdur uyarisi veriyor. hic bu sorunla karsilasan arkadaslar oldu mu? cozum yolu varsa nedir acaba??

• @vetivet ,

Aslında bende Ray almadan önce 2. el optimus black almayı planlıyordum. Sonra bir anda bütçem artınca 0 Ray alırken buldum kendimi.
    Aynı şekilde bende bir kaç ayda bir telefon değiştiren bir insanım. Bir tür hobi gibi bir şey diyebiliriz.
    Ama şu an yalaşık 7 ay oldu ve en ufak bir değiştireyim fikri belirmedi içimde
    Hatta kapaktır, kılıftır, bataryadır bağlarımızı iyice kuvvetlendirdik telefonla. Bir iki sene götürür beni sanırım.
    Arada 1-2 saatlik kullanma şansım oluyor 4" lik telefonları. Raydan sonra çok itici geliyorlar yahu
  • Arkadaşlar telefonu modem olarak kullanırken aldığım değer:

Kablolu internetten hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 30 Haziran 2012; 1:57:18 >
  • Rayda rahat yazı yazamayanlara klavyeye parmağı buyuk gelenler için marketten A.I.type Keyboard Plus indirip deneyin son derece kullanışlı yazı yazmak oldukça kolay tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Rayda rahat yazı yazamayanlara klavyeye parmağı buyuk gelenler için marketten A.I.type Keyboard Plus indirip deneyin son derece kullanışlı yazı yazmak oldukça kolay tavsiye ederim..

Cidden bayagi hizli yaziliyor hocam sagolasin.

• Arkadaşlar telefonda kurulu gelen navigasyon nasıl çalışıyor.Açtığımda her zaman google haritalar navigasyon bu konumda kullanılamaz diyor.gps ve internet açık...
  • arkadaşlar mrb,bende aranıza xperia ray alarak katıldım.hepsiburada.com dan 750 liraya geldi(28 mayısta aldım) 3 kuşaktır sonyericsson kullanıyorum ilk önce k750 i sonra x10 mini ve şimdide çok severek aldığım ray.
    foruma katılmadan önce xperia ray hakkında forumda yazan yazıları okudum.baya bilgilendim diyebilirim.ilk aldığımda seus yardımıyla sürümü 4.0.4 e yükselttim(2.3.4. ile gelmişti) ıcs ye çabuk alıştım çünkü pek bir olumsuz yönünü görmedim sadece arama yaptığım zaman 3 saniye kadar bekletiyor.onun dışında canavar gibi,ekran çözünürlüğü çok iyi,ıcs yle beraber resim dosyalarının boyutuda büyüdü ama resim kalitesi aynı kaldı sanırım.kamerayla gündüz çekimleri harika benim samsung 12 mp fotoğraf makinası var onu kullanmıyorum artık.gece çekimlerinde beklenitimin altında kalsa bile fotoğraf makinemden iyi çektiğini söyleyebilirim.yatırımda yaptım ;team 16 cb class 10 kart aldım kart okuyucusula beraber 46 liraya geldi.araç tutucusu aldım ama içime sinmedi bütün telefoncuları geziyorum daha iyisini bulmak için.araç şarj kablosu aldım.ama kafama göre asansörlü deri kılıf bulamadım.yani kısacası ben bu telefonu uzun zaman kullanırım.
    şimdi birkaç sorum olacak;ayarlardan uygulamaları açtığım zaman 210 mb kullanılan 210 mb boş gözüküyor ama ama depolamaya baktığım zaman 131 mb boş gözüküyor.bu fark neden?şarj 1 gün anca gidiyor advanced task killer kullandım verim alamadım,forumda ayarlardan kapatılabileceği yazıyor ama devamlı kullandığım uygulamaları kullanmadığım zaman ram den yememesi için nasıl kapatacağım.bide telefona 45 liraya ömür boyu güncellemeli piranha navigasyon kurdum kullanan arkadaş varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

