Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (987. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
812.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hocam sadece tuş takımı satiliyor mu bilmiyorum ama satilsa bile orjinal degiller en iyisi servisten temin etmek orjinalini

100 lirada 2 sene önce çıkmış bir telefonunun kasasına verilmez. eBay'dakiler o kadar da kalitesiz değil. Alınabilir.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    arkadas kasa dememiş sadece tus takımı lazim demiş bende ebaydan aldigimdan dolayi full set olarak ne yalan söyliyim pek begenmedim tus takımını haa berbat demiyorum ama benim sahsi takintim var bu konuda orjinal tus takımı olmadan kullanamiyorum telefonu :)
  • quote:

Hocam sadece tuş takımı satiliyor mu bilmiyorum ama satilsa bile orjinal degiller en iyisi servisten temin etmek orjinalini

Yan sanayi tuş takımının ne gibi kötü yönü var? Basınca kenarlara mı takılıyor?
  • duncan_fb kullanıcısına yanıt
    söyle söyliyeyim bunda sadece deneme amacli kilit acma kapama tusunu takıp denedim orjinalinden cok yerinden oynuyordu digerlerini hiç takmadim
  • quote:

söyjavascript:void(AddText(''))le söyliyeyim bunda sadece deneme amacli kilit acma kapama tusunu takıp denedim orjinalinden cok yerinden oynuyordu digerlerini hiç takmadim
    Hevesim kaçtı valla Bu şekilde de çok kötü gözüküyor. Ne yapsam bilemedim.
  • duncan_fb kullanıcısına yanıt
    Benimkilerde silik hocam tus takımı hiç bir sikinti olmaz takmatin gereksiz yani ufak tefek seyler bunlar :)
  • quote:

Benimkilerde silik hocam tus takımı hiç bir sikinti olmaz takmatin gereksiz yani ufak tefek seyler bunlar :)

Bari tamamen temizleyebilsek de boyasız kullansak. Ne ile çıkar bu kalıntılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan_fb

quote:

En temizi kasayı söküp tuş takımını güzelce zımparalamak.
  • Arkadas en güzel yolu söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonunuDusunenKahraman

quote:

quote:

En temizi kasayı söküp tuş takımını güzelce zımparalamak.

Bende bunu düşündüm. Tek çözüm yolu

• zımparalayınca tuşlar bakır rengi olmayacak mı?

metalik gri sprey boyayla boyamaya ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D145328A -- 9 Haziran 2013; 21:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D145328A

zımparalayınca tuşlar bakır rengi olmayacak mı?

metalik gri sprey boyayla boyamaya ne dersiniz?
    öncesinde birde plastik astarı atında olmuşken tam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurd@cı

öncesinde birde plastik astarı atında olmuşken tam olsun

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, bu telefonun wireless i sıkıntılı. İşyerinde aynı noktadan iphone ve s4 s3 ler 5te4 çekerken bu cihaz 5 te 1 çekiyor ve sık sık sinyali kaybediyor. Neden olabilir? Bir de bazen 5te 5 çekiyor kafasına göre çok garip olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Merhaba arkadaşlar, bu telefonun wireless i sıkıntılı. İşyerinde aynı noktadan iphone ve s4 s3 ler 5te4 çekerken bu cihaz 5 te 1 çekiyor ve sık sık sinyali kaybediyor. Neden olabilir? Bir de bazen 5te 5 çekiyor kafasına göre çok garip olay.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar

İnterneti usb kablo üzerinden bilgisayara bağlamak mümkün mü?
    Mümkünse nasıl acaba ?

• wireless sürekli kopar, boyası çıkar. bunlar kronik ve kesin çözümü olmayan baş problemleridir neo nun.

• Ben birbuçuk ay önce neoyu emekliye ayırdım.5 ay daha garantisi var.kaça satsam acaba piyasası nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Ben birbuçuk ay önce neoyu emekliye ayırdım.5 ay daha garantisi var.kaça satsam acaba piyasası nedir.
    Neo'da zil sesi tonu ve mesaj tonu ses seviyesi farklı farklı ayarlanmıyor mu?
  • quote:

Neo'da zil sesi tonu ve mesaj tonu ses seviyesi farklı farklı ayarlanmıyor mu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim telefonun da hali herkesinki gibi tuşlar pembeleşti iyice,kameranın etrafındaki halka düştü,usb portunun kapağı çıkacak gibi duruyor vs. vs.
    servise göndermeyi düşünüyorum,ağustos 2011de almıştım,kapak değişimi istcem ayrıca ekranı da değişirler belki,önceden arayıp bildirmem gerekir mi ,yoksa kargoya teleservice istanbul diyip karşı ödemeli göndermek yeterli mi ayrıca hangi kargo şirketiyle anlaşmalılar ?
    bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

arkadaşlar benim telefonun da hali herkesinki gibi tuşlar pembeleşti iyice,kameranın etrafındaki halka düştü,usb portunun kapağı çıkacak gibi duruyor vs. vs.
    servise göndermeyi düşünüyorum,ağustos 2011de almıştım,kapak değişimi istcem ayrıca ekranı da değişirler belki,önceden arayıp bildirmem gerekir mi ,yoksa kargoya teleservice istanbul diyip karşı ödemeli göndermek yeterli mi ayrıca hangi kargo şirketiyle anlaşmalılar ?
    bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
    teşekkürler

Alıntıları Göster
    Teleservice'in sitesine göre Sony'ye burası bakıyor.

NECATİBEY CAD. NO:82/B SIHHIYE ANKARA
    Anlaşmalı olduğumuz kargo firması Yurtiçi Kargo'dur. Cihazınızı kargo aracılığı ile firmamıza ücretsiz gönderebilirsiniz.

YADA

Asya Telekom var. Alınteri Bulvarı, Gül-86 Sitesi No:1/30 Ostim 06370 ANKARA. Bu Aras Kargo

Telefonla bildirmene gerek yok. Bir kağıda şikayetlerini isteklerini yaz o kağıt, telefon ve faturasıyla birlikte göndermen yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 23 Haziran 2013; 15:02:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Teleservice'in sitesine göre Sony'ye burası bakıyor.

NECATİBEY CAD. NO:82/B SIHHIYE ANKARA
    Anlaşmalı olduğumuz kargo firması Yurtiçi Kargo'dur. Cihazınızı kargo aracılığı ile firmamıza ücretsiz gönderebilirsiniz.

YADA

Asya Telekom var. Alınteri Bulvarı, Gül-86 Sitesi No:1/30 Ostim 06370 ANKARA. Bu Aras Kargo

Telefonla bildirmene gerek yok. Bir kağıda şikayetlerini isteklerini yaz o kağıt, telefon ve faturasıyla birlikte göndermen yeterli.
    Telefonu satıyorum beyler. Belirlediğim fiyat 550 TL. İlgilenen PM atsın konuşuruz.
  • 
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.