Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
812.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: lacktor

Merhaba, Xperia Neo telefonuma root attım ve anlatılan bi kaç işlemi yaparak bootloader ı açtım; fakat bootloader açık mı kapalı mı nasıl anlayabilirim ?
    Birde rom yüklemek istiyorum oyun oynamak amaçlı Xperia Ultimate HD mi yoksa x gamer mı yüklemeliyim.

kernel yükleyebiliyorsan açıktır.

Alıntıları Göster
    XperiaNeo's ICS+ geliyor millet, unlocklular için yalnız direkt toplama yaptım yani kontrol etmedim.

PowerPack ledim.
    6.7.2 HDR uygulaması
    Gps.conf da düzeltme
    Browser - Dolphin
    Root - SU olması lazım.
    Btmuzik - Bluetoothtan müzik dinleme
    Root explorer - Dosya yöneticisinin kralı
    Açılış animasyonu değiştirildi.
    Zil sesleri silindi 2 tane mp3 eklendi.
    Arka planların yarısı silindi ek olarak Cadillac Logosu eklendi.
    Kapalı iken şarja taktığınızda renkli dolum göstergesi.
    Bazı dosyaları sildim ama daha da silmeniz gerekecektir :)
    .587 romlu
    otomatik ekran ayarı iptali

Yüklendiğinde ayrı bir başlıkta açarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 10 Şubat 2013; 1:59:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

XperiaNeo's ICS+ geliyor millet, unlocklular için yalnız direkt toplama yaptım yani kontrol etmedim.

PowerPack ledim.
    6.7.2 HDR uygulaması
    Gps.conf da düzeltme
    Browser - Dolphin
    Root - SU olması lazım.
    Btmuzik - Bluetoothtan müzik dinleme
    Root explorer - Dosya yöneticisinin kralı
    Açılış animasyonu değiştirildi.
    Zil sesleri silindi 2 tane mp3 eklendi.
    Arka planların yarısı silindi ek olarak Cadillac Logosu eklendi.
    Kapalı iken şarja taktığınızda renkli dolum göstergesi.
    Bazı dosyaları sildim ama daha da silmeniz gerekecektir :)
    .587 romlu
    otomatik ekran ayarı iptali

Yüklendiğinde ayrı bir başlıkta açarım.

Alıntıları Göster
    bazen ekran kasa değişimi muhabbeti olur ya burda hani zordur der bazı arkadaşlar...geçen gün benim s2 nin ekranı kırıldı ve youtube'dan bir baktım nasıl diye ekran değişimi.
    bizim neoların değişimi çocuk oyuncağı kalıyor bunun yanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

En son aldığım antutu benchmark sonucum. Fena sayılmaz.

Hangi romla aldın acaba bunu dostum? Bir de senin donma problemine çözüm bulamadım malesef. Dediğim gibi ben hiç problem yaşamamıştım kusura bakma valla ya

Ultimate hd.

Hangi kernel?

Alıntıları Göster
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918760

Şu modun GB'ye göre olanı yok mu?

• quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918760

Şu modun GB'ye göre olanı yok mu?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ICS'de Ultimate HD ROM kullanıyorum, XGAMER için yağ gibi akıyor harika demişler, değer mi GB'ye dönüp bunu yüklemeye?

• quote:

Arkadaşlar ICS'de Ultimate HD ROM kullanıyorum, XGAMER için yağ gibi akıyor harika demişler, değer mi GB'ye dönüp bunu yüklemeye?

Bende o romu kullandım ama hiç derdi bitmiyordu. Özellikle ses kalitesi yerlerdeydi. Şuan Xgamer kullanıyorum ve acayip memnunum. Kesinlikle değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merter2006

arkadaşlar bir program buldum denedim oldu.telefonda yüklü olan programları sd karta taşıyo.yani sd karta taşı seçeneğini aktif yapıyo.buda linki:
    http://uploading.com/files/m8b2d45m/GalaxyACE.rar/

KULLANIMI :

Ekdeki dosyayı indirin ve kurun , Samsung telefon şeklinde uygulama açılacak.
    Program açıldıktan sonra öncelikle yapmamız gereken şunlardır.

