Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bu 1-2 hafta içinde gelen güncellemede çekim alanında düşüş yaşadım.Hatta yüklediğim dakikadan itibaren.Bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı?
  • selam arkadaşlar...

aradıgım program bu...

ama Xperia neo ile uyumsuz diyor .... :S:S

3D-ish Camera - andr mark

acaba niçin uyumsuz ve merak ediyorum..arada bu tarz uyumsuzluk iletisi oluyor... neo ile uyumsuz da arc ile mi uyumlu ya da ray vs....

bilginiz var mı.....tşkler......ray de deneyip sonucu yazarım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

selam arkadaşlar...

aradıgım program bu...

ama Xperia neo ile uyumsuz diyor .... :S:S

3D-ish Camera - andr mark

acaba niçin uyumsuz ve merak ediyorum..arada bu tarz uyumsuzluk iletisi oluyor... neo ile uyumsuz da arc ile mi uyumlu ya da ray vs....

bilginiz var mı.....tşkler......ray de deneyip sonucu yazarım....

Paralı olan uygulamaların bazılarında ben de o uyarıyı aldım ama apk'yı bulup atınca çalışmışlardı. İstersen apk bulup bir dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: h22a4usdm

:) ben iphone5 i bekliyorum açıkçası. Xperia'nın yeni modelini de senden duydum. Cehaletime vermelisin. Iphone 5 'ten üstün olduğunu söylüyorlar Xperia'nın. Doğru mudur?

cehaletle alakası yok sordun öğrendin işte araştırmış oldun.
    iphone 5 ten üstün olduğunu söyleyemezler çünki daha iphone 5 ortada yok.
    telefon olayı ihtiyaca göre değişir.
    sadece telefonla konuşucam diyen birine iphone veya xperia veya galaxy desen,benim için en iyi telefon nokia 1100 der.çünki fazlasına ihtiyacı yoktur.
    demek istediğim en iyi telefon işinizi gören telefondur.
    mesela xperia neo benim işimi görüyor.şimdi gidip 1600tl ye galaxy s2 veya 2100tl ye iphone4s niye alayım.850TL'ye aldığım neo gayet işimi görüyor.fazlasına ihtiyacım yok.
    bir başkasına yetmeyebilir,tipini beğenmez (tasarımda bir ihtiyaçtır beğenmediğin cihazı neden alasın)gider başka telefon alır.

ekleme:benim bugüne kadar gördüğüm en güzel telefon tasarımı xperia neo(özellikle kırmızı olan.gerçi kırmızı olmasada farketmezdi tasarımı çok güzel) ama bu benim için geçerli,başkası beğenmek zorunda değil.benim beğenmediğimi başkası beğenir,başkasının beğendiğinide ben beğenmeyebilirim.
    keşke xperia s'in tasarımıda neo'ya benzer özellikler taşısaydı.

yani kendinle tezat düştün. bir daha yazdıklarını gözden geçir istersen?

• arkadaşlar lütfen yardım edin, benim telefona file manager atmam lazım ama maalesef internetim olmadığı için marketi kullanamıyorum, pc'den halletme şansım var mı apk dosyalarını kurma vs.

marketi kullanamam
  • quote:

quote:

quote:

:) ben iphone5 i bekliyorum açıkçası. Xperia'nın yeni modelini de senden duydum. Cehaletime vermelisin. Iphone 5 'ten üstün olduğunu söylüyorlar Xperia'nın. Doğru mudur?

sadece telefonla konuşucam diyen birine iphone veya xperia veya galaxy desen,benim için en iyi telefon nokia 1100 der.çünki fazlasına ihtiyacı yoktur.
    mesela xperia neo benim işimi görüyor.şimdi gidip 1600tl ye galaxy s2 veya 2100tl ye iphone4s niye alayım.850TL'ye aldığım neo gayet işimi görüyor.fazlasına ihtiyacım yok.
    bir başkasına yetmeyebilir,tipini beğenmez (tasarımda bir ihtiyaçtır beğenmediğin cihazı neden alasın)gider başka telefon alır.

ekleme:benim bugüne kadar gördüğüm en güzel telefon tasarımı xperia neo(özellikle kırmızı olan.gerçi kırmızı olmasada farketmezdi tasarımı çok güzel) ama bu benim için geçerli,başkası beğenmek zorunda değil.benim beğenmediğimi başkası beğenir,başkasının beğendiğinide ben beğenmeyebilirim.

hmm senin olayın anlaşıldı.hayırlı işler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hmm senin olayın anlaşıldı.hayırlı işler.

sanada hayırlı işler !

• quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

arkadaşlar lütfen yardım edin, benim telefona file manager atmam lazım ama maalesef internetim olmadığı için marketi kullanamıyorum, pc'den halletme şansım var mı apk dosyalarını kurma vs.

marketi kullanamam

evet apk leri usb ile telefona atabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

arkadaşlar lütfen yardım edin, benim telefona file manager atmam lazım ama maalesef internetim olmadığı için marketi kullanamıyorum, pc'den halletme şansım var mı apk dosyalarını kurma vs.

marketi kullanamam

evet apk leri usb ile telefona atabilirsiniz..

tamam atarız da telefon file manger olmadan apk. dosyaları görmüyor, onu nasıl halledicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Dostlar bu 1-2 hafta içinde gelen güncellemede çekim alanında düşüş yaşadım.Hatta yüklediğim dakikadan itibaren.Bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı?

