Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (923. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akman7322

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Bu olay bende de var. Garanti kapsamındaysa bende yollayayım.

sonuçta ekran hatası garanti kapsamında olması gerekir.bayramdan sonra yollamayı düşünüyorum.

o sorun ben teli alalı 3 ayken farketmiştim .forumda bikaç arkadaş dad daha olmuştu kronik bi sorun dedik galiba belli başlı partilerde var. neyse o sırada tuşlar da soyuldu göndedim ankara teleservice resmini çektim ekranın .şerefsizler tuşları bide telefonun yan cıtayı değiştirip geri yolladılar sağolsunlar da ekran daki karartıyı daha da büyütüp geri yollamışlar çok kızdım .kaldı öyle şimdi bayramdan sonra tekrar vericem.bu sefer asya telekoma göndericem onun hakkından yorumlar biraz daha iyi gibi .hem bende bikeresinde kulaklık almıştım beğenmedim geri yolladım tamamını iade ettiler üstelik kargo ücretide kesmediler. umarım sorunu onlar çözer bu sefer.sizlere tavsiyem teleservice ile uğraşmayın . çok geç balıyorlar telefona 2 hafta kadar ve birde ilgileri çok kötü telefonda birsürü parmak izi vardı .plastik poşete sarmıştım ona bile sarmadan göndermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

ewt bana da gelmiş .4597 update center dan baktım telden gözükmedi ama pc compaion dan gözüktü güncelledim bende .kısaca şöyle anlatayım son zamanlarda telefon şişmişti acayip kasıodu buna rağmen güncellemeden sonra acayip hızlandı . yrn sıfırdan temiz kurulum yapıcam. mesajlardaki gönder fontu düzeltilmiş onun dışında görünürde başka bir değişiklik yok .rehbere giriş acayip hızlanmış gb de bile bu kadar hızlı girmiyordu :D aslında custom rom arayıp maceraya gerek yok riske gerek yok zaten sony stok romla bizim için gerekli olan herşeyi sağlıyor. custom rom tamam hızlı olabilir de xloud olmayıp hdmi yı kullanamayıp kamera çalışmadıktan sonra ne anlamı var ki . birde sırf bu sony nin kendi arayüzüne aşık olduğumdan custom rom işine girmiom. bende sadece root yapıp biraz temizlik yapmak yeterli. ama tüm bunlar şahsi fikrimdir. keşke sony jb de verseydi :(

ben cameramıda kullanıyorum gpsimide xloud ve hdmi de . hatta 27lik monitörüme bağlayıp oyun oynarım hoyratca futursuzca bir ps3 edasıyla (rom : ice cream pureness 13)

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

ewt bana da gelmiş .4597 update center dan baktım telden gözükmedi ama pc compaion dan gözüktü güncelledim bende .kısaca şöyle anlatayım son zamanlarda telefon şişmişti acayip kasıodu buna rağmen güncellemeden sonra acayip hızlandı . yrn sıfırdan temiz kurulum yapıcam. mesajlardaki gönder fontu düzeltilmiş onun dışında görünürde başka bir değişiklik yok .rehbere giriş acayip hızlanmış gb de bile bu kadar hızlı girmiyordu :D aslında custom rom arayıp maceraya gerek yok riske gerek yok zaten sony stok romla bizim için gerekli olan herşeyi sağlıyor. custom rom tamam hızlı olabilir de xloud olmayıp hdmi yı kullanamayıp kamera çalışmadıktan sonra ne anlamı var ki . birde sırf bu sony nin kendi arayüzüne aşık olduğumdan custom rom işine girmiom. bende sadece root yapıp biraz temizlik yapmak yeterli. ama tüm bunlar şahsi fikrimdir. keşke sony jb de verseydi :(

ben cameramıda kullanıyorum gpsimide xloud ve hdmi de . hatta 27lik monitörüme bağlayıp oyun oynarım hoyratca futursuzca bir ps3 edasıyla (rom : ice cream pureness 13)

yani stabiliye iyi diosun :D peki onun dışında nasıl iyimi tavsiye edermsin ? root oluyor mu ? ve yüklemem için yardımcı olurmusun ? :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

yani stabiliye iyi diosun :D peki onun dışında nasıl iyimi tavsiye edermsin ? root oluyor mu ? ve yüklemem için yardımcı olurmusun ? :D

stabil evet :D garantiye göndereceksen yapma geldikten sonra yaparsın . kernel yüklemek gerekli onu bilmiorm arkadaş yapmştı ben sadece rom atıyorum hafıza kartına ordan pat yüklüyorum exe gibi :D

• aynen .:D neyse sonra karar kılarsam pm atarım yaparız bişiler. sağol yinede hayırlı bayramlar dilerim....
  • quote:

aynen .:D neyse sonra karar kılarsam pm atarım yaparız bişiler. sağol yinede hayırlı bayramlar dilerim....

hallederiz kardeşim sen karar ver yeterki :D sanada ve tüm forumun bayramın kutlarım
  • Ne zaman çıktı şu bahsettiğiniz güncelleme? 2011 xperialar için mi yoksa sadece neo için mi yayınlanmış? Bende de ray var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Ne zaman çıktı şu bahsettiğiniz güncelleme? 2011 xperialar için mi yoksa sadece neo için mi yayınlanmış? Bende de ray var.

ray için çıkalı çok oluo :d neo v ye daha önce çıktı .neo ya da yeni geldi gibi 2 aydır vermeye başladılar...
  • arkadaşlar benim neo v ama güncellemiyor güncelle diyorum indiriyor hazırlıyor ama hep başa dönüyor sonra
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Ne zaman çıktı şu bahsettiğiniz güncelleme? 2011 xperialar için mi yoksa sadece neo için mi yayınlanmış? Bende de ray var.

ray için çıkalı çok oluo :d neo v ye daha önce çıktı .neo ya da yeni geldi gibi 2 aydır vermeye başladılar...