Telefonun Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme/usb Hata Ayıklaması 'nı aktifleştirin ve telefon açıkken pcye bağlayın, Antiace (Samsun görünümde) programında uygulamaları karta kura tıklayın ve 1 dk ka bekleyin.
    Telefonun kablosunu sökün Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme/Usb Hata Ayıklaması 'nı kapatın.
    Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet e giriyoruz ve buradan Flash player gibi sistem programları hariç dilediğimiz programı hafıza kartına taşıyoruz.

Şu an denedim gerçekten işe yarıyor.10 uygulamadan 9 unu taşidi.Hafıza problemı olan arkadaslara öneririm.Uygulamasida cok bait Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Şu viper romu kullanan var mı? Nasıl bir rom?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2134464

2.0 ı yüklesen dahi açılmıyordu benim gibi birkaç kullanıcı da aynı hata oldu 2.1 i denemedim kendi romumu topladım zaten istediğim gibi oldu ola ki uğraşırsam paylaşırım buraya onu kullanırsınız :D

Kulağa çok hoş geliyor.

Alıntıları Göster
    Bir servise 3 haftada ekran gelmez mi yahu? 3 haftadır bekliyorum neredeyse 20 iş gününü geçecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Son3R_39

quote:

Orijinalden alıntı: merter2006

arkadaşlar bir program buldum denedim oldu.telefonda yüklü olan programları sd karta taşıyo.yani sd karta taşı seçeneğini aktif yapıyo.buda linki:
    http://uploading.com/files/m8b2d45m/GalaxyACE.rar/

KULLANIMI :

Ekdeki dosyayı indirin ve kurun , Samsung telefon şeklinde uygulama açılacak.
    Program açıldıktan sonra öncelikle yapmamız gereken şunlardır.

Telefonun Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme/usb Hata Ayıklaması 'nı aktifleştirin ve telefon açıkken pcye bağlayın, Antiace (Samsun görünümde) programında uygulamaları karta kura tıklayın ve 1 dk ka bekleyin.
    Telefonun kablosunu sökün Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme/Usb Hata Ayıklaması 'nı kapatın.
    Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet e giriyoruz ve buradan Flash player gibi sistem programları hariç dilediğimiz programı hafıza kartına taşıyoruz.

Şu an denedim gerçekten işe yarıyor.10 uygulamadan 9 unu taşidi.Hafıza problemı olan arkadaslara öneririm.Uygulamasida cok bait Teşekkürler

Link2sd favorim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bir servise 3 haftada ekran gelmez mi yahu? 3 haftadır bekliyorum neredeyse 20 iş gününü geçecek

SoldaTr; teleservise mi gönderdin cihazı asya telekoma mı? Bende cihazı yolladım Bayrampaşa Asya Telekom'a onlarda Ankara Ostim Asya Telekom'a göndermişler ekran değişecekmiş. 13 gün oldu bugün yine aradım sordum ekran bekleniyormuş hala :S

Birde bu tuş takımı renk atması problemini garanti kapsamında değişim yaptirabilen var mı?

Asya Telekom'a sordum kasa 100 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daRKiLLeR

quote:

SoldaTr; teleservise mi gönderdin cihazı asya telekoma mı? Bende cihazı yolladım Bayrampaşa Asya Telekom'a onlarda Ankara Ostim Asya Telekom'a göndermişler ekran değişecekmiş. 13 gün oldu bugün yine aradım sordum ekran bekleniyormuş hala :S

Birde bu tuş takımı renk atması problemini garanti kapsamında değişim yaptirabilen var mı?

Benimki de Ankara Asya Telekomda. Biz daha çok bekleriz

Çoğunluğun tuşları garanti kapsamında değiştirmişler bazıları garip bir şekilde reddedilmiş. Ben yazdım tuş soyulması sorunu var filan diye inşallah değiştirirler.