Bana da sistem biraz yavaşlamış gibi geldi..
  • Ilk basta bana da oyle olmustu sonradan toparladi gibi. Cok sarj yiyor gibi her gece sarja takiyrm alali 4-5 ay oldu halbuki batarya performansa ulasmis olmali diye dusunuyrm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Dostlar bu 1-2 hafta içinde gelen güncellemede çekim alanında düşüş yaşadım.Hatta yüklediğim dakikadan itibaren.Bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı?

Bana da sistem biraz yavaşlamış gibi geldi..

ben de öyle hissetmiştim kapatıp açtım düzeldi
  • selam arkadaşlar daha önce tartışıldı mı bilmiyorum fakat "hızlı arama ya da akıllı arama " özelliği yok mudur bunun herşeyiyle 10 numara cihazda örn ; 3e basılı tutuyosun bişi olmuyo 3 yes yapıyosun 3 ü arıyo bi türlü çözemedim var mıdır bilen biri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

Ilk basta bana da oyle olmustu sonradan toparladi gibi. Cok sarj yiyor gibi her gece sarja takiyrm alali 4-5 ay oldu halbuki batarya performansa ulasmis olmali diye dusunuyrm..

Yoğun müzik dinlediğim halde pili 3 günden aşağı gitmiyor alalı 3 ayı geçti. Hatta denedim çok kullanmadığımda 4-5 gün bile sürdü. Ancak internet ve gps'yi çok kullandığımda 2,5 günü geçmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

selam arkadaşlar daha önce tartışıldı mı bilmiyorum fakat "hızlı arama ya da akıllı arama " özelliği yok mudur bunun herşeyiyle 10 numara cihazda örn ; 3e basılı tutuyosun bişi olmuyo 3 yes yapıyosun 3 ü arıyo bi türlü çözemedim var mıdır bilen biri ?

Kardeş aynı telefondan mı sözediyoruz ben anlamadım. Neo'da fiziki olarak "YES" yani arama düğmesi yok ya rehberden, yada arama kaydından tıklıyorsun ne demek istedin anlamadım. Anlayan varsa açıklasın lütfen!...

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

quote:

selam arkadaşlar daha önce tartışıldı mı bilmiyorum fakat "hızlı arama ya da akıllı arama " özelliği yok mudur bunun herşeyiyle 10 numara cihazda örn ; 3e basılı tutuyosun bişi olmuyo 3 yes yapıyosun 3 ü arıyo bi türlü çözemedim var mıdır bilen biri ?

Kardeş aynı telefondan mı sözediyoruz ben anlamadım. Neo'da fiziki olarak "YES" yani arama düğmesi yok ya rehberden, yada arama kaydından tıklıyorsun ne demek istedin anlamadım. Anlayan varsa açıklasın lütfen!...

aga yes dediğim arama yap tuşu işte bak şimdi arama yapıcaksın ya hani normalde hızlı arama ayarı yaparsın atııyorum 2-evim dersin sen 2ye basılı tutar ya da 2ye basıp ara dersin otomatik evi arar cihaz demek istediğim bu aynı telefondan bahsediyozda frekanslar uyuşmadı

• He sen numara atamayı diyorsun. En sık aranan numaralara belirlediğin rakamı atayıp, arayacağın zaman da doğrudan rakama basıp arama yapıyorsun. Ancak bu özellik fi tarihinde olan telefonlarda bile var yeni bir durum değil yani.
  • quote:

quote:

quote:

aga yes dediğim arama yap tuşu işte bak şimdi arama yapıcaksın ya hani normalde hızlı arama ayarı yaparsın atııyorum 2-evim dersin sen 2ye basılı tutar ya da 2ye basıp ara dersin otomatik evi arar cihaz demek istediğim bu aynı telefondan bahsediyozda frekanslar uyuşmadı

ana ekrana 2-3saniye dokun daha sonra kısayollar sonrada istediğin kişiyi seç ekrana kısayol oluşturarak tek dokunuşla arama yapabilirsin..(en azından ben böyle kullanıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: nacre2861

quote:

quote:

quote:

ana ekrana 2-3saniye dokun daha sonra kısayollar sonrada istediğin kişiyi seç ekrana kısayol oluşturarak tek dokunuşla arama yapabilirsin..(en azından ben böyle kullanıyorum)

eksik yazmışım kısayollar a geldikten sonra doğrudan çevirme diyoruz...

• quote:

He sen numara atamayı diyorsun. En sık aranan numaralara belirlediğin rakamı atayıp, arayacağın zaman da doğrudan rakama basıp arama yapıyorsun. Ancak bu özellik fi tarihinde olan telefonlarda bile var yeni bir durum değil yani.

sağol cevap için yeni bi özellik olmadığını biliyodum ondan sordum göremiyince
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.