Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar bu telefona root room olayı nasıl yapılıyor ? konuda yazıyor diye bilirsiniz ama 59 sayfa olmuş :) telefon sıfır geldi dün gece Sony PC Companion 2.1 ile güncelledim ics 4.03e güncelledi. recovery download menü vs nasıl giriyoruz ?

edit: root işini hallettim rom yükleme kaldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 30 Haziran 2012; 15:20:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

arkadaşlar mrb,bende aranıza xperia ray alarak katıldım.hepsiburada.com dan 750 liraya geldi(28 mayısta aldım) 3 kuşaktır sonyericsson kullanıyorum ilk önce k750 i sonra x10 mini ve şimdide çok severek aldığım ray.
    foruma katılmadan önce xperia ray hakkında forumda yazan yazıları okudum.baya bilgilendim diyebilirim.ilk aldığımda seus yardımıyla sürümü 4.0.4 e yükselttim(2.3.4. ile gelmişti) ıcs ye çabuk alıştım çünkü pek bir olumsuz yönünü görmedim sadece arama yaptığım zaman 3 saniye kadar bekletiyor.onun dışında canavar gibi,ekran çözünürlüğü çok iyi,ıcs yle beraber resim dosyalarının boyutuda büyüdü ama resim kalitesi aynı kaldı sanırım.kamerayla gündüz çekimleri harika benim samsung 12 mp fotoğraf makinası var onu kullanmıyorum artık.gece çekimlerinde beklenitimin altında kalsa bile fotoğraf makinemden iyi çektiğini söyleyebilirim.yatırımda yaptım ;team 16 cb class 10 kart aldım kart okuyucusula beraber 46 liraya geldi.araç tutucusu aldım ama içime sinmedi bütün telefoncuları geziyorum daha iyisini bulmak için.araç şarj kablosu aldım.ama kafama göre asansörlü deri kılıf bulamadım.yani kısacası ben bu telefonu uzun zaman kullanırım.
    şimdi birkaç sorum olacak;ayarlardan uygulamaları açtığım zaman 210 mb kullanılan 210 mb boş gözüküyor ama ama depolamaya baktığım zaman 131 mb boş gözüküyor.bu fark neden?şarj 1 gün anca gidiyor advanced task killer kullandım verim alamadım,forumda ayarlardan kapatılabileceği yazıyor ama devamlı kullandığım uygulamaları kullanmadığım zaman ram den yememesi için nasıl kapatacağım.bide telefona 45 liraya ömür boyu güncellemeli piranha navigasyon kurdum kullanan arkadaş varmı?

öncelikle hayırlı olsun. ben hala 2.3.4 kullanıyorum. sıkılana kadar icsye geçmeyeceğim. icsyi telde hiç görmedim. tel.i uzun vadede kullanmak adına bunu yapıyorum

açılan programları kapatan bir çok task manager mevcut. fakat hemen hemen hepsi birbirinden farklı olduğu söylenemez. ben en son es task manager kullanıyorum. türkçe dil desteği var. ekrana widgetini ekleyebiliyorsun. önbellek temizleme , güç doktoru gibi özellikleri de mevcut.

navigasyona 45 tlyi boşa vermişsiniz. igo navigasyonu ücretsiz telefonunuza yükleyebilirdiniz.

Hocam ben sazan gibi ICS'ye atlayan biriyim gerçekten beni hayal kırıklığına uğrattı tekrar döndüm 2.3.4'e servisin bana dediği ICS'ye geçmeyin şuan için tasvip etmiyoruz oldu.Benim anlamadığım olay çok daha düşük tabletlerde özellikle fiyat aralığı 120 200 tl olan cihazlarda bu ICS uçuyor gerçekten anlam veremiyorum.

-------Bu siteden bulduğum Oneclick isimli program ile telefona root yapmadan bütün programlarımı hafıza kartına attım daha doğrusu otomatik atıyor ne yüklersen telefonun belleği boş ama, bir dünya program kurdum telefonun performansı taktire şayen Bunuda tüm arkadaşlara tavsiye edebilirim.yapan arkadaşın ellerine sağlık

Şuda gözüme çarptı şimdi 16gb c10 kartı almışın 46t'ye. ben 74 tl verdim HP markaya kazıkmı yemişim ya

hocam hepsiburada.com dan aldım 10 gün oluyor.ama teknolojide fiyatlar okadar değişkenki bugün 20 lira ya aldığını yarın 10 a gördüğün olur bilirsin.ben telefonu hepsiburadadan 750 ye aldıktan sonra 699 a düştü.ki geçen seneki fiyatı malum.
    ıcs ye gelince bana faydası oldu zararı değil.zaten forumda kimisi olumlu bahsetmiş.işte bunu anlamıyorum acaba ben telefonun hakkını vermiyorum ondanmı?oyun oynamıyorum anca nette gezmek,face,msj,konuşma,foto... bunlardada hiç bir sıkıntı yok.sebep bumu.yoksa telefonda hiç bir yavaşlama ,kasma yok

