Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

ics ile foto boyutları 2.5 mb'a kadar çıkıyormuş...
    sırf bunun için geçeceğim ics ye..
    şu fotografların kalitesine bakın.. on numara..
    http://www.box.com/s/19b989fc1cd98ceb3372

Odaklama daha da çoğalmış. Tek fark olarak bu gözüme çarptı. Hatta şuan neo da 10 cm den odaklama yaptığımda normalmiş gibi bir hava var. Bu resimler neo ile çekildiyse bende geçerim ics e. Peki 1080p video varmıymış?

Madem ICS kasar diye düşünüyorsun o zaman ICS nin bile kasacağı telefon 1080p videoyu nasıl çeksin? 1080p video için donanım yeterli değil ama bence ICS hiç kasmayacak bir yerlerde okumuştum optimizasyonu iyi yapılmış diye. Örnek olarak Windows Vistanın kastığı bilgisayar Windows 7 yi rahatlıkla çalıştırabiliyor.

1080p video çeksin gerisi teferruat kardeş :-)

1080p beklemeyin boşuna, yazılımsal bişey değil çünkü, işlemci desteklemiyor

5 mp lik teller çekiyo da neo çekemiyor mu yani? O zaman 720p video da çekerken neden görüntü bozukluğu oluyor diye sormak lazım se ye.

Mp olayının hd çekimle bi alakası yok. 5 mp zaten hd çözünürlüğün üstünde bir değer. Ancak 5 mp tek bir fotoğraf çekmek ayrıdır, 5 mp ile saniyede 30 kare çekmek ayrıdır, çok daha fazla işlem gücü ister. O yüzden de kamera isterse 30 mp olsun, işlemci yeterli değilse hd video çekemezsiniz

sağolasın kardeş. peki benim çektiğim videolar hafif bozuk nasıl düzeltebilirim?

• quote:

sağolasın kardeş. peki benim çektiğim videolar hafif bozuk nasıl düzeltebilirim?

Çok net bilgim yok o konuda, ama değişik kamera yazılımlarıyla falan bi yere kadar iyileştirebilirsiniz belki. Ancak yine de çok fazla bişey beklemeyin derim ben. Video konusunda beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Dijital kamerayla yapacağınız standart çözünürlükteki çekimler bile cep telefonunun 1080p'sinden daha temiz oluyor çoğunlukla
  • quote:

quote:

Çok net bilgim yok o konuda, ama değişik kamera yazılımlarıyla falan bi yere kadar iyileştirebilirsiniz belki. Ancak yine de çok fazla bişey beklemeyin derim ben. Video konusunda beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Dijital kamerayla yapacağınız standart çözünürlükteki çekimler bile cep telefonunun 1080p'sinden daha temiz oluyor çoğunlukla

aynen arkdaşta fotoğraf makinesi var standartta neo dan daha iyi video çekiyor. aslında idare edebilirim video konusunda lakin zoom acayip kötü be kardeşim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Hadi 1080 i boş geçin. Sonuçta elimizdeki bir cep telefonu, kullanım olarak daha çok. Bu şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği eklenebilir mi acaba güncelleme ile? Yoksa ona da donanımsal destek mi gerekiyor¿

O yazılımsal bir şey. Aslen Android'in stock rom'unda görüntülü konuşma yok, üreticiler sonradan ekleyebiliyorlar. Örneğin htc'nin de birçok modelinde yok bildiğim kadarıyla, ama samsung'larda var. SE de ics ile ekleyebilir isterse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

Ben telefonu geçen gün birine vermiştim adam telefonun anasını ağlatmış. Ön kameranın olduğu yerin altında küçük bir delik olurmuş nasıl yaptı nasıl etti aklım ermiyor her tarafı da çizilmiş. Kasa zaten 100 lira. Arkaya takılan kılıflardan alacam telefonun tasarımı gidecek. Çekmeli kılıf kullanıyorum. Sende ki sorun büyük ihtimalle telefonu uzun süre mıknatısın yanına koymuşsun.

garanti dışı mı kalır :S koymadım valla pc monitorunden bile uzak tuttum hep :D

Seninkini paşa paşa yaparlarda benim kasayı değiştirmem lazım :-)

Kasa derken komple kapak demek istediysen aldığın zaman nereden aldığını söylersen sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: F5

quote:

quote:

quote:

