Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (766. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

2G modu var aynı 2.3.4 teki gibi.

Sızan versiyon mu yüklü sizde? Bende bu şekilde. Yüklediğim kernelden dolayı mı acaba? Orada yazan kernel değil benimki.

Benim tel neo v. Resmi ICS yüklü.( nordic sürümü)
  • Merhaba arkadaşlar,ilk defa bi oyun indirelim dedik oda inmedi,Gameloft GT Racing: Motor Academy(GT Free+ HD ) oyunu güzel gibi geldi indireyim dedim 302 mb mı öyle bişi,ama 192 mb sonrasında kaldı,defalarca denedim sildim tekrar kurdum felan yok gelmiyo,10-15 kb felan gelip duruyo böle kesik kesik,bunun çaresi nedir

2sorum daha var,
    diyelim ki pc de bi link aldık,ama telefona aktarmak istiyorum mesela,var mı böyle bişi,varsa nasıl olur ?
    telefonuma klip atayım diyorum ama pc de mp4 klip olmasına rağmen telefona atarken dosya biçimini kendisi ayarlıyor yine aynı gözüküyo zaten mp4 çalıyo.çok yavaş atıyor pc ye,bilgisayarım yavaş deil halbuki,bunun için bi program kullanırsak sorunumuz çözülür mü videoları mp4 e çeviren converter gibi programlarla,yoksa onları kullansakta yine tlefon bildiğini okur mu,benim merak ettiğim diyelim ki bi film atalım dicez misal izlemeyiz ya hadi laızm oldu diyelim,herhalde 3 saate anca atar telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurd@cı -- 15 Nisan 2012; 21:40:47 >

• beyler kendi telefonumun ekran görüntülerinden ve çektiği bir resimlerden bir kaç kare sizlerle paylaşmak istiyorum
    NOT: orjinal 2.3.4 ve 0.62 yüklü (üzerine sadece xperia s ana ekranı yüklenmiştir) verilen fotoğrafta kendi orjinal kamerası ile çekilmiştir yorumlarınızı almak istiyorum :)
    ilk olarak çekilen bir fotoğraf

bunlarda ekran görüntüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_silvan -- 15 Nisan 2012; 21:53:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

beyler kendi telefonumun ekran görüntülerinden ve çektiği bir resimlerden bir kaç kare sizlerle paylaşmak istiyorum
    NOT: orjinal 2.3.4 ve 0.62 yüklü (üzerine sadece xperia s ana ekranı yüklenmiştir) verilen fotoğrafta kendi orjinal kamerası ile çekilmiştir yorumlarınızı almak istiyorum :)

bunlarda ekran görüntüleri

Çözünürlüğü 1600x1200 e programla mı getiriyorsunuz yoksa kendisi mi öyle çekiyor?

• Orijinalden alıntı: Drake_

beyler kendi telefonumun ekran görüntülerinden ve çektiği bir resimlerden bir kaç kare sizlerle paylaşmak istiyorum

Çözünürlüğü 1600x1200 e programla mı getiriyorsunuz yoksa kendisi mi öyle çekiyor?

kendisi böyle çekiyor kardeş 8 mp de çekmişim okadar
  • İCS 'yi yükleyen arkadaşlar faceunlock u deneyen oldu mu hiç ;)
  • Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Orijinalden alıntı: Drake_

8 mp'de çözünürlük biraz düşük değil mi 1600x1200? Ben 5 mp de 2500x1900 küsürlü bir çözünürlük elde ediyorum Neo V ile.
  • Orijinalden alıntı: Drake_

Orijinalden alıntı: Drake_

8 mp'de çözünürlük biraz düşük değil mi 1600x1200? Ben 5 mp de 2500x1900 küsürlü bir çözünürlük elde ediyorum Neo V ile.

şimdi baktım orjinalde 3264x2448 foto yükledikten sonra boyutu değişmiş :)

• Neo V'nin orijinal ICS nordic sürümünü yüklesek Neo'da çalışmaz mı?
  • Beyler benim anlamadığım bu telefon gündüz mükemmel fotolar çekerken akşam neden karıncalı foto çekiyor. Doğruyu konuşmak gerekirse exmor r sensörün bi faydasını göremedim. Bir video da adam neo ile kapalı kutuda ki topu çekiyordu ve top görünüyordu. X10 ile çekiyor görünmüyordu. Bende aynısını yaptım top görünmedi. Nerede hata yaptım :-D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

Neo V'nin orijinal ICS nordic sürümünü yüklesek Neo'da çalışmaz mı?

