Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: solventh

yav arkadaş o kadar neo v yazıyoruz hala neo da yaşamadım diye mesaj atıyorsunuz. konuyu bu kadar bulandırırsanız benim ettiğim laf havada kalır adamlar gene neo da da olur o zaman gibi mantıkla telefonu almaktan bile vazgeçer..

solventh bu kadar önemseme değmez yahu. Zaten hiç kimse bir malı al dedi diye o malı almaz, eline alır kurcalar içine sinerse alır. Burada söz konusu olan nesne 900-1000TL.'lik bir elektronik aygıt naneli şeker değil ki, bunun yerine rahatlıkla bilgisayar veya LCD TV alabilirsin o nedenle yüksek tutarlı mallarda herkes kendi zevkinin sesini dinler. Örneğin bana tam saha pres galaxy s al ne yapacaksın Neo'yu dediler ama benim zevkim Neo dedi ben de Neo aldım. Almayan da almasın canım. Herkesde olmasın ilkokul önlüğü gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

quote:

Orijinalden alıntı: solventh

yav arkadaş o kadar neo v yazıyoruz hala neo da yaşamadım diye mesaj atıyorsunuz. konuyu bu kadar bulandırırsanız benim ettiğim laf havada kalır adamlar gene neo da da olur o zaman gibi mantıkla telefonu almaktan bile vazgeçer..

solventh bu kadar önemseme değmez yahu. Zaten hiç kimse bir malı al dedi diye o malı almaz, eline alır kurcalar içine sinerse alır. Burada söz konusu olan nesne 900-1000TL.'lik bir elektronik aygıt naneli şeker değil ki, bunun yerine rahatlıkla bilgisayar veya LCD TV alabilirsin o nedenle yüksek tutarlı mallarda herkes kendi zevkinin sesini dinler. Örneğin bana tam saha pres galaxy s al ne yapacaksın Neo'yu dediler ama benim zevkim Neo dedi ben de Neo aldım. Almayan da almasın canım. Herkesde olmasın ilkokul önlüğü gibi.

herkeste oldu gibime geliyo artık benim. baksana sayımıza. hele neo v yaptılar 5800 seviyesine çektiler telefonu, herkes alıyor :] ben burayı düzene sokardım zamanında ama ne uğraşıcam diyorum, niye vakit harcayayım işim gücüm var.

• http://sdn.teknosa.com/#!/Sayi-13/Sayfa-20

android ve ios u karşılaşırmışlar bana biraz yanlı gibi geldi ama....(sayfa 20 den itibaren başlıyor)
  • Beyler kaçıncı yazışım bi cevap veren olacak umarım. Ekran filmi tavsiyesi istiyorum full body.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/invisible-phone-guard-sony-ericsson-xperia-neo-gorunmez-cizilmez-full-body-kilif_02.021.9382.0220.htm#tabs

bunu buldum. nasıldır iyi midir ? görüntü kalitesini etkiler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JWS

Beyler kaçıncı yazışım bi cevap veren olacak umarım. Ekran filmi tavsiyesi istiyorum full body.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/invisible-phone-guard-sony-ericsson-xperia-neo-gorunmez-cizilmez-full-body-kilif_02.021.9382.0220.htm#tabs

Ebay'de 5 $' a var

• Tüm her yanı kaplayan ekran filmini ben daha önce kullandım (Zagg marka) hiç önermem. Bir kez kullanımı zorlaştırıyor (ekran tepki hızını düşürüyor ve telefondan soğuyorsun), toz ve kir mıknatıslığı yapıp telefonu pis gösteriyor. Bence güzel bir saydam silikon kılıf al daha iyi olur hem düşme ve çarpmalarda telefonunu korumuş olursun hem de telefonun temiz kalmış olur arada bir alkolsüz ıslak mendille silersin en iyi yöntem bu bence gene de seçim senin. Solventh Neo V ve 5800 benzetmen hoş olmuş o da SE'nin ayrı bir fırıldaklığı depremi bahane ettiler ama resmen pazarlama politikası denir buna.
  • quote:

Tüm her yanı kaplayan ekran filmini ben daha önce kullandım (Zagg marka) hiç önermem. Bir kez kullanımı zorlaştırıyor (ekran tepki hızını düşürüyor ve telefondan soğuyorsun), toz ve kir mıknatıslığı yapıp telefonu pis gösteriyor. Bence güzel bir saydam silikon kılıf al daha iyi olur hem düşme ve çarpmalarda telefonunu korumuş olursun hem de telefonun temiz kalmış olur arada bir alkolsüz ıslak mendille silersin en iyi yöntem bu bence gene de seçim senin. Solventh Neo V ve 5800 benzetmen hoş olmuş o da SE'nin ayrı bir fırıldaklığı depremi bahane ettiler ama resmen pazarlama politikası denir buna.

ama ekran filmi olmadan da ekranı nasıl koruyacağız. çizilir muhtemelen ?