arkadaşlar mrb,bende aranıza xperia ray alarak katıldım.hepsiburada.com dan 750 liraya geldi(28 mayısta aldım) 3 kuşaktır sonyericsson kullanıyorum ilk önce k750 i sonra x10 mini ve şimdide çok severek aldığım ray.
    foruma katılmadan önce xperia ray hakkında forumda yazan yazıları okudum.baya bilgilendim diyebilirim.ilk aldığımda seus yardımıyla sürümü 4.0.4 e yükselttim(2.3.4. ile gelmişti) ıcs ye çabuk alıştım çünkü pek bir olumsuz yönünü görmedim sadece arama yaptığım zaman 3 saniye kadar bekletiyor.onun dışında canavar gibi,ekran çözünürlüğü çok iyi,ıcs yle beraber resim dosyalarının boyutuda büyüdü ama resim kalitesi aynı kaldı sanırım.kamerayla gündüz çekimleri harika benim samsung 12 mp fotoğraf makinası var onu kullanmıyorum artık.gece çekimlerinde beklenitimin altında kalsa bile fotoğraf makinemden iyi çektiğini söyleyebilirim.yatırımda yaptım ;team 16 cb class 10 kart aldım kart okuyucusula beraber 46 liraya geldi.araç tutucusu aldım ama içime sinmedi bütün telefoncuları geziyorum daha iyisini bulmak için.araç şarj kablosu aldım.ama kafama göre asansörlü deri kılıf bulamadım.yani kısacası ben bu telefonu uzun zaman kullanırım.
    şimdi birkaç sorum olacak;ayarlardan uygulamaları açtığım zaman 210 mb kullanılan 210 mb boş gözüküyor ama ama depolamaya baktığım zaman 131 mb boş gözüküyor.bu fark neden?şarj 1 gün anca gidiyor advanced task killer kullandım verim alamadım,forumda ayarlardan kapatılabileceği yazıyor ama devamlı kullandığım uygulamaları kullanmadığım zaman ram den yememesi için nasıl kapatacağım.bide telefona 45 liraya ömür boyu güncellemeli piranha navigasyon kurdum kullanan arkadaş varmı?

öncelikle hayırlı olsun. ben hala 2.3.4 kullanıyorum. sıkılana kadar icsye geçmeyeceğim. icsyi telde hiç görmedim. tel.i uzun vadede kullanmak adına bunu yapıyorum

açılan programları kapatan bir çok task manager mevcut. fakat hemen hemen hepsi birbirinden farklı olduğu söylenemez. ben en son es task manager kullanıyorum. türkçe dil desteği var. ekrana widgetini ekleyebiliyorsun. önbellek temizleme , güç doktoru gibi özellikleri de mevcut.

navigasyona 45 tlyi boşa vermişsiniz. igo navigasyonu ücretsiz telefonunuza yükleyebilirdiniz.

• arkadaşlar telefondan sık ziyaret ettiğiniz siteleri yazar mısınız? mobil versiyonları olanlar öncelikli
  • Arkadaşlar market'te ulyssespeed isminde bir program var 1.5mb birşey navigasyon için onu kullanıyorum GPS üzerindenhallediyor işini ücretsiz ve çok stabil beni istanbul'dan izmir adana antalya isparta eskişehir ve tekrar istanbula getirdi. tavsiye ederim
  • quote:

quote:

arkadaşlar mrb,bende aranıza xperia ray alarak katıldım.hepsiburada.com dan 750 liraya geldi(28 mayısta aldım) 3 kuşaktır sonyericsson kullanıyorum ilk önce k750 i sonra x10 mini ve şimdide çok severek aldığım ray.

öncelikle hayırlı olsun. ben hala 2.3.4 kullanıyorum. sıkılana kadar icsye geçmeyeceğim. icsyi telde hiç görmedim. tel.i uzun vadede kullanmak adına bunu yapıyorum

açılan programları kapatan bir çok task manager mevcut. fakat hemen hemen hepsi birbirinden farklı olduğu söylenemez. ben en son es task manager kullanıyorum. türkçe dil desteği var. ekrana widgetini ekleyebiliyorsun. önbellek temizleme , güç doktoru gibi özellikleri de mevcut.

navigasyona 45 tlyi boşa vermişsiniz. igo navigasyonu ücretsiz telefonunuza yükleyebilirdiniz.

Hocam ben sazan gibi ICS'ye atlayan biriyim gerçekten beni hayal kırıklığına uğrattı tekrar döndüm 2.3.4'e servisin bana dediği ICS'ye geçmeyin şuan için tasvip etmiyoruz oldu.Benim anlamadığım olay çok daha düşük tabletlerde özellikle fiyat aralığı 120 200 tl olan cihazlarda bu ICS uçuyor gerçekten anlam veremiyorum.

-------Bu siteden bulduğum Oneclick isimli program ile telefona root yapmadan bütün programlarımı hafıza kartına attım daha doğrusu otomatik atıyor ne yüklersen telefonun belleği boş ama, bir dünya program kurdum telefonun performansı taktire şayen Bunuda tüm arkadaşlara tavsiye edebilirim.yapan arkadaşın ellerine sağlık

Şuda gözüme çarptı şimdi 16gb c10 kartı almışın 46t'ye. ben 74 tl verdim HP markaya kazıkmı yemişim ya

• quote:

quote:

hocam sağol,es task manageri deneyeceğim.navigasyonda işin biraz kolayına kaçtım,kurma indirme olayında acemiyim birde senede 4 kere güncelleme garantisi verdiler.bu telefonu satana kadar ücret ödenmiyor.bakalım daha yeni yeni kullanıyorum tam ben bu yazıyı yazarken güncellemesi gelmiş haritanın açtığımda gördüm

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.