Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çekmeme sorunu düzeldi ben wi-fi üzerinden güncelleme yaptığımdan sorun oluşmuş müşteri hizmetleri ile görüştüm onlar tekrardan Pc Companion ile onarın düzelir dediler aynen dediklerini yaptım düzeldi. Tek kötü tarafı ise programlarım ayarlarım vs her şey gitti telefonn sıfırlandı mecbur tekrardan kurmak zorunda kaldım :)
  • merhaba arkadaşlar neo yeni güncellemesini kaç haftadır ugraşıyorum olmuyor bendeki derleme numarası 4.0.2.A.0.42 . pc companion kaç defa indirip kurmama rağmen telefonunuz güncel diyor mtp ilede güncel mt15 ilede telefonunuz güncel diyor hatta sony kendi sitesinden Update Service diye program indirip telefonumu sıfırladı yine aynı derleme numarasını geri yükledi tüm programlarım herşey silindi. yeni güncelleme yinede olmadı ben teli ilk aldığımda ağustosda sanırsam rootladım daha sonra pc companion 2,3,4 güncelemesini yaptım root gitti. model numrsı :mt15i sürümü 2.3.4 ana bant 8x55AA-AAABQAZM-203028D-56 ÇEKİRDDEK SÜRÜMÜ : 2,6,32,9-perf SEMCUser@SEMChost#1 bu günceeleme hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı veya ne yapabilirim neden güncellemeyi yapamıyorum (derleme numarasını) kullandığım pc de deep freeze programı oldugundan dolayı pc companion kurdukdan sonra pc tekrardan kapatıp başlatamıyorum tekrardan başlatırsam o program pc ilk kuruldugu anda çalıştırıyor biliyorsunuzdur o programıda kaldıramıyorum cünkü internet cafe sahibi müsade etmez. bunuda pc companion kurulduktan sonra tekrardan pc açıp kapıtılmasımı gerek o şekilde olursa günceleme olurmu diye yazzdımm kusura bakamyın biraz uzun belkide greksiz yerlere deyinmiş olabilirim yardımlarınızı bekliyorumm ..............

• arkadaslar usb otg yapan yada yapabilen varmi bu aralar bununla ugrasiyorum yapabilirsem paylasicam fakat benden once yapmadiysaniz =)
  • quote:

Sony Ericsson tüm 2011 Xperia™ portföyünü*, Android 4.0 veya Ice Cream Sandwich olarak da bilinen Android'in bir sonraki sürümüne yükseltmeyi planladığımızı doğrular. Şu anki Xperia™ deneyimimizi Android 4.0'daki yeni özelliklerle birleştirme üzerinde çalışıyoruz. Bu yükseltme, zamanlama ve global elverişlilik hakkında daha ayrıntılı bilgi, zamanı geldiğinde blog'umuzda yayımlanacaktır.

* “2011 Xperia™ Portföyü“ aşağıdaki ürünleri içerir: Sony Ericsson Walkman™ ile Live'ın yanı sıra Xperia™ arc ve arc S, Xperia™ PLAY, Xperia™ neo ve neo V, Xperia™ mini ve mini pro, Xperia™ pro, Xperia™ active, Xperia™ ray

Android 4.0 yükseltmesi ne zaman yapılacak?

Kesin tarihi vermek için henüz çok erken. Android 4.0 kodu 15 Kasım'da yayımlandı ve yükseltmeyi 2012 yılı için en kısa zamanda yetiştirmek üzere, Android 4.0'daki yeni özellikleri şu anki deneyimimiz ile birleştirme üzerinde çalışıyoruz. Bu yükseltme, zamanlama ve global elverişliliğe ilişkin diğer ayrıntıları zamanı geldiğinde blog'umuzda yayımlayacağız.

Tüm ürünler Android 4.0'a aynı anda mı yükseltilecek?

Her telefonun yazılımını değiştirme ve doğrulama için gereken fiili çalışmada farklılıklar, farklı ürünler arasındaki zamanlamada değişiklikler bekliyoruz. Yine de, 2012 için en kısa zamanda tüm telefonlarda yükseltme sağlamayı amaçlıyoruz. Bu yükseltme, zamanlama ve global elverişliliğe ilişkin diğer ayrıntıları zamanı geldiğinde blog'umuzda yayımlayacağız.

BURADAN ALINTI (Sony Ericsson)

