Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (812. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu Cyanogen Mod'u nasıl yükleyebiliriz? Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

1251-4597 Güncelleme yok :)

Aynı SI ya sahibiz.
  • Arkadaşlar numaralar karışık olarak gidiyor, önce batı ve kuzey avrupa bölgesine dağıtılıyor sonra da bize gelecek biraz daha sabır..
  • Yanlız kullanılan kernel versiyonu değilmiyor. Bu durumda sadece arayüz mü yenilenmiş oluyor.
  • Beyler ben bu telefonu nasıl root edebilirim kolay yoldan?
  • 1251-4597.. bugün de yok henüz...
  • Selam arkadaşlar aranizda blackmart kullanan var mi...var olanlar upload edebilir mi..tskler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

1251-4597.. bugün de yok henüz...

bizi es geçtiler :)
  • kernel sürüm değişmiyorsa root da olmaz.Foto kalitesinde bir değişiklik yokmuş ve videoda donmalar oluyormuş yeni sürümde yabancı sitelerde bu tür yorumlar var.
  • Root bekleyenler için...
    4.0.3 kolay yoldan root oluyordu ama 4.0.4'te kolay yoldan yok. Bootloader kilidinin açık olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

Root bekleyenler için...
    4.0.3 kolay yoldan root oluyordu ama 4.0.4'te kolay yoldan yok. Bootloader kilidinin açık olması gerekiyor.

en kısa zamanda çıkması umudu ile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

kernel sürüm değişmiyorsa root da olmaz.Foto kalitesinde bir değişiklik yokmuş ve videoda donmalar oluyormuş yeni sürümde yabancı sitelerde bu tür yorumlar var.

Dostlar boşa bekliyorsunuz, root en problemsiz sürümleri sunuyor
  • Arkadaşlar resimli mesaj yollamak için tüm ayarlarımı yaptım Göndermek için sıraya alındı diyor. Şimdi baktımda Erişim Noktası Adları bölümünde Avea MMS nin yanındaki tik çalışmıyor Avea İnternetteki tik aktif değiştiremiyorum ne yapabilirim acaba. Tüm ayarları kusursuz yaptım eminim yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın79

Arkadaşlar resimli mesaj yollamak için tüm ayarlarımı yaptım Göndermek için sıraya alındı diyor. Şimdi baktımda Erişim Noktası Adları bölümünde Avea MMS nin yanındaki tik çalışmıyor Avea İnternetteki tik aktif değiştiremiyorum ne yapabilirim acaba. Tüm ayarları kusursuz yaptım eminim yardım lütfen.

Ben de avea dan mms yollayamadim....whatsapp en guzeli...))karsida da kurulu olması lazim iste...((

• an itibariyle neom güncellemeyi gördü darısı diğer kullanıcı arkadaşların başına yanlız yüklemeyi şimdi yapmayacağım hafıza kartını biçimlendirip öyle yükleyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_key

an itibariyle neom güncellemeyi gördü darısı diğer kullanıcı arkadaşların başına yanlız yüklemeyi şimdi yapmayacağım hafıza kartını biçimlendirip öyle yükleyecem

Bekleyenler için güzel haber :)
    kaç gündür kullanıyorum ICS'yi şimdi Gb ye geri dönüyorum :) ICS de root olayı gelene kadarda geçmeyi düşünmüyorum gereksiz bir ton şey var kaldırılmadan rahatlamaz telefon
    NOT: Senin telefonun SI numarası kaç ?
    Edit: benim SI nosu 1249 bişey bulmadı bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_silvan -- 4 Haziran 2012; 16:34:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

Selam arkadaşlar aranizda blackmart kullanan var mi...var olanlar upload edebilir mi..tskler...

https://www.box.com/shared/4a2adde172f393908bc2

• Güncelleme geldi arkadaşlar 149 lar için şu an güncelliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Orijinalden alıntı: blue_key

an itibariyle neom güncellemeyi gördü darısı diğer kullanıcı arkadaşların başına yanlız yüklemeyi şimdi yapmayacağım hafıza kartını biçimlendirip öyle yükleyecem

Bekleyenler için güzel haber :)
    kaç gündür kullanıyorum ICS'yi şimdi Gb ye geri dönüyorum :) ICS de root olayı gelene kadarda geçmeyi düşünmüyorum gereksiz bir ton şey var kaldırılmadan rahatlamaz telefon
    NOT: Senin telefonun SI numarası kaç ?
    Edit: benim SI nosu 1249 bişey bulmadı bende :)

SI numarası 1246-2738 hocam

• Evet beyler an itibari ile geldi 4.0.4 ama guncellemedim yarın güncelliyecegim..
  • 
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.