Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (755. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler merhabalar.. Neomu cok seviyorum lakin 3g kullanirsam 17 saat zor gidiyorr sarj ne yapmaliyim:-/ 2500 mah pil var midir ayni hacimde benim pille? Teşekkürler...
  • telefonu bugün verdim vatan computere bakalım nolcak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: naskuda

arkadaşlar benimde 1.5 aylık sony xperia neo telefonum var. fakat. alttaki geri tuşunun bulunduğu tüm tuş takımında soyulmalar meydana geldi. cihaz henüz 1.5 aylık ve bu durum çok canımı sıktı.telefonuma çok dikkatli bakan biri olarak bu soyulma ve çizilme olayını yaşamam telefondan soğumama neden oldu. oysa çok isteyerek almıştım bu telefonu. bu tuşlardaki soyulma olayı garanti kapsamına giriyormu.forumda telefonunda buna benzer tuşlarda soyulma ve çizilme sorunu yaşayan arkadaşlar varmı? şimdiden forumdan cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.

benim telefonda da aynı sorun başladı. 6 aylık telefon 5. ayında soyulmaya başladı. tırnakla da basmıyorum o tuşa, telefonu ekran alta gelecek şekilde de koymuyorum hiç bir yere ama yine de soyuluyor. ve bi kaç kişide de gördüğüm bende de olan, bildirim menüsünü açtığımız ekranın üst tarafında karartılar var. piksel kayması oluyor sanırım tam bilmiyorum. sizde de var mı? bunlar herkeste olan şeyler mi yoksa kullanımla mı alakalı anlamadım

• telefonu düşürme rekoru bende galiba allahtan deri kılıf iyi koruyo kaçtır düşüyo cizik yok bigün hepten kırıcak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

beyler bu arada yarın cihazımı servise veriyorum bilen bilir bir kaç sayfa önce resimlerini koymuştum ekranın üstünde siyah şerit oluşmuştu bakalım neler olacak :D size yazacağım buradan bu sürecte emektar samsung u900 soul kullanmaya devam :(

sormamı istediğiniz birşey varsa sorabilirim orada

dostum aynı sorun bende de var mail attım yollayın gerekir ise lcd değişimi yaparız dediler.ancak 5 aylık cihazı açtırmak istemediğimden ancak seneye bu zaman da yollarım .ama sen yine bilgi verirsen sevinirim.tuş soyulması da var ondan da haber bekliyorum diğer arkadaşlardan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

beyler bu arada yarın cihazımı servise veriyorum bilen bilir bir kaç sayfa önce resimlerini koymuştum ekranın üstünde siyah şerit oluşmuştu bakalım neler olacak :D size yazacağım buradan bu sürecte emektar samsung u900 soul kullanmaya devam :(

dostum aynı sorun bende de var mail attım yollayın gerekir ise lcd değişimi yaparız dediler.ancak 5 aylık cihazı açtırmak istemediğimden ancak seneye bu zaman da yollarım .ama sen yine bilgi verirsen sevinirim.tuş soyulması da var ondan da haber bekliyorum diğer arkadaşlardan:)

abi bende yollamıyacaktım ama ilerledi o çizgi yollamak durumunda kaldım inan şu an yarım hisseediyorum kendimi :D inşallah hemen yaparlar ya

• quote:

quote:

quote:

abi bende yollamıyacaktım ama ilerledi o çizgi yollamak durumunda kaldım inan şu an yarım hisseediyorum kendimi :D inşallah hemen yaparlar ya

seni korkutmak gibi olmasın ama umarın cihazda başka sorunlara yol açmazlar.benim şansıma her ne ürün olursa olsun servisten sonra hep başıma başka sorunlar çıktı.:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

seni korkutmak gibi olmasın ama umarın cihazda başka sorunlara yol açmazlar.benim şansıma her ne ürün olursa olsun servisten sonra hep başıma başka sorunlar çıktı.:)

biliyorum bundan korkuyorum cihazda çizik yoktu göndermeden önce resimlerini çektim ki alete bişi olursa direk dava açıcam nasılsa avukat çok ailede

• Ağustosun ilk haftasından beridir kullnıyorum..çekmeli kılıfta taşıyorum...düşecekmiş-çizilecekmiş-boyası atacakmış diye önem göstermem, gel görki telefonun bi yerinde bi çizik yada bi boya atması desen yok..üstelik ekran koruyucu film bile kullanmıyorum...
    şans iste...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Ağustosun ilk haftasından beridir kullnıyorum..çekmeli kılıfta taşıyorum...düşecekmiş-çizilecekmiş-boyası atacakmış diye önem göstermem, gel görki telefonun bi yerinde bi çizik yada bi boya atması desen yok..üstelik ekran koruyucu film bile kullanmıyorum...
    şans iste...

Teknolojik ürünlere ne kadar özen gösterirsen o kadar çabuk haşat olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Xperia Neo ve Vodafone faturalı hat kullanıp konferans görüşmesi yapan oldumu hiç ?
  • ics ile birlikte o 3 tusu kullanmaya pek gerek kalmayacak zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

Ağustosun ilk haftasından beridir kullnıyorum..çekmeli kılıfta taşıyorum...düşecekmiş-çizilecekmiş-boyası atacakmış diye önem göstermem, gel görki telefonun bi yerinde bi çizik yada bi boya atması desen yok..üstelik ekran koruyucu film bile kullanmıyorum...
    şans iste...

Katılıyorum sana :)

Görüntüsü ve şekili ile piyasadaki en güzel estetige sahip olan bu telefonu kılıflarla veya degişik şeylerle saklamak pek hoş degil.

Bende orjinal kutusundan cıkan ekran filmini taktım sadece hepsi o. ne bi soyulma ne bi eskime ne bi çizilme yok alaha şükür
    Düşmedigi müdetçede bişi olacagını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ikonx

quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

şans iste...

Katılıyorum sana :)

Görüntüsü ve şekili ile piyasadaki en güzel estetige sahip olan bu telefonu kılıflarla veya degişik şeylerle saklamak pek hoş degil.

Bende orjinal kutusundan cıkan ekran filmini taktım sadece hepsi o. ne bi soyulma ne bi eskime ne bi çizilme yok alaha şükür
    Düşmedigi müdetçede bişi olacagını sanmıyorum

Benimki ikinci ayında haşat oldu. :-(

• teleservise c.tesi mail attım hala cevap yok.dün ikinciyi gönderdim.adamlar sallamıyorlar ki
  • quote:

şans iste...

Aynen dostum bende senin gibi kullanıyorum hiç bir sorun yok telefonda ne renk atması nede çizik neredeyse altı ay oldu alalı.
  • Bekleyenlerine müjde Instagram çıkmış.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android
  • ben yükledim instagramıda kullanamadım yau :s
  • Arkadaşlar xperia neoda takılı gelen hafıza kartı class kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xByFm

Arkadaşlar xperia neoda takılı gelen hafıza kartı class kaç?

Class 2 yaklaşık değerler (SD tools ile)
    Write: 7-8 MB/s
    Read: 15-16 MB/s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLGEC -- 3 Nisan 2012; 21:26:54 >
  • 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.