• quote:

Beyler kaçıncı yazışım bi cevap veren olacak umarım. Ekran filmi tavsiyesi istiyorum full body.

http://www.ebay.com/itm/5-PCS-LCD-Ultra-Clear-Screen-Protector-Guard-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-/330643587194?pt=PDA_Accessories&hash=item4cfbe4c07a

ben bunu aldım kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 25 Ocak 2012; 18:00:20 >

• piyasadan silinmemek için son hamlesini oynadı. xperia ilgi çekici. incelenmeli bence. çünkü sony ericsson çok geri kaldı bu kulvarda.
  • arkadaşlar bu ebay sitesinden alışveriş yapan varmı çok ucuz gibi görünüyorda sony ericckson xperia nao telefon 560 tl ye geliyor türkiyeye dahamı pahalıya gelir bu telefon sipariş versek
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminfankulubu

arkadaşlar bu ebay sitesinden alışveriş yapan varmı çok ucuz gibi görünüyorda sony ericckson xperia nao telefon 560 tl ye geliyor türkiyeye dahamı pahalıya gelir bu telefon sipariş versek

ebay gibi yerlerden telefon alınmaz.ufak tefek şeyler alsan daha iyi çünkü tam rakamı hatırlamıyorum ama 150 dolarlık alışverişi geçerse gümrükte takılıyor.bide onu almak için gümrüğe gidiyorsun gümrük ödüyorsun vs vs birde diyelim 560 a geldi pasaport kaydı için 100 tl vericen eğer pasaportun yoksa 660....garantiside yok.bence değmez.
    ama ufak tefek şeyler alırken bayağı avantajlı şeyler oluyor o yönden ebay tavsiye ederim.
    kapsamlı bilgi için iyibey.com adresine bakın gereken tüm bilgi ve detaylar orda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 25 Ocak 2012; 17:27:35 >

• quote:

ben aldım kullanıyorum ama sadece ekran ve arkayı diğer parçalar çıkardım 2-3 gün önce çünkü etraflarında kir birikiyor kötü oluyor o yüzden soktum ön ve arkada var ama uygulaması zor ona göre alın ekran kalitesine de bir zararı yok ben daha önce görmedim mesajınızı ama 20 sayfa önceye kadar bu ürünle ilgili 5 tane yorumumu bulabilirdiniz.

• Wireless a girince telefon Tl yiyo bunun için ayarının nasıl olması gerekiyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: labio

Wireless a girince telefon Tl yiyo bunun için ayarının nasıl olması gerekiyor acaba

Wifi ie baglanmadan mobil veriyi kapatin
  • Teşekkürler :) Ama ben telefonu yeni aldım ve pek ne nerde bilmiyorum :$ acaba onu nerden kapatcam
  • quote:

Teşekkürler :) Ama ben telefonu yeni aldım ve pek ne nerde bilmiyorum :$ acaba onu nerden kapatcam

Gule gule kullanin :)
    Ayarlar- kablosuz ozelligi ve aglar- mobil aglar- veri etkin

Veri etkinin karsisindaki tiki kaldiriyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

quote:

Teşekkürler :) Ama ben telefonu yeni aldım ve pek ne nerde bilmiyorum :$ acaba onu nerden kapatcam

Gule gule kullanin :)
    Ayarlar- kablosuz ozelligi ve aglar- mobil aglar- veri etkin

Veri etkinin karsisindaki tiki kaldiriyoruz

Teşekkürler ederim :)
  • Rica ederim (:
  • quote:

quote:

Tüm her yanı kaplayan ekran filmini ben daha önce kullandım (Zagg marka) hiç önermem. Bir kez kullanımı zorlaştırıyor (ekran tepki hızını düşürüyor ve telefondan soğuyorsun), toz ve kir mıknatıslığı yapıp telefonu pis gösteriyor. Bence güzel bir saydam silikon kılıf al daha iyi olur hem düşme ve çarpmalarda telefonunu korumuş olursun hem de telefonun temiz kalmış olur arada bir alkolsüz ıslak mendille silersin en iyi yöntem bu bence gene de seçim senin. Solventh Neo V ve 5800 benzetmen hoş olmuş o da SE'nin ayrı bir fırıldaklığı depremi bahane ettiler ama resmen pazarlama politikası denir buna.

ama ekran filmi olmadan da ekranı nasıl koruyacağız. çizilir muhtemelen ?

Arkadaşım ben üçü 10TL.'ye telefoncudan hani normalde telefonlarda zaten olması gereken saydam jelatin olur ya ondan aldım çoğu arkadaş da benim gibi öyle yaptı. Kimi benim gibi şansa birinci denemede baloncuk yapmadan taktı kimi ikinci, üçüncü denemede taktı. Bu jelatin'in dışında dediğim gibi saydam silikon kılıf aldım (Piyasada 8-10TL.civarı internette de var.) şu ana kadar da (3 ay oldu) olumsuz bir durum olmadı hem temiz tutuyor, hem de darbelere karşı koruyor.

• Arkadaşlar evde wifi olmadığı için internet paketi alayım diyorum marketten bazı şeyleri indirebilmek için, şuan turkcellin bi kampanyası varmış ilk altı ay 1Gb 19 tl diye kullanan arkadaş varmı aranızda acaba bunu ve değermi sırf marketten uygulama indirme amaçlı almak bu paketi ?
  • 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.