• Son 1 aydır telefonla konuşurken cızırtılar gelmeye başladı (ilk çıktığında almıştım. ) ve karşıdakinin sesini gerçekten duymakta güçlük çekiyorsun. Kapatıp tekrar aradığında olmuyor. Bunla daha önceden karşılaşan arkadaşlar olmuştu sanırım. Sorunun kaynağını ve çözümünü bulabildiniz mi ? 2 tane tespitim var. 1. çok iyi çekmediği zamanlarda yaptığını düşünüyorum. 2. telefon ısındıysa çok ondanda olabilir. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  • Arama engellemelerin hepsi, arayana meşgul sinyali vererek mi oluyor? istediğimiz kişiye, su anda ulaşılamıyor mesajı dinletemez miyiz meşgul sinyali yerine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray7db

Son 1 aydır telefonla konuşurken cızırtılar gelmeye başladı (ilk çıktığında almıştım. ) ve karşıdakinin sesini gerçekten duymakta güçlük çekiyorsun. Kapatıp tekrar aradığında olmuyor. Bunla daha önceden karşılaşan arkadaşlar olmuştu sanırım. Sorunun kaynağını ve çözümünü bulabildiniz mi ? 2 tane tespitim var. 1. çok iyi çekmediği zamanlarda yaptığını düşünüyorum. 2. telefon ısındıysa çok ondanda olabilir. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Ilk aldigm gunden beri var o cizirti, servise de verdim sorun yok dediler. Ben de duymuyorum artik o sesi, o kadar alistim yani. Bide vodafone kullaniyorm, farkli bor operator takdigimda cizirti olmuyor. Hatta vodafone ile evin bazi koselerinde konusma yaparken de gelmiyor.

• Merhaba arkadaşlar telfonumda bıraz ugraşınca oyun,facebook,nette takılınca ısınıyor telefonu bıraktıgım zaman tuş kili kapanıyor yukarıdakı power tusuna ve alltakı home tuşuna bastıgımda tepki vermiyor bataryayı cıkarıp yenıden başlatabılıyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yazarsa sevınırım yoksa son çare garantiye gondercem
  • cm 9 rc1 yükleyen var mı ? wipeleri yapıp yüklemeye çalıştım ama yükleme tamamlandı diyor telefonu yeniden başlayınca bootda kalıyor reset atıp duruyor ? çözümü bilen yada yüklemeyi anlatabilecek olan var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

quote:

arkadaşlar mrb,bende aranıza xperia ray alarak katıldım.hepsiburada.com dan 750 liraya geldi(28 mayısta aldım) 3 kuşaktır sonyericsson kullanıyorum ilk önce k750 i sonra x10 mini ve şimdide çok severek aldığım ray.
    foruma katılmadan önce xperia ray hakkında forumda yazan yazıları okudum.baya bilgilendim diyebilirim.ilk aldığımda seus yardımıyla sürümü 4.0.4 e yükselttim(2.3.4. ile gelmişti) ıcs ye çabuk alıştım çünkü pek bir olumsuz yönünü görmedim sadece arama yaptığım zaman 3 saniye kadar bekletiyor.onun dışında canavar gibi,ekran çözünürlüğü çok iyi,ıcs yle beraber resim dosyalarının boyutuda büyüdü ama resim kalitesi aynı kaldı sanırım.kamerayla gündüz çekimleri harika benim samsung 12 mp fotoğraf makinası var onu kullanmıyorum artık.gece çekimlerinde beklenitimin altında kalsa bile fotoğraf makinemden iyi çektiğini söyleyebilirim.yatırımda yaptım ;team 16 cb class 10 kart aldım kart okuyucusula beraber 46 liraya geldi.araç tutucusu aldım ama içime sinmedi bütün telefoncuları geziyorum daha iyisini bulmak için.araç şarj kablosu aldım.ama kafama göre asansörlü deri kılıf bulamadım.yani kısacası ben bu telefonu uzun zaman kullanırım.
    şimdi birkaç sorum olacak;ayarlardan uygulamaları açtığım zaman 210 mb kullanılan 210 mb boş gözüküyor ama ama depolamaya baktığım zaman 131 mb boş gözüküyor.bu fark neden?şarj 1 gün anca gidiyor advanced task killer kullandım verim alamadım,forumda ayarlardan kapatılabileceği yazıyor ama devamlı kullandığım uygulamaları kullanmadığım zaman ram den yememesi için nasıl kapatacağım.bide telefona 45 liraya ömür boyu güncellemeli piranha navigasyon kurdum kullanan arkadaş varmı?