Yukarda .4597 yazılmışta bende dedim yeni güncelleme herhalde. En son 4.1.B.0.587 çıktı ve bende yüklü.
  • Güncelleme gelmiş hemen çaktım yeni güncellemeyi. Bakalım nasıl olcak
  • bu neyin güncellemesi? şaka bir yana neleri düzeltiyormuş, hakkında bir yazı var mı?
  • Neleri duzeltir bilmiyorum ama telefonum jet gibi oldu , kasma yok. Gecisler cok hizli , ana ekran hemen aciliyor. Tarayici cok hizli baglaniyor , harbi telefona simdi asik oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pukiman

Neleri duzeltir bilmiyorum ama telefonum jet gibi oldu , kasma yok. Gecisler cok hizli , ana ekran hemen aciliyor. Tarayici cok hizli baglaniyor , harbi telefona simdi asik oldum

GB gibi stabil olmuş, kamera açılırken o kasılma gitmiş şu rehber açılma sıkıntısıda giderilmiş yalnız led hala tuş kilidindeyken aktif olmuyor ? bunuda çözersek gayet iyi diyebilirim güncelleme.
  • bende güncellemeyi görmüyor :( kabloyla deneyim birde
    Not:Kabloyla bağlanınca gördü kim ne derse desin sony diyorum. Adamlar daha ne yapsın telefonuma bu 5. güncelleme geldi yanlış hatırlamıyorsam.Şimdi güncelleme yapıyorum eğer takılma ve kasılmalarda olmazsa telefon süper demektir benim için şuan tek eksisi oydu. Jelly bean gelmesede olur artık.Jely bean gelip yine takılana kadar gelmesin ice cream sandwich ile telefonu stabil olarak kullanalım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 25 Ekim 2012; 11:14:51 >
  • Yalnız bende bir sorun çıktı , facebook uygulamasında "haber kaynağı" bölümüne gelince "bağlantı kesildi tekrar deneyiniz" diyor , tekrar tekrar denesemde açılmıyor. Kişiler açılıyor ama anasayfada milletin paylaştıklarını göremiyorum. Başka bir üyelikle denediğimde sorun yok ama benim üyeliğimde böyle bir saçmalık var
  • quote:

Yalnız bende bir sorun çıktı , facebook uygulamasında "haber kaynağı" bölümüne gelince "bağlantı kesildi tekrar deneyiniz" diyor , tekrar tekrar denesemde açılmıyor. Kişiler açılıyor ama anasayfada milletin paylaştıklarını göremiyorum. Başka bir üyelikle denediğimde sorun yok ama benim üyeliğimde böyle bir saçmalık var

Face kapalı olduğu için deneme fırsatım olmadı yalnız uygulamanın güncellemelerini kaldırıp tekrar güncelle birde loginini sil kaldırmadan önce bir daha login ol muhtemelen eski yeni register keyler kaldığı için çakışmıştır sorunun geçer, onun haricinde şimdilik gayet akıcı home tuşuna basılı tuttuğumuzda çıkan program sembolleri arası geçişler felan hızlı hiç göz kırpmıyor. Tek sıkıntı şu an led ışığını tuş kilidinde yakamamam normal sms i kullanmıyorum chomp sms kullanıyorum acaba onla mı alakalı?

• quote:

Bende telefonun kasmasından dolayı fabrika ayarlarına döndürmeyi planlıyorum. Root olayına garanti bitmeden girmeyecem. Yalnız rehberi nasıl yedeklerim ? ve fabrika ayarlarına geri dön dedikten sonra birde "onarım" yap diyorlar o nasıl yaparım acaba ?

Rehbere gir, ayarlara bas, kişileri yedekle diyip Bellek Kartını seç. Hafıza kartında bir yere yedek alıyor, güncellemeden sonra içe aktar dersen alırsın tekrar numaraları. Hatta bellek kartında nereye yedeklediğini gösteriyor. O dosya yolunu ezberleyip hafıza kartından o dosyayı alıp bilgisayara da yedekleyebilirsin.
  • ram miktarı 180 küsür mb görüyor bende eskiden maksimum 140 lardaydı bu güncelleme işe yaradı gibi.advanced task killer pro ile şimdilik kusur oldu telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 25 Ekim 2012; 11:34:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

Yalnız bende bir sorun çıktı , facebook uygulamasında "haber kaynağı" bölümüne gelince "bağlantı kesildi tekrar deneyiniz" diyor , tekrar tekrar denesemde açılmıyor. Kişiler açılıyor ama anasayfada milletin paylaştıklarını göremiyorum. Başka bir üyelikle denediğimde sorun yok ama benim üyeliğimde böyle bir saçmalık var

Face kapalı olduğu için deneme fırsatım olmadı yalnız uygulamanın güncellemelerini kaldırıp tekrar güncelle birde loginini sil kaldırmadan önce bir daha login ol muhtemelen eski yeni register keyler kaldığı için çakışmıştır sorunun geçer, onun haricinde şimdilik gayet akıcı home tuşuna basılı tuttuğumuzda çıkan program sembolleri arası geçişler felan hızlı hiç göz kırpmıyor. Tek sıkıntı şu an led ışığını tuş kilidinde yakamamam normal sms i kullanmıyorum chomp sms kullanıyorum acaba onla mı alakalı?

Logini sildim , tüm verileri temizleyip güncellemeleri öyle kaldırdım. Tekrar güncelledim ve üye girişi yaptım sorun yine aynı. Bağlantı kesildi

• 
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.