Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (853. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
811.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu listenin en altında "devre dışı bırakılan uygulamalar" var. Ordan tekrar etkinleştirebilirsin.
  • Beyler ics de bir sıkıntı buldum. Gb de müzik dinlerken fotoğraf ve video çekebiliyordum. Şimdi ise kameraya tıkladığımda müzik kapanıyor. Tüh iyiydi öyle ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb arkaşlar ben ıcs gecmedim ama tek derdim 3g goruntulu arama.bunun için ics şartmı ? ics olmadan kesinlikle 3g arama yapamazmııym ??

güncelledim 4.1.B.. ama goruntulu gorusme nasıl olacak? arama seceneklerınde cıkmıyo cok acil biri yardım edebilirmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf16 -- 27 Haziran 2012; 13:14:11 >
  • Üzgünüm dostum o özellik yine yok.ve gelme olasiligi da çok düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

@Irfan Ayarlar>Uygulamalar>Tümü

Bu listenin en altında "devre dışı bırakılan uygulamalar" var. Ordan tekrar etkinleştirebilirsin.

Teşekkür ederim, listenin en sonuna bakmak hiç aklıma gelmemişti
  • arkadaşlar benim bir sorunum var ve deli olacağım nerdeyse
    şimdi bir arkadaşım güzel bir oyun indirmiş bende almak istedim. ama bluetooth ile yollayamadım, ondan oyunu kopyadaım kendi telefonuma aldım yine olmadı. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko

Merhabalar arkadaşlar ben telefonu ics' ye güncelledikten sonra tuş kilidini ve gelen aramayı açamıyorum. Sürekli takılıp geri kaçıyor. Sizlerde de bu tarz problemler var mı?

Aynı sorun bendede var hocam.Bu ICS hiç güzel olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

quote:

Orijinalden alıntı: yakko

Merhabalar arkadaşlar ben telefonu ics' ye güncelledikten sonra tuş kilidini ve gelen aramayı açamıyorum. Sürekli takılıp geri kaçıyor. Sizlerde de bu tarz problemler var mı?

Aynı sorun bendede var hocam.Bu ICS hiç güzel olmadı.

Bu sorunun bir çözüm yolu yok mu ya baya can sıkıcı olmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf16

mrb arkaşlar ben ıcs gecmedim ama tek derdim 3g goruntulu arama.bunun için ics şartmı ? ics olmadan kesinlikle 3g arama yapamazmııym ??

güncelledim 4.1.B.. ama goruntulu gorusme nasıl olacak? arama seceneklerınde cıkmıyo cok acil biri yardım edebilirmi ??

o özelliğin ICS'de olduğunu kim söyledi ki size? gelmedi o özellik ICS ile.. gelmesi bekleniyordu ama olmadı.. belki daha sonra yamalar ile yaparlar ama kesin birşey yok..
  • Beyler ben neo'yu motorola artix 4g ile takaslıyorum ne derseniz ??
  • cm9 deneyen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler ben neo'yu motorola artix 4g ile takaslıyorum ne derseniz ??

Atrix temizse hiç durmayın derim
  • ben bugün wifi ile telefonu güncelledim ancak 2.3.4 oldu

ICS nasıl yapıcam bu telefonu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: collybali

dostlar bir şey sorucam..ben şimdi ics yi yükledim ancak fabrika ayarlarına dönüp,sd kartı biçimlendirdikten sonra yeniden yükleyebilir miyim ics'yi?

arkadaşlar cevap verecek olan yok mu lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

arkadaşlar selam...

malum ICS'ye güncelledikten sonra cevapsız arama uyarısı yok oldu. örn. Cevapsız arama 1 diye yazmıyor telefonu açtığımda...

bu özelliği kazandırabilecek bir program arıyorum. Var mı tavsiyeniz?

bu arada ICS ile iyi gidiyoruz şimdilik SUS ile sıfırdan kurmak çok fark etti, tavsiyeleriniz için teşekkür edeirm...

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler ben neo'yu motorola artix 4g ile takaslıyorum ne derseniz ??

Atrix temizse hiç durmayın derim

Valla bende öyle düşünüyorum , atrix kullanan 1 - 2 kişiden yorum alsam içim daha rahat olacak...

• quote:

cm9 deneyen var mı ?

Rc 1 çıkmış. Kurmak istiyorum fakat kurulumla ilgili detaylı bir anlatım bulamadım.

quote:

quote:

dostlar bir şey sorucam..ben şimdi ics yi yükledim ancak fabrika ayarlarına dönüp,sd kartı biçimlendirdikten sonra yeniden yükleyebilir miyim ics'yi?

Evet yükleyebilirsin. Pc comp. ile ya da SUS ile yazılımı tekrardan yükleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRK.rew -- 27 Haziran 2012; 23:40:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

quote:

cm9 deneyen var mı ?

Rc 1 çıkmış. Kurmak istiyorum fakat kurulumla ilgili detaylı bir anlatım bulamadım.

quote:

quote:

Evet yükleyebilirsin. Pc comp. ile ya da SUS ile yazılımı tekrardan yükleyebilirsin.

teşekkür ederim..

• @collybali
    Rica ederim. Yedeklerinizi almayı unutmayın . (rehber, müzik, resim ...)
  • ics den .42 ye dönülebilir demi ?wotan server ile ?
  • 
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.