öncelikle hayırlı olsun. ben hala 2.3.4 kullanıyorum. sıkılana kadar icsye geçmeyeceğim. icsyi telde hiç görmedim. tel.i uzun vadede kullanmak adına bunu yapıyorum

açılan programları kapatan bir çok task manager mevcut. fakat hemen hemen hepsi birbirinden farklı olduğu söylenemez. ben en son es task manager kullanıyorum. türkçe dil desteği var. ekrana widgetini ekleyebiliyorsun. önbellek temizleme , güç doktoru gibi özellikleri de mevcut.

navigasyona 45 tlyi boşa vermişsiniz. igo navigasyonu ücretsiz telefonunuza yükleyebilirdiniz.

hocam sağol,es task manageri deneyeceğim.navigasyonda işin biraz kolayına kaçtım,kurma indirme olayında acemiyim birde senede 4 kere güncelleme garantisi verdiler.bu telefonu satana kadar ücret ödenmiyor.bakalım daha yeni yeni kullanıyorum tam ben bu yazıyı yazarken güncellemesi gelmiş haritanın açtığımda gördüm

es task manageri beğendim.türkçe olması güzel kullanımı kolay ama gerçekten faydalı oluyormu bu tür programlar bilmiyorum.
    benim telefonda kullandığım olmazsa olmaz uygulamalar:
    1-whatsapp: beleşten foto müzik msj paylaşılan uygulama ,tabiki internetten gidiyor

2-evernote :not almayı seven bir insanım çünkü dün yediğim yemeği bile unutabilme lüksüm var

3-navigasyon :bence bu telefonları güzelleştiren uygulamaların başında geliyor.ben piranha ndrive kullanıyorum,forumdaki arkadaşlardan anladığım bu konuda igo nun iyi olduğu ve beleşmiş.bende memnunum gerçi kullanımı kolay,tek eksi yönü gps e geç bağlanıyor ilk açıldığında

4-color splash fx :fotoları şekillendirmek için,markette pisart var oda iyi

5-es task manager :yeni keşfettim

6-opera mini :internet tarayıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: waldemar85

Arkadaşlar telefonda kurulu gelen navigasyon nasıl çalışıyor.Açtığımda her zaman google haritalar navigasyon bu konumda kullanılamaz diyor.gps ve internet açık...

bir bilen yok mu!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fever2006

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak veya yardım talebim olacak diyelim,
    Ben bu telefonla msn.de görüşür gibi wifi üzerinden nasıl görüşme yapabilirim?

whatsapp ve viber gibi populer programlar olduktan sonra messenger populeritesini kaybetti galiba ama

marketten "messenger with you" diye arattırsan bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

quote:

whatsapp ve viber gibi populer programlar olduktan sonra messenger populeritesini kaybetti galiba ama

Whats up yada viber ile yapabilir miyim peki?

• Arkadaşlarbildiğimiz üzre telefonumuzun hdmi çıkışı yok. Piyasada belki göreceksiniz ararsanız mikro usb yi hdmi yapan adaptör var. Tabi bazı telefonlarda meselâ lg de var program aracılığı ile görüntü aktarımı yapabilmektir. Bilgisi olan varsa yani biz bu cihazı nasıl dilek görüntü aktarmayı sağlarız.?
    Kablosuz falan değil bahsettiğim. Tesekkurler
  • quote:

quote:

quote:

whatsapp da messenger gibi fakat karşınızdakinde de akıllı telefon olup uygulama ondada olması gerekir,viber de aynı şekilde,
    whatsapp yukleyince zaten rehberinizde kimlerde whatsapp varsa görüyorsunuz.

• cm 9 rc1 yükleyen var mı ? wipeleri yapıp yüklemeye çalıştım ama yükleme tamamlandı diyor telefonu yeniden başlayınca bootda kalıyor reset atıp duruyor ? çözümü bilen yada yüklemeyi anlatabilecek olan var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

whatsapp da messenger gibi fakat karşınızdakinde de akıllı telefon olup uygulama ondada olması gerekir,viber de aynı şekilde,
    whatsapp yukleyince zaten rehberinizde kimlerde whatsapp varsa görüyorsunuz.