• neo mu alalı tam 4 ay olmuş.. su ana kdr izlenimlerimde

yapısı saglam (4 5 kere cok saglam düştü)
    sistemsel olarak bi kapanma vs bişi hiç yasamadm .
    pil yogun kullanıma ramen 2 gün cıkarıyo
    kamera hakkını veriyo foto makinası tasımyrm
    müzik olarak player pro ve panasonic djs 400 kulaklıkla baya bi harika

düşününce su an ciddi anlamda benim için eksik yada kötü olan bi özelligini bulamadm .) bide söle bi bakınca telefona hala ilgimi cekiyor tasarımından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer10000

merhaba arkadaşlar neo yeni güncellemesini kaç haftadır ugraşıyorum olmuyor bendeki derleme numarası 4.0.2.A.0.42 . pc companion kaç defa indirip kurmama rağmen telefonunuz güncel diyor mtp ilede güncel mt15 ilede telefonunuz güncel diyor hatta sony kendi sitesinden Update Service diye program indirip telefonumu sıfırladı yine aynı derleme numarasını geri yükledi tüm programlarım herşey silindi. yeni güncelleme yinede olmadı ben teli ilk aldığımda ağustosda sanırsam rootladım daha sonra pc companion 2,3,4 güncelemesini yaptım root gitti. model numrsı :mt15i sürümü 2.3.4 ana bant 8x55AA-AAABQAZM-203028D-56 ÇEKİRDDEK SÜRÜMÜ : 2,6,32,9-perf SEMCUser@SEMChost#1 bu günceeleme hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı veya ne yapabilirim neden güncellemeyi yapamıyorum (derleme numarasını) kullandığım pc de deep freeze programı oldugundan dolayı pc companion kurdukdan sonra pc tekrardan kapatıp başlatamıyorum tekrardan başlatırsam o program pc ilk kuruldugu anda çalıştırıyor biliyorsunuzdur o programıda kaldıramıyorum cünkü internet cafe sahibi müsade etmez. bunuda pc companion kurulduktan sonra tekrardan pc açıp kapıtılmasımı gerek o şekilde olursa günceleme olurmu diye yazzdımm kusura bakamyın biraz uzun belkide greksiz yerlere deyinmiş olabilirim yardımlarınızı bekliyorumm ..............

dostum bende guncellemek isterken ust uste kac defa.denedim olmadi en son pcye restart attim ole denedim ozaman oldu

• öncelikle android 4.0 bize neler getirecek kabaca bilgisi olan bir arkadaş anlatabilirmi yani ne gibi farklılıklar olacak?

birde kutu içeriğinden cıkan kulaklığı kullanmıyorum o yuzden yeni kulaklık almayı düşünüyorum philips gibi panasonic gibi 3,5mm jacka sahip butun kulaklıklar uyumlumudur calısırmı ve öneriniz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachy

öncelikle android 4.0 bize neler getirecek kabaca bilgisi olan bir arkadaş anlatabilirmi yani ne gibi farklılıklar olacak?

birde kutu içeriğinden cıkan kulaklığı kullanmıyorum o yuzden yeni kulaklık almayı düşünüyorum philips gibi panasonic gibi 3,5mm jacka sahip butun kulaklıklar uyumlumudur calısırmı ve öneriniz varmı?

Bende merakla bekliyorum yenilikleri. Gelene kadar küçük eklemelerle ve özelleştirmelerle baya farklı olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer10000

merhaba arkadaşlar neo yeni güncellemesini kaç haftadır ugraşıyorum olmuyor bendeki derleme numarası 4.0.2.A.0.42 . pc companion kaç defa indirip kurmama rağmen telefonunuz güncel diyor mtp ilede güncel mt15 ilede telefonunuz güncel diyor hatta sony kendi sitesinden Update Service diye program indirip telefonumu sıfırladı yine aynı derleme numarasını geri yükledi tüm programlarım herşey silindi. yeni güncelleme yinede olmadı ben teli ilk aldığımda ağustosda sanırsam rootladım daha sonra pc companion 2,3,4 güncelemesini yaptım root gitti. model numrsı :mt15i sürümü 2.3.4 ana bant 8x55AA-AAABQAZM-203028D-56 ÇEKİRDDEK SÜRÜMÜ : 2,6,32,9-perf SEMCUser@SEMChost#1 bu günceeleme hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı veya ne yapabilirim neden güncellemeyi yapamıyorum (derleme numarasını) kullandığım pc de deep freeze programı oldugundan dolayı pc companion kurdukdan sonra pc tekrardan kapatıp başlatamıyorum tekrardan başlatırsam o program pc ilk kuruldugu anda çalıştırıyor biliyorsunuzdur o programıda kaldıramıyorum cünkü internet cafe sahibi müsade etmez. bunuda pc companion kurulduktan sonra tekrardan pc açıp kapıtılmasımı gerek o şekilde olursa günceleme olurmu diye yazzdımm kusura bakamyın biraz uzun belkide greksiz yerlere deyinmiş olabilirim yardımlarınızı bekliyorumm ..............