Ben telefonu geçen gün birine vermiştim adam telefonun anasını ağlatmış. Ön kameranın olduğu yerin altında küçük bir delik olurmuş nasıl yaptı nasıl etti aklım ermiyor her tarafı da çizilmiş. Kasa zaten 100 lira. Arkaya takılan kılıflardan alacam telefonun tasarımı gidecek. Çekmeli kılıf kullanıyorum. Sende ki sorun büyük ihtimalle telefonu uzun süre mıknatısın yanına koymuşsun.

garanti dışı mı kalır :S koymadım valla pc monitorunden bile uzak tuttum hep :D

Seninkini paşa paşa yaparlarda benim kasayı değiştirmem lazım :-)

Kasa derken komple kapak demek istediysen aldığın zaman nereden aldığını söylersen sevinirim..

Bana da lazım kasa nerede satılıyor acaba?

• arkadaşlar benimde 1.5 aylık sony xperia neo telefonum var. fakat. alttaki geri tuşunun bulunduğu tüm tuş takımında soyulmalar meydana geldi. cihaz henüz 1.5 aylık ve bu durum çok canımı sıktı.telefonuma çok dikkatli bakan biri olarak bu soyulma ve çizilme olayını yaşamam telefondan soğumama neden oldu. oysa çok isteyerek almıştım bu telefonu. bu tuşlardaki soyulma olayı garanti kapsamına giriyormu.forumda telefonunda buna benzer tuşlarda soyulma ve çizilme sorunu yaşayan arkadaşlar varmı? şimdiden forumdan cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.
  • Beyler ics gelmiyor mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: naskuda

arkadaşlar benimde 1.5 aylık sony xperia neo telefonum var. fakat. alttaki geri tuşunun bulunduğu tüm tuş takımında soyulmalar meydana geldi. cihaz henüz 1.5 aylık ve bu durum çok canımı sıktı.telefonuma çok dikkatli bakan biri olarak bu soyulma ve çizilme olayını yaşamam telefondan soğumama neden oldu. oysa çok isteyerek almıştım bu telefonu. bu tuşlardaki soyulma olayı garanti kapsamına giriyormu.forumda telefonunda buna benzer tuşlarda soyulma ve çizilme sorunu yaşayan arkadaşlar varmı? şimdiden forumdan cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.

muhtemelen girmez ama 5-10 tl ye servise taktırabilirsin diye biliyorum kardeşim
  • quote:

quote:

arkadaşlar benimde 1.5 aylık sony xperia neo telefonum var. fakat. alttaki geri tuşunun bulunduğu tüm tuş takımında soyulmalar meydana geldi. cihaz henüz 1.5 aylık ve bu durum çok canımı sıktı.telefonuma çok dikkatli bakan biri olarak bu soyulma ve çizilme olayını yaşamam telefondan soğumama neden oldu. oysa çok isteyerek almıştım bu telefonu. bu tuşlardaki soyulma olayı garanti kapsamına giriyormu.forumda telefonunda buna benzer tuşlarda soyulma ve çizilme sorunu yaşayan arkadaşlar varmı? şimdiden forumdan cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.

muhtemelen girmez ama 5-10 tl ye servise taktırabilirsin diye biliyorum kardeşim

Circles sorumu cevapladığın için teşekkür ederim.bu tuş soyulması ve renk atması sorununu yaşayan bir çok arkadaşım var.sana bir soru daha sormak istiyorum. bu tuşlar neden yapılmış. aliminyum değil herhalde. yoksa böyle soyulma ve renk atması olmaz. tuşlar soyulmaya başladıkça alttan pembe bir renk belirdi çünki. sony ericssonun servislerini nereden öğrenebiliriz. birde tuş takımı için telefonu açtırırsak telefon garanti kapsamı dışında kalırmı? cevabın için şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar yeni bir oyun çıkmış,aslında android için yeni çıkmış,app storeda baya ünlü bir oyunmuş adı temple run bu da market linki
    not:uyarayım bağımlılık yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaokeer -- 31 Mart 2012; 23:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler ics gelmiyor mu ??

haziranda gelecekmiş. haziran geldiğinde de bu kadar beklediniz bari kışa kadar da bekleyin falan demezlerse iyi.
  • quote:

quote:

quote:

Circles sorumu cevapladığın için teşekkür ederim.bu tuş soyulması ve renk atması sorununu yaşayan bir çok arkadaşım var.sana bir soru daha sormak istiyorum. bu tuşlar neden yapılmış. aliminyum değil herhalde. yoksa böyle soyulma ve renk atması olmaz. tuşlar soyulmaya başladıkça alttan pembe bir renk belirdi çünki. sony ericssonun servislerini nereden öğrenebiliriz. birde tuş takımı için telefonu açtırırsak telefon garanti kapsamı dışında kalırmı? cevabın için şimdiden teşekkürler.

öncelikle şöyle söyleyim telefonun tuşları plastik üzerine yaldız kaplama tarzında bi yöntemle yapılmış bende de soyulmalar başladı alttan pembe pembe ana malzeme gözüküyor ama malesef garantiye girmez bende çok iyi bakıyorum telefona arkada sağda solda çizik yok ama tuşlar :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler ics gelmiyor mu ??

haziranda gelecekmiş. haziran geldiğinde de bu kadar beklediniz bari kışa kadar da bekleyin falan demezlerse iyi.

15 mayısa kadar kurmuş oluruz cihazlara merak etmeyin :) esas sorun kastırmasın da
  • Temple run u begendim.tskler...
    Ics kasmaz vs demissiniz...umarim...
    Oyle olursa ics kullanırım.yoksa 2.3.4 e devam....
  • Bi sorum olacak size....
    Bende (uzun hikaye tasinmalar fln) su an internet erisimi yok ve tekrar baglatmak istemiyorum internet..
    Hattim avea..20 tl 1 gb var neo da...acaba 30 tl versem de sınırsız a gecip
    Neo yu da wifi modem yapsam nasil olur...hiz bakımından...
    Bu sekilde pc den 3g kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim..
    Masaustu pc var.usb dongle almam gerek vs....tsk...

Edit:bir de wifi dagitim açısından ray ve neo farkli midir..ray i de o yonde kullanabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 1 Nisan 2012; 9:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

Bi sorum olacak size....
    Bende (uzun hikaye tasinmalar fln) su an internet erisimi yok ve tekrar baglatmak istemiyorum internet..
    Hattim avea..20 tl 1 gb var neo da...acaba 30 tl versem de sınırsız a gecip
    Neo yu da wifi modem yapsam nasil olur...hiz bakımından...
    Bu sekilde pc den 3g kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim..
    Masaustu pc var.usb dongle almam gerek vs....tsk...

Edit:bir de wifi dagitim açısından ray ve neo farkli midir..ray i de o yonde kullanabilirim...

Usb bağlantı ile de telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiniz.
    Bulunduğunuz bölgede 3g desteği var mı bilemeyiz. En iyisi testi kendinizin yapıp görmesidir.

Ray ve neo arasında fark olacağını düşünmüyorum Çoğu android telefonda standart bir özellik.

Ancak ben bu şekilde uzun süreli kullanımı tavsiye etmiyorum. 3g açıldığı zaman şarj çok hızlı tükeniyor ve telefon ısınıyor, ısınmanında bataryaya zararlı olabilir. Avea dan 3g modem alın veya 2. el bölümünde bulabilirsiniz. Hem daha pratik olur bence.

• Hmm..isinma sorunu kotu...tskler...
    Avea jet fiyatlarına bakayim bi...saol..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle şöyle söyleyim telefonun tuşları plastik üzerine yaldız kaplama tarzında bi yöntemle yapılmış bende de soyulmalar başladı alttan pembe pembe ana malzeme gözüküyor ama malesef garantiye girmez bende çok iyi bakıyorum telefona arkada sağda solda çizik yok ama tuşlar :(

Circles açıklamaların için teşekkürler. peki ben bu tuş takımını nereden temin edebilirim.bana temin edebileceğim bir yer söylermisin. çünki tuşlar gerçekten çok kötü oldu ve buda tüm güzelliğini ve mükemmel ergonomik yapısını gölgeliyor

• Arkadaslar bence bu tuş takımının boya atması ile ilgili herkes teleservise mail atsın ki bütün cihazlarda bu sorunun olduğunu görüp bilsinler.2 ayda boya mi atar ya tuş.ne biçim iştir bu.o kadar titiz kullansam da oldu.malzeme kalitesi burdan çıkıyor ortaya:-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.