• quote:

quote:

quote:

Çoğunluğun tuşları garanti kapsamında değiştirmişler bazıları garip bir şekilde reddedilmiş. Ben yazdım tuş soyulması sorunu var filan diye inşallah değiştirirler.

Alıntıları Göster
    Telefonun üstüne bastım yan kapak kırıldı civata yerinden alt tarafı tutuyor üst tarafı açıkta duruyor, ne tavsiye edersiniz japonla mı yapıştırsam?

• quote:

quote:

quote:

1 hafta daha bekleyeceğim. 20 günü geçerse yasal tamir sürecinden girip başlarını şişireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rs635

Telefonun üstüne bastım yan kapak kırıldı civata yerinden alt tarafı tutuyor üst tarafı açıkta duruyor, ne tavsiye edersiniz japonla mı yapıştırsam?

Yapistirici farkli yerlere bulasirsa sikinti olur bence yeni kasa alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rs635

Yapistirici farkli yerlere bulasirsa sikinti olur bence yeni kasa alin.

Alıntıları Göster
    Telefonun hafıza kartını biçimlendireceğim sizce hangi ayırma birimini seçmeliyim. 8192 bayt'ı seçersem daha hızlı çalışırmış kart. Ne kadar doğru bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

Se nin sitesinden neo nun özelliklerine baktım ramini falan yazmıyordu. Inşallah ram 512 dir bir yerde okumuştum android 2.3 lerin ram en az 512 olması lazımmis galiba birde pro nun ram kaç bilen var mi
    Herkese selam ,

Beyler ben telefonu sattım, yalnız alan kişi bana telefonun şebeke ile konuşurken kapandığını söyledi bende test ettim telefon sadece gms ile konuşurken kapanıyor ? daha önce böyle bişey olmamıştı ? sizce neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Herkese selam ,

Beyler ben telefonu sattım, yalnız alan kişi bana telefonun şebeke ile konuşurken kapandığını söyledi bende test ettim telefon sadece gms ile konuşurken kapanıyor ? daha önce böyle bişey olmamıştı ? sizce neden olabilir ?

Yeniden güncellesin telefonu düzelir muhtemelen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1 hafta daha bekleyeceğim. 20 günü geçerse yasal tamir sürecinden girip başlarını şişireceğim.

Mailden bir kere düzgünce sordum maalesef hala gelmedi dediler sonra biraz sitem içerikli mail attım ondan sonra bir daha maillerime cevap vermediler Arayıp onların sesini duymak istemiyorum lanet olsun böyle firmaya Yahu ben ebaydan bir şey aldığımda 2-3 haftada geliyor bunlar koskoca firma en geç 1 haftada gelmesi lazımken 3 haftadır gelmedi ne biçim iş

• quote:

Telefonun hafıza kartını biçimlendireceğim sizce hangi ayırma birimini seçmeliyim. 8192 bayt'ı seçersem daha hızlı çalışırmış kart. Ne kadar doğru bu?

Cevap verecek yok mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mailden bir kere düzgünce sordum maalesef hala gelmedi dediler sonra biraz sitem içerikli mail attım ondan sonra bir daha maillerime cevap vermediler Arayıp onların sesini duymak istemiyorum lanet olsun böyle firmaya Yahu ben ebaydan bir şey aldığımda 2-3 haftada geliyor bunlar koskoca firma en geç 1 haftada gelmesi lazımken 3 haftadır gelmedi ne biçim iş

demekki koskoca firma değil yada koskoca firmayı beceriksizler yönetiyor.

• quote:

quote:

Cevap verecek yok mu?

Kart 16 ise direk varsayılan 8192 bayt olarak seçiliyo bi kaç deneme yaptım 16 kb 32 kb ve 8 kb ile sonuç olarak çok büyük fark yoktu 16 da 4.9mb/s gördüm bende o şekilde biçimlendirdim tabi stock romda 2 dk da anca yükleniyo temple run 2 halen
  • 
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.