Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada yine aynı kampanyayı yapmış.899 liraya düşürmüşler ama hakkında pek de iyi olmayan şeyler duydum hepsiburada hakkında.farklı ürün gönderme,bozuk ürün iade ya da değiştirmede sorun çıkarma gibi bunların doğruluk payı var mı?Bi de neo nun sar değeri biraz yüksek 1.1 miş.ne düşünüyorsunuz bunun hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfyazar

hepsiburada yine aynı kampanyayı yapmış.899 liraya düşürmüşler ama hakkında pek de iyi olmayan şeyler duydum hepsiburada hakkında.farklı ürün gönderme,bozuk ürün iade ya da değiştirmede sorun çıkarma gibi bunların doğruluk payı var mı?Bi de neo nun sar değeri biraz yüksek 1.1 miş.ne düşünüyorsunuz bunun hakkında.

1,1 evet biraz yüksek.telefonla çok konuşurmusunuz onuda bilmiyorum.ama o oran tüm özellikler açıkken elde edilen sonuç.radyo bluetooth wifi gps 3g vs vs açıkken telefon görüşmesi yaparken elde edilen sonuç.
    tabi bu sar değerinin yüksek olduğu gerçeğini değiştirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 29 Aralık 2011; 14:47:33 >
  • quote:

hepsiburada yine aynı kampanyayı yapmış.899 liraya düşürmüşler ama hakkında pek de iyi olmayan şeyler duydum hepsiburada hakkında.farklı ürün gönderme,bozuk ürün iade ya da değiştirmede sorun çıkarma gibi bunların doğruluk payı var mı?Bi de neo nun sar değeri biraz yüksek 1.1 miş.ne düşünüyorsunuz bunun hakkında.

hb'den birçok ürün aldım şuana kadar hiç sorunla karşılaşmadım ama şans işi, terslik size denk gelir birşey diyemem..
    sar değeri için amerikada 1.6w/kg , avrupa birliği için 2.0w/kg sınır biçilmiştir. sınırın altındadır. 1.1w/kg genele göre çok az yüksek olsa da sağlık değerlerinin altında.
  • Xplore Türkçe dosya yöneticisi yeni bir uygulama kaçırmayın ayrıca sitede bedava çok güzel oyunlar uygulamalar var.

http://approb.com/android-apps/2396.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamgambar -- 29 Aralık 2011; 15:04:36 >
  • Arkadaşlar şu an en ucuz ne o nerde..Sanalreyonumda 920 tl'ye geliyor.Burası garantili mi veriyor..
  • gereksiz ne varsa yazılmış ama adam usb ile telefonun internetini nasıl bilgisayara paylaştıracam diyor programı yükle kabloyu tak hallersin diyor o da iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

hb'den birçok ürün aldım şuana kadar hiç sorunla karşılaşmadım ama şans işi, terslik size denk gelir birşey diyemem..
    sar değeri için amerikada 1.6w/kg , avrupa birliği için 2.0w/kg sınır biçilmiştir. sınırın altındadır. 1.1w/kg genele göre çok az yüksek olsa da sağlık değerlerinin altında.

Telefonun anteni bedenine ne kadar yakınsa o kadar ısınırsın çok sorun değil, sorun oluşturacak kadar telefonla kesintisiz görüşecekler bir zahmet paketten çıkan o hoş kulaklığı kullansınlar

• quote:

bilinçli bir tüketiciysen çok da sorun olacağını sanmıyorum. Daha önce bir arkadaşında dediği gibi hızlı gönderili ürünlere bakmak daha iyi tabi, diğerlerinin tedarik aşamasında gecikmeler olabilir can sıkıcı şekilde. Hb adres değişikliği yaparken hızlı gönderi olmayan bir ürün 5 hafta sonra yollanabilmişti bana

• telefonu maksimum kaç gün kullanabiliyorsunuz ?
    2 saatlik 24p hd bir film izleyince batarya ne duruma geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar şu an en ucuz ne o nerde..Sanalreyonumda 920 tl'ye geliyor.Burası garantili mi veriyor..

hepsiburada da sanırım...
  • bu telefona skypee kurup görüntülü görüşme yapmak mümkünmü tango gibi başka program önermeyin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemaydinlik

telefonu maksimum kaç gün kullanabiliyorsunuz ?

Ben 3. gündeyim %35 kaldı. Ama sadece telefon mesaj olarak kullandım. int. falan kullanmadım bu 3 gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

bu telefona skypee kurup görüntülü görüşme yapmak mümkünmü tango gibi başka program önermeyin lütfen

skype olması lazım sanırım. Görüntülü görüşme yapılabildiğini duymuştum skypeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Ben 3. gündeyim %35 kaldı. Ama sadece telefon mesaj olarak kullandım. int. falan kullanmadım bu 3 gün.

sizce nasıl batarya performansı ?

Görsellikten kısılarak daha fazla kullanım süresi sunma gibi bir durum olabilir mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

sizce nasıl batarya performansı ?

Görsellikten kısılarak daha fazla kullanım süresi sunma gibi bir durum olabilir mi ?

Ben ntam hakkını verecek şekilde kullanmadım... Yani internet oyun video v.s. sadece bu 3 gün telefon mesajlaşma vardı ve bence bu tip telefonlara göre gayet iyi bir pil ömrü var...

• quote:

quote:

bu telefona skypee kurup görüntülü görüşme yapmak mümkünmü tango gibi başka program önermeyin lütfen

skype olması lazım sanırım. Görüntülü görüşme yapılabildiğini duymuştum skypeden

bir deneme yaparak kesin bilgi veren olursa sevinirim,
    telefondan pc. ye doğru olabilir. yada telefondan telefona
  • quote:

quote:

quote:

googletalk kullananı gördüm skype duymamıştım. Kullanan var mı arkadaşlar?

• quote:

quote:

quote:

ben kullanmıştım görüntü kalitesi güzel.sorunsuz çalışıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

beyler apkları androit-data içine atıp kuruyorum ya kurduk dan sonra o apkleri silsem sorun olur mu ?

sd dosyası tamam da apk dosyasını data içine atmanıza gerek yoktu.. yani zararı da yok da gerek de yok.. silebilirsiniz elbette...

Hocam ilk android tel işte öğreniyoruz yavaş yavaş teşekkürler cevap icin:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

beyler apkları androit-data içine atıp kuruyorum ya kurduk dan sonra o apkleri silsem sorun olur mu ?

sd dosyası tamam da apk dosyasını data içine atmanıza gerek yoktu.. yani zararı da yok da gerek de yok.. silebilirsiniz elbette...

Hocam ilk android tel işte öğreniyoruz yavaş yavaş teşekkürler cevap icin:-)

Ben hala çözemedim. Kuru kuru kullanıyoruz 16 gb hafıza kartı gelene kadar

• 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.