Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FuXiN

apk:

http://hotfile.com/dl/134749885/9fb125d/System_Info_Widget-18.apk.html

dosya kaldırılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

Orijinalden alıntı: mr_luci

bir soru daha sormak istiyorum.yüklemiş olduğum bir kaç program var.onları simdi silmek istiyorum.işime yaramayan programları nasıl silebilirim?

menüde sağ allta 4 tane kare olan bi simge var ona dokun ve silmek istediğin uygulamaların yanındaki kırmızı çarpıya bas kardeşim

menü ye giriyorum ama bulamadım :)isim yokmu bahsetmiş olduğunuz 4 tane kare olan simgenin?bir soru daha sorayım mcafe programını açtığımda cep numaramı soruyor?cep numaramı girmemde sakınca varmı?kontör falan gidermi?
  • daha yeni
    attım ya ne zaman kalktı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 11 Kasım 2011; 20:42:08 >
  • yenisi

http://hotfile.com/dl/134751440/85b1b87/pil.apk.html

yada

www.mediafire.com/?lss5prablmb2w0b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 11 Kasım 2011; 20:59:24 >
  • pil programı okey.programları silme olayı okey.su mcafee virüs programı cep nosu istiyor?cep no girersem kontör falan yiyiyormu?
  • quote:

quote:

quote:

bir soru daha sormak istiyorum.yüklemiş olduğum bir kaç program var.onları simdi silmek istiyorum.işime yaramayan programları nasıl silebilirim?

menüde sağ allta 4 tane kare olan bi simge var ona dokun ve silmek istediğin uygulamaların yanındaki kırmızı çarpıya bas kardeşim

menü ye giriyorum ama bulamadım :)isim yokmu bahsetmiş olduğunuz 4 tane kare olan simgenin?bir soru daha sorayım mcafe programını açtığımda cep numaramı soruyor?cep numaramı girmemde sakınca varmı?kontör falan gidermi?

menüye girince en altta ev simgesinin sağında olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

ya beyler gümüş renk kullanan yok mu o daha güzel geliyor bana siz ne önerirsiniz salı günü almayı düşünüyorum

Ben varim 100 kez alsam bu telefonu hepsinde de gumus alirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sun.

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

vatan bilgisayarda şu an neo 869TL
    indirim bekleyenlere fırsat.
    kırmızı yok.mavi ve gri.

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-ericsson-se_neo_blu-xperia-neo-cep-telefonu-%28mavi%29/productdetails.aspx?I_ID=56213

evet vatan fiyatı düşürdü ama internet mağazasında stokta yok malesef mağazalardan da alma şansım yok

nakit ödeme için de geçerli mi bu?

Bir de indirimin ne zamana kadar süreceği yazmıyor bilgisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biksann -- 11 Kasım 2011; 21:21:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: painkiller26

tam neo almaya karar veriyorum galaxy w cıkıyor ıkısı arasında kaldım sımdı ne dersınız arkadaslar vatanın ındrmıden almayı dusunyorum

Galaxy W'nin Sadece işlemcisi OC'lu, başka bir artısı yok ki. Fiyatı Neodan fazlaysa hiç gerek yok düşünmeye, lakin bence tasarım olarak Neo yine önde, Aynı Galaxy serisi Zamzung tasarımı bu.

Doğrusu bende ikisi arasındayım aslında bir de Motorola Defy var

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4114&idPhone2=3734#results

Galaxy W Vatan'da şuan 851 TL Neo 869 TL
    W artılar => işlemci 1.4 ve Hafıza 2 GB
    Neo artılar => Kamera 8 MP , HDMI ve tabiki tasarım

Bende herşeye rağmen Neo alacağım heralde

Bir de benim için çok önemli bir konu var arkadaşlar.Gio ile işyerinde Wi-Fi ile bağlanamıyordum çünkü WPA-Kurum denen olay yoktu Gio'da.Yani şirket maili ve şifresi ile bağlanılan olay işte.Eğer Neo'da da yoksa çok büyük hayal kırıklğı olacak benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EHLiNeT -- 12 Kasım 2011; 10:58:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Orijinalden alıntı: lambanincini

(hala inatla 1000 tl para veriyoruz nasıl kötü çeker felan diyorsanız teknolojik bilginizi kontrolden geçirin derim..tekrar ediyorum 1000 tl verdiğiniz alet fotoğraf makinesi değil 1000 tl ye kaliteli fotoğraf istiyorsanız fotoğraf makinesi alacak görüntüleri karşılaştıracaksınız..ona bakarsanız 2500 tl lik alettede ıphoneda oturup PES2012 yi orjinali oynayamıyorsunuz oynasaydınız Ipad denen nane olmazdı dimi)

Exmor R işte şöyle işte böyle diye reklam yapmasınlar o zaman.
    Ayrıca neden eleştirmeyelim. Evet 1000TL veriyorsan ve kötü çekiyorsa eleştirmek en doğal hakkın. 2-3 gün önce 2009 yılının telefonu olan C510 ile çekilmiş resimler paylaşıldı konuda.
    http://forum.donanimhaber.com/m_47289915/mpage_124/f_/key_//tm.htm#msglink_54389088
    C510 zamanında kaça satıldı bilmiyorum ama netten araştırdım temmuz 2010 da 360 TL den satılmış.
    1000TL lik telefonun 360 TL lik telefondan daha iyi resim çekmesini bekleyemez miyiz? ( tasarıma işletim sistemine para veriyoruz vs geçelim onları)

Buyrun burda tartışıyorlar kamera kalitesini ( 9 Mayıs 2011 den beri)

http://talk.sonyericsson.com/message/72838#72838

Burda da - 8mp karşılaştırma
    iphone 4S - Nokia N9 - Galaxy S II - Arc S - Sensation XE - Titan
    http://www.gsmarena.com/8mp_shootout_2011-review-673.php

Ayrıca iphone 4s ün lensi sony tarafından üretilmiş.
    http://talk.sonyericsson.com/message/116749#116749

Video kalitesinden de pek memnun kaldığımı söyleyemem.

Sallanmayı önlemiş tamam güzelde. Beklediğim netlik yok videolarda.

Mesela desire s - neo
    http://www.youtube.com/watch?v=riWzJTZySK8

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

saol kardeşim anlayışından ötürü...
    be n bi türlü ifade edemedim olayı, aksine arkadaşlar diyoki bu bir telefon (şunu bekleme,bunu bekleme)hattaa diyolarki vivaz parasına göre daha başarılı cümleme ,( arkadaş sanırım vivaz satıcısı)
    bakın alttada 400 tl lik vivazın resimleri bulunuyor....
    güncellemeyi bekliycez artık, ayrıca dünya genelinde konuşulan bir konu bu ...bakın yabancı formlara...
    Bilgili konuşan arkadaş kutudan çıkan usb kablosuna şaşırmış ve çook beğenmiş :S
    1,5 --2 yıl önceki cihazlardada aynı aksasuarlar bulunuyordu .....

viVaz macro

dikkat ederseniz telefonun gölgesi sineğin önüne düşmüş o kadar yakındım yani neo gibi (12-13)sözde 10 cm değil yani....

C510 macro

BİZZAT KENDİM ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARDIR VE ZAMANINDA FACEYEDE EKLEMİŞTİM ...ŞİMDİDE ORDAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM
    ben macro poz yakalamayı çok seviyorum...

1000 TL ver ama böle resimler çekmesini bekleme, git bitanede fotograf makinesi al yanında gezdir...

o zaman bize yakın zamanda sim takılabilen fotoğraf makineleri lazım :S bence alakasızz bir yaklaşımmm...
    kusura bakmayın arkadaşlar resimleri ekledim abartı oldu belki ama biraz sinirlerndim...
    Teknik bilgiye inecek olsak ne işimiz var böle makinelerdennn ...

• Arkadaşlar forumda benim gibi başka telefona niyetlenip Neo'nun tasarım ve çekiciliğine tutulan çok kişi gördüm ama, Neo'ya niyet edip Huawei X5 alana ilk kez rastladım ki SE'ye K850'yi doğru dürüst Türkiye'de satmayıp karaborsaya düşürdüğünden beri kızgınken hiç hedefimde olmadığı halde Neo'nun canlısını görmem yeterli oldu. Eğer çok param olsaydı Ayfon 4S'e 3.300TL. vereceğime Neo'nun gümüş ve kırmızısını bulabildiğim diğer renklerini alırdım. İlk kez bir telefon bana "acaba diğer telefonu mu alsaydım?" sorusunu sordurtmadı. Bu arada FuXiN bulduğun masaüstü zımbırtısı (widget) güzelmiş.
  • Arkadaşlar bu telefon çin malı mı? Vatanda menşei sine PRC yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Arkadaşlar bu telefon çin malı mı? Vatanda menşei sine PRC yazmışlar.

Çoğu marka çin iş gücünü kullanıyor artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecengaver

quote:

Çoğu marka çin iş gücünü kullanıyor artık...

Nokia Finlandiya ve Macar, Galaxy S2 de çin ama sıcak bakıyordum telefonu almaya ama soğudum çin malı olduğunu görünce.
  • quote:

sony ericsson fabrikası var çinde.
  • quote:

http://www.letsgomobile.org/images/reviews/0182/iphone-4s-fotografi.jpg

bu