Whats up kurulurken bağlantı hatası veriyor. Wi fi ile çalışmıyor sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Rayda rahat yazı yazamayanlara klavyeye parmağı buyuk gelenler için marketten A.I.type Keyboard Plus indirip deneyin son derece kullanışlı yazı yazmak oldukça kolay tavsiye ederim..

Ray gibi dar ekrana sahip bi telefonda en önemli meselelerden biri de bu olsa gerek.

ben daha önce swiftkey programını kullanıyodum, çok memnundum. siz söyleyince bunu da denedim. şimdi klavye olarak AI type keyboard daha iyi, tuşlar ayrık ve istediğiniz tuşa basmak çok kolay, temalar da iyi. ama! tahmin kısmını benmi kullanamadım bilmiyorum ama tahmin yeteneği berbat gibi geldi bana. acaba bi ayarı mı kaçırıyorum? sizde nasıl bu programın tahmin ve sözcük tamamlama yeteneği?

swiftkey de klavye daha kötü buna göre, tuşlara isabetli basmak problem olabiliyo. ama! swiftkey inanılmaz bir tahmin yeteneğine sahip, tüm harfleri yanlış bassanız dahi, yakındaki tuşlardan kombinasyon yapıp kelimeyi tahmin edebiliyo. klavyesi kötü sahi olsa problem değil buyüzden. herşeyi tahmin ediyo, ve size özel kelimeleri de hafızaya alıyo ve bu şekilde kişiselleşebiliyo (bu özellik AI dede var sanırım)

ben hala daha swiftkeyden çok memnunum. denemeyenler mutlaka denesin derim. ama! keşke AI type keyboard'un klavyesi ile swiftkey'in tahmin yeteneği birleştirilebilseydi. işte ozaman kusursuz bi program ortaya çıkardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: onder748

Arkadaşlarbildiğimiz üzre telefonumuzun hdmi çıkışı yok. Piyasada belki göreceksiniz ararsanız mikro usb yi hdmi yapan adaptör var. Tabi bazı telefonlarda meselâ lg de var program aracılığı ile görüntü aktarımı yapabilmektir. Bilgisi olan varsa yani biz bu cihazı nasıl dilek görüntü aktarmayı sağlarız.?
    Kablosuz falan değil bahsettiğim. Tesekkurler

Boyle bi baglanti munkun degil.

• teşekurler
    yazılımla falan sağlayamayız yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Rayda rahat yazı yazamayanlara klavyeye parmağı buyuk gelenler için marketten A.I.type Keyboard Plus indirip deneyin son derece kullanışlı yazı yazmak oldukça kolay tavsiye ederim..

Ray gibi dar ekrana sahip bi telefonda en önemli meselelerden biri de bu olsa gerek.

ben daha önce swiftkey programını kullanıyodum, çok memnundum. siz söyleyince bunu da denedim. şimdi klavye olarak AI type keyboard daha iyi, tuşlar ayrık ve istediğiniz tuşa basmak çok kolay, temalar da iyi. ama! tahmin kısmını benmi kullanamadım bilmiyorum ama tahmin yeteneği berbat gibi geldi bana. acaba bi ayarı mı kaçırıyorum? sizde nasıl bu programın tahmin ve sözcük tamamlama yeteneği?

swiftkey de klavye daha kötü buna göre, tuşlara isabetli basmak problem olabiliyo. ama! swiftkey inanılmaz bir tahmin yeteneğine sahip, tüm harfleri yanlış bassanız dahi, yakındaki tuşlardan kombinasyon yapıp kelimeyi tahmin edebiliyo. klavyesi kötü sahi olsa problem değil buyüzden. herşeyi tahmin ediyo, ve size özel kelimeleri de hafızaya alıyo ve bu şekilde kişiselleşebiliyo (bu özellik AI dede var sanırım)

ben hala daha swiftkeyden çok memnunum. denemeyenler mutlaka denesin derim. ama! keşke AI type keyboard'un klavyesi ile swiftkey'in tahmin yeteneği birleştirilebilseydi. işte ozaman kusursuz bi program ortaya çıkardı.

hocam siftkey bilmiyorum kullanmadım A.I.type Keyboard Plus kullanıyorum önerileri falan kapatıyorum orjinal klavyeninkinide kapatıyordum çünkü kendim doğrudan ne yazıyorsam daha hosuma gidiyor yani önerileri tamamen kapatıyorum benim klavyede sadece popup açık harflere tıklayınca boluncuk oluyor hepsi o kadar ben memnunum harfler diğer klavyelere gore bir birinden daha ayrık parmak harflere daha rahat hakim oluyor...

• Alüminyum arka kapak satılıyor mu bu telefon için? Alan-kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.