Bazı romlar hem neo hem de neo V'ye atılabiliyor. Çalışabilir ama tavsiye etmem. Kamera driverları arasında da fark vardır zaten.

Bu arada ICS'de kamera artık daha büyük boyutlarda foto çekiyor. Ama Exmor eskisi kadar etkili değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

Bazı romlar hem neo hem de neo V'ye atılabiliyor. Çalışabilir ama tavsiye etmem. Kamera driverları arasında da fark vardır zaten.

Bu arada ICS'de kamera artık daha büyük boyutlarda foto çekiyor. Ama Exmor eskisi kadar etkili değil.

En iyisi beklemek, zaten .62 nolu derlemeye yeni geçtim. Yakında resmi kanal vasıtasıyla dağıtılmış olur.

Bu iyi haber, çok fazla düşük ışıklı ortamlarda fotoğraf çekmiyorum. Yeterki sıkıştırma yapmasın, exmor r etkili olmasa da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: cernnn

telefon bugün 4 kere kendi kendine kapandı? bu tarz bir problem yaşayan var mı?

Tamamen mi kapanıyor ?

ben de yaşıyorum bunu bir süredir kapanıyor ama sonra kendiliğinden açılıyor,tabii pin istediği için sadece telefon açılmış oluyor,neden olduğunu anlamış değilim ama myphoneexplorer sebep oluyor olabilir,çünkü wifi açıp kapatırken başıma geldi birkaç kere

Ben bu sorunu aylar öncesinde yazmıştım. Yazılımsal bir sorun değil. Genellikle internet ayarlarında veri etkini açıp kapamadan dolayı oluyor.

• Kamerada çok aşırı bir kalite artışı beklemeyin. Bende neo v var, fotolar 1.5 mb oluyor.
    Bu arada Faceunlock denedim sorunsuz çalışıyor bazen açılmayabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

arkadaşlar komple kasa tuş takımlarıyla beraber 4.85 dolar ebayda.hücum.
    http://www.ebay.com/itm/Original-Full-Keypad-Housing-faceplate-for-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-MT15a-/320885231239?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4ab6400e87

sanırım yanlış bakmışsın :) renk ve parçalar seçeneği işaretle ondan sonra fiyata bak :) 17,65 dolar :)
    http://www.ebay.com/itm/Original-Full-Keypad-Housing-faceplate-for-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-MT15a-/320885231239?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4ab6400e87

• Bu görüntüdeki ekran kilidini hangi programla yaparım arkadaşlar? Player Pro'dan aldım görüntüyü, ekran kilidi widgeti o görünen, sadece program açıkken çıkıyor yani. Ama ben normal kullanım için istiyorum, ve mümkünse gelen aramalarda da o kilit çıksın. Baya program denedim ama istediğimi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 16 Nisan 2012; 12:11:05 >
  • @serhat_silvan

2. resimde, araç resimlerinin hemen altında bulunan, 8 kutucuklu; wifi-bluetooth-veri trafiği v.s gibi özelikleri açma kapamaya yarayan widget şiddetle lazım ! Yardımcı olabilirsimisin ? Sanırım Sony Xperia S launcer'ı ama widget olarak sadece bunu bulmam lazım. Görünüş, boyut, işlevsellik olarak tam aradığım gibi ama buna benzer bişi bulamadım. Bulabildiklerim ya çok kaba, yada aç kapalarda problem oluyor...

Teşekkürler !
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

@serhat_silvan

2. resimde, araç resimlerinin hemen altında bulunan, 8 kutucuklu; wifi-bluetooth-veri trafiği v.s gibi özelikleri açma kapamaya yarayan widget şiddetle lazım ! Yardımcı olabilirsimisin ? Sanırım Sony Xperia S launcer'ı ama widget olarak sadece bunu bulmam lazım. Görünüş, boyut, işlevsellik olarak tam aradığım gibi ama buna benzer bişi bulamadım. Bulabildiklerim ya çok kaba, yada aç kapalarda problem oluyor...

Teşekkürler !

buyur kardeş istediğin bu olsa gerek
    http://www.mediafire.com/?rha4ck5ps49pcya

• 
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.