2.3.4'e güncellerken ben wotan server üzerinden UK yazılımı kurmuştum. O yüzden bende de 62'yi görmüyor.
    Benim tel şu an rootlu olduğu için kurmuyorum.
    İllaki kurmak isterseniz wotan server ile kurmanızı öneririm. Ayarlar ve uygulamalar silinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazcoxxz

arkadaslar usb otg yapan yada yapabilen varmi bu aralar bununla ugrasiyorum yapabilirsem paylasicam fakat benden once yapmadiysaniz =)

Daha önceden yapan arkadaş vardı. Gerekli bilgileri forumda paylaştı. Rootlu cihazda bir uygulama kurmak gerekiyordu. Forumda aratabilirsiniz.
  • Xperia Neo ya dandik diyen bilinçsiz tüketicilere gelsin bu karşılaştırma

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

Sizin gibi kazıklanmaya doymayan fanboylar olduktan sonra apple da samsung da satış rekorları kırar doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertory

neo mu alalı tam 4 ay olmuş.. su ana kdr izlenimlerimde

yapısı saglam (4 5 kere cok saglam düştü)
    sistemsel olarak bi kapanma vs bişi hiç yasamadm .
    pil yogun kullanıma ramen 2 gün cıkarıyo
    kamera hakkını veriyo foto makinası tasımyrm
    müzik olarak player pro ve panasonic djs 400 kulaklıkla baya bi harika

düşününce su an ciddi anlamda benim için eksik yada kötü olan bi özelligini bulamadm .) bide söle bi bakınca telefona hala ilgimi cekiyor tasarımından dolayı.

Şarjiniz nasıl o kadar gidiyor, kaç saat sarjda bırakıyosunuz? Ben günde ortalama 1 saat müzik + radyo dinliyorum , 50 sms atıyorum , 6 7 kare fotograf çekiyorum ve 3-4 saat wifi ile internette dolaşıyorum ve 1 gün gidiyor :( ne yapmam Lazimmm :(

• wifi varsa höpürrrrttt diye sarjı bitiriyor haberin ola...
    :-D

tahminimce wifi bağlantıya full şarj 7 ila 8 saat arası ancak dayanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 27 Ocak 2012; 1:14:34 >
  • bende bir pil süresi 3.30-4 saat arası ekran açık kalma süresine denk geliyor. (3g kapalı)
    ekranda internet ve mesaj için açık oluyor. kaç gün gideceğide ekranı ne kadar kullandığıma bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacre2861

quote:

Orijinalden alıntı: nacre2861

quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

selam arkadaşlar daha önce tartışıldı mı bilmiyorum fakat "hızlı arama ya da akıllı arama " özelliği yok mudur bunun herşeyiyle 10 numara cihazda örn ; 3e basılı tutuyosun bişi olmuyo 3 yes yapıyosun 3 ü arıyo bi türlü çözemedim var mıdır bilen biri ?

Kardeş aynı telefondan mı sözediyoruz ben anlamadım. Neo'da fiziki olarak "YES" yani arama düğmesi yok ya rehberden, yada arama kaydından tıklıyorsun ne demek istedin anlamadım. Anlayan varsa açıklasın lütfen!...

aga yes dediğim arama yap tuşu işte bak şimdi arama yapıcaksın ya hani normalde hızlı arama ayarı yaparsın atııyorum 2-evim dersin sen 2ye basılı tutar ya da 2ye basıp ara dersin otomatik evi arar cihaz demek istediğim bu aynı telefondan bahsediyozda frekanslar uyuşmadı

ana ekrana 2-3saniye dokun daha sonra kısayollar sonrada istediğin kişiyi seç ekrana kısayol oluşturarak tek dokunuşla arama yapabilirsin..(en azından ben böyle kullanıyorum)

eksik yazmışım kısayollar a geldikten sonra doğrudan çevirme diyoruz...

Hızlı arama olayi hala var mesela 3 e bas # ye bas sim kartindaki 3.sıradaki kisiyi arar ama ona gerek yok rehbere girdiginde sik kullanilanlara ekle iki tusla hemen ara ben oyle yapiorum zaten sik kullanilanlarda 6 7 kisi anca oluyo ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

arkadaşlar lütfen yardım edin, benim telefona file manager atmam lazım ama maalesef internetim olmadığı için marketi kullanamıyorum, pc'den halletme şansım var mı apk dosyalarını kurma vs.

marketi kullanamam

evet apk leri usb ile telefona atabilirsiniz..

tamam atarız da telefon file manger olmadan apk. dosyaları görmüyor, onu nasıl halledicez

bluetoth'la göndermeyi deneyin bildirimlere tıklayınca direk yükleme yapabilir

• @Fuxin

@Mechatronik. Teşekkür Ederim. .
  • Arkadaşlar Şu power tuşunun Uçlarına Hafif tırnağımla Dokunduğumda Sağa Sola Çıkacakmis Gibi Oynuyor ya Sizde de Aynı Şey Var mi ? Power Tuşunun Işlevini Yerine Getirecek Dokunmatik Kilitleme Gibi Birşey Var mi Acaba ? Bu tuşu Fazla Kullanmak Istemiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.0.2.A.0.62 güncelleştirme var bunu kuran var mı aranızda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Arkadaşlar Şu power tuşunun Uçlarına Hafif tırnağımla Dokunduğumda Sağa Sola Çıkacakmis Gibi Oynuyor ya Sizde de Aynı Şey Var mi ? Power Tuşunun Işlevini Yerine Getirecek Dokunmatik Kilitleme Gibi Birşey Var mi Acaba ? Bu tuşu Fazla Kullanmak Istemiyorum :(

marketten lock screen widgeti indir power tusu kullamana gerek kalmio dostum
  • 
Sayfa: önceki 606607608609610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.