Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evilboy51

peki neo v mi ray mi :P hala ray almayı düşünüyorum bakalım vazgeçirebilen olacakmı kötüleyin ray i birazda :P bide teknosa turuncu indirimde bu hafta neler olucak bilen varmı içerden birileri varmıdır 699 olur mu yine ray?

Hocam git iki telefonu da karsilastir, hosuna gideni al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?12660-Xperia-Ray-ST18i-Android-4-(ICS)-den-Android-Gingerbread-2-3-4-e-geri-d%F6nme-(Denendi)&s=d7c7cb6018c8a6ce0c5d37ee3ba6a850

Bilgisayarin bolgesel zaman dilimini Amerika yapin denetim masasindan. Yoksa sorun cikariyor flashtool.

arkadaşım bölgesel ayarları artık değiştirmenize gerek yok. flashtool un 0.8.5.0 sürümünde türkçe dille ilgili problem giderildi. ben hiç değişiklik yapmadan 2.3 e dönmüştüm. sağlam çalışıyor. bilginize.

• Arkadaşlar mx player kullanıyorum tek başına birçok videoyu açıyor, lakin markette mx player in 5 tane falan codec i var, bunlar ne için gerekli bilen var mı? Hangi tür videolar ya da ses dosyaları için gerekli acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct777

quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

Merhaba, Asya Telekomdan orijinal BA700 batarya almayı düşünüyorum, teknik servisten alacağımız bu bataryalar gerçekten telefonun içindekiler gibi orijinal midir? Fiyat olarak 70 tl istediler, orjinalse gerçekten iyi.

Asya Telekomdan alışveriş yapıp batarya alan varsa ya da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Evet hocam orjinal ve 70 tl fiyatı var p.tesi günü servisteydim zaten çakma satamazlar yoksa SONY onlara çakar ve şöyle birşeyde var sony ericsson cihazlarına çakma batarya takarsan şarz olmuyor ekranda yabancı pil yazıyor

Bilgiler için çok sağ olun :)

Çakma pili şarja takınca yabancı pil yazıyor, şarj olmuyor demişsiniz, bu durum akıllı telefonlar için mi geçerli? Eğer öyle ise şu anda piyasada satılan BA700 piller hiç satılmaz ki, alan bakar şarj olmuyor iade eder, biraz daha açıklayabilir misiniz?

Hangi şehirde servisteydiniz, güvenilir bir yer ise orayı arayayım :)
    Teşekkürler

Bayrampaşa asya telekom servisindeydim ben fiyatını sormadım bataryanın.tesadüf benden önce bir abi aldı BA700'ü fiyatı 80 dedi bayan ama 70 alıyorum dedi.yani alsaydım 70tl'ye alabiliyordum.

Çakma pile gelirsek 10 senedir kullanıyorum sony ericsson hemen hemen bütün modellerini kullanmışımdır ve hapsinede çakma pil almışımdır hepsinde aynı olay vardı yabancı pil şarz olmuyor diye ekranında beliriyordu. Fakat akıllı telefona yani RAY'e almadım güvenemiyorum özellikle voltaj olayına.bir kaç sitedede gördüm çakma 2800 mah'lık piller ama dediğim gibi güvenmiyorum telefonu uçarmakta var 70tl için değmez orjinal diyorum

• quote:

Arkadaşlar mx player kullanıyorum tek başına birçok videoyu açıyor, lakin markette mx player in 5 tane falan codec i var, bunlar ne için gerekli bilen var mı? Hangi tür videolar ya da ses dosyaları için gerekli acaba?

bende mx kullanıyorum, video konusunda kusursuz diyebilirim. codec lerin açıklamaları kendi sayfalarında yazıyo aslında ama ayrıntısını bilmiyorum. ben ARMv7 codec ini yüklemiştim ne olur ne olmaz diye.
  • RAY için TR CDA kodu Lazım Cihazında TR yazılımı Olanlar Aşağıdaki Konuya Bi bakın :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_62543335/tm.htm
  • Arkadaslar OROCHI arkadasin konusuna yardimci olun lutfaen cok zor bi sey degil.

• ray deki barkot okuyucuyu çalıştırabilen var mı acaba? barkotu okuyor fakat sonra boş sayfa açıyor,,nedir bunun esprisi?
  • QR veya barkodu okuyup siteye yonlendiriyor hocam. Internete baglaniyor yani.

• quote:

QR veya barkodu okuyup siteye yonlendiriyor hocam. Internete baglaniyor yani.

evet dediğiniz gibi siteye yönlendiriyor fakat boş bir sayfa açılıyor hep.ne kadar denediysem hep boş sayfa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fever2006

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

arkadaşlar teknosadan aldığım rayin faturası telefonumun değişim kararı sonrası kayboldu. teknosadan eski faturamı alabilir miyim acaba istediğim zaman?

Müşteri hizmetlerini arıyosun talep ediyosun 1 hafta içinde mailine yada fax numarana yolluyolar. bazen aldığın mağazadan da çıkarabiliyosun ama her mağazada olmuyor.

teşekkürler ilginize. lakin faturayı buldum
  • En sonunda almaya karar verdim sony garantili en ucuz nerden alırım siyah renkte turuncu indirim yok ortada
  • hepsiburadada 699 tl daha ucuzu yok. üstelik rengide altın sarısı çok şık. solo pazara kadar gelmezse gidip bunu alacam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba, Asya Telekomdan orijinal BA700 batarya almayı düşünüyorum, teknik servisten alacağımız bu bataryalar gerçekten telefonun içindekiler gibi orijinal midir? Fiyat olarak 70 tl istediler, orjinalse gerçekten iyi.

Asya Telekomdan alışveriş yapıp batarya alan varsa ya da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Evet hocam orjinal ve 70 tl fiyatı var p.tesi günü servisteydim zaten çakma satamazlar yoksa SONY onlara çakar ve şöyle birşeyde var sony ericsson cihazlarına çakma batarya takarsan şarz olmuyor ekranda yabancı pil yazıyor

Bilgiler için çok sağ olun :)

Çakma pili şarja takınca yabancı pil yazıyor, şarj olmuyor demişsiniz, bu durum akıllı telefonlar için mi geçerli? Eğer öyle ise şu anda piyasada satılan BA700 piller hiç satılmaz ki, alan bakar şarj olmuyor iade eder, biraz daha açıklayabilir misiniz?

Hangi şehirde servisteydiniz, güvenilir bir yer ise orayı arayayım :)
    Teşekkürler

Bayrampaşa asya telekom servisindeydim ben fiyatını sormadım bataryanın.tesadüf benden önce bir abi aldı BA700'ü fiyatı 80 dedi bayan ama 70 alıyorum dedi.yani alsaydım 70tl'ye alabiliyordum.

Çakma pile gelirsek 10 senedir kullanıyorum sony ericsson hemen hemen bütün modellerini kullanmışımdır ve hapsinede çakma pil almışımdır hepsinde aynı olay vardı yabancı pil şarz olmuyor diye ekranında beliriyordu. Fakat akıllı telefona yani RAY'e almadım güvenemiyorum özellikle voltaj olayına.bir kaç sitedede gördüm çakma 2800 mah'lık piller ama dediğim gibi güvenmiyorum telefonu uçarmakta var 70tl için değmez orjinal diyorum

2800 lük pil alırsan arka kapağıda değiştirmek zorunda kalırsın, pilin haçmi genişlediği için orijinal kapak olmuyor bilgine....

• hotmail uygulamasını kullanan var mı aramızda?
    sorum şu : o uygulamada sildiğim epostaların pcden açtığımda halen hesapta olduğunu görüyorum. pcden açıldığnda da silinmiş olması için ne yapmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

quote:

QR veya barkodu okuyup siteye yonlendiriyor hocam. Internete baglaniyor yani.

evet dediğiniz gibi siteye yönlendiriyor fakat boş bir sayfa açılıyor hep.ne kadar denediysem hep boş sayfa.

Marketten barkonat adli uygulamayi indir.

• Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak veya yardım talebim olacak diyelim,
    Ben bu telefonla msn.de görüşür gibi wifi üzerinden nasıl görüşme yapabilirim?

• Selam arkadaşlar
    Bir arkadaşa bu telefondan almak istiyorum. Ama adam telefonu elinden hiç düşürmüyor bütün gün telefonla konuşuyor. Bu sebeple "şarjının dayanma süresi çooook önemli"
    Bunu düşünerek bu telefonu tavsiye eder misiniz? Uzun süre kullanan ve eksilerini fark edenlere soruyorum. Telefonu holigan derecede sevenlere değil.
    Saygılar sunarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuneville

Selam arkadaşlar
    Bir arkadaşa bu telefondan almak istiyorum. Ama adam telefonu elinden hiç düşürmüyor bütün gün telefonla konuşuyor. Bu sebeple "şarjının dayanma süresi çooook önemli"
    Bunu düşünerek bu telefonu tavsiye eder misiniz? Uzun süre kullanan ve eksilerini fark edenlere soruyorum. Telefonu holigan derecede sevenlere değil.
    Saygılar sunarım.

Gunde 2-3 saat 3G ile internet, 10 sms, 10 dk konusma, yarim saat oyun, 1 saat muzik ile bir gune yakin gidiyor. 3G kapatip az kullanirsam 3 gun gidiyor.
    Daha iyi olabilirdi tabi bataryasi.

• Hiç açılmamış kutunun dışı nasıl oluyor jelatini nasıl bandrol tarzı bişi varmı açılan yerinde vs. ayıplı malı kakalamasınlar
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.