Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün arkadaşımda buluna Xperia Pro'yu güncelledim telefonun hızında bir sorunla karşılaşmadım ilk başta biraz kasma oldu telefonda sonradan düzeldi.. menü tuşuna basılı tutunca açık olan uygulamaları kapatabiliyoruz ayrıca yeni özelliklerde gelmiş sesi farklı daha bi güzel geldi bana renklerde daha iyi olmuş. yada neo'dan farklı bakınca bana öyle geldi

Ve ben hâla bekliyorum güncellemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsantoyoglu

Arkadaşlar yeni SI güncellemeleri sevindirici. Benim SI ya ne zaman güncelleme gelir acaba? 1251-4597 SI numarası olan varmı aranızda?

ben :D
  • Bende de güncelleme yok
  • Benim telefonumda 4.0.2.A.0.69 Almanya romu yüklüydü.3-4 ay önce Wotanserver dan yüklemiştim.
    Yükleme denemelerimde servera erişememe vs. hataları veriyordu.
    Denetim Masası\Saat, Dil ve Bölge\biçim ve konumu Almanya yaptım.
    Bunda dolayımı oldu yoksa server yüklemeye hazır durumamı geldi bilmiyorum ama şuan yeni sürüm 4.1.b.0.431 yüklemektedir.
  • Beğenmediğimiz Nokia bile symbian belle güncellemesini alacak cihazların hepsine aynı günde verdi şu cihaza ayrı bu cihaza ayrı yapmadı. Sony ne kadar ağırdan satıyor kendini ilginç valla görende dünyada en çok satılan model sanar neoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: skd13

quote:

Orijinalden alıntı: krekli

burdan http://talk.sonymobile.com/thread/38385

hala 1249-2515 yok nalet olsun

Aynı SI benimkide 1249-2515 . 47den 51e geçmesine sinir oldum ver işte 48-49 u sırayla git

• ben size söyleyim bu güncelleme haziran sonu gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

ben size söyleyim bu güncelleme haziran sonu gelir

Haha al benden de o kadar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ICS 4.0.4 için root olayını bilen varmı ? uğraştırmadan root yapma olayı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: ryodo

arkadaşlar bu cihazı alabileceğim en uygun fiyat ve yeri söyler misiniz

Arkadaşım şu an xperia pro vatan bilgisayarda 699 lira sakın kaçırma.neonun fiziksel klavyeli modeli.
    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=58139

pro almayı düşünmüyorum neo alcam da nerden alabilirim onunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim

• Arkadaşlar, güncellemenin size gelip gelmediğini şu yöntemle anlıyorsunuz.. Pili çıkardığınızda orada SI numarası yazıyor, her gün şu altta ki resmi siteden SI numaranız için güncelleme gelip gelmediğini kontrol edin..

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 2 Haziran 2012; 15:23:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Arkadaşlar, güncellemenin size gelip gelmediğini şu yöntemle anlıyorsunuz.. Pili çıkardığınızda orada SI numarası yazıyor, her gün şu altta ki resmi siteden SI numaranız için güncelleme gelip gelmediğini kontrol edin..

TIKLAYIN

selamlar benim 1251-5089 güncelleme yok 1252 ye geçmiş gibi görünüyor acaba çıkmadımı

• quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

Arkadaşlar, güncellemenin size gelip gelmediğini şu yöntemle anlıyorsunuz.. Pili çıkardığınızda orada SI numarası yazıyor, her gün şu altta ki resmi siteden SI numaranız için güncelleme gelip gelmediğini kontrol edin..

TIKLAYIN

selamlar benim 1251-5089 güncelleme yok 1252 ye geçmiş gibi görünüyor acaba çıkmadımı

Liste de yoksa daha çıkmamıştır hocam, benimde 1249 serisi bekliyorum hala..

Edit: Sıralama sayısal olarak gitmiyor, karışık olarak dağıtılıyor güncellemeler.. Aslında ülkeler bazında dağıtılıyor, tahminim 1 hafta daha bekleyeceğimi yönünde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 2 Haziran 2012; 15:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

TIKLAYIN

Aynen benim de 5089 ve bekliyoruz hala. Listede bile yok, listede olup da güncelleme alamayanlar da var hala. Yani biz daha bekleyeceğiz hocam.

• Telefonun şarjı bitti kendiliğinden kapandı sonra sürekli sony ericsson yazısı ile açılış animasyonu gelip durdu. Pili çıkardım geri taktım şarj ettim. Şarj bitti telefonu açmaya çalıştığımda sürekli sony ericsson yazısı ile animasyonu çıkıyor ve telefon hiç açılmıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
  • yahu ne saçma iş yapıyor bu sony... ne var? neyi bekliyorsun daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Telefonun şarjı bitti kendiliğinden kapandı sonra sürekli sony ericsson yazısı ile açılış animasyonu gelip durdu. Pili çıkardım geri taktım şarj ettim. Şarj bitti telefonu açmaya çalıştığımda sürekli sony ericsson yazısı ile animasyonu çıkıyor ve telefon hiç açılmıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

bu tür telefonlar şarj bittikten sonra açılmaz şarja taktıktan sonra açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Telefonun şarjı bitti kendiliğinden kapandı sonra sürekli sony ericsson yazısı ile açılış animasyonu gelip durdu. Pili çıkardım geri taktım şarj ettim. Şarj bitti telefonu açmaya çalıştığımda sürekli sony ericsson yazısı ile animasyonu çıkıyor ve telefon hiç açılmıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Ne demek istediğini çözemedim..
  • quote:

quote:

quote:

kardeş şimdi telefonun şarjı bitince yeniden şarj edilene kadar açılmaz dediğin gibi açılış animasyonunda kalır

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş şimdi telefonun şarjı bitince yeniden şarj edilene kadar açılmaz dediğin gibi açılış animasyonunda kalır

Yazdığım mesajı bir daha oku..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 2 Haziran 2012; 17:31:12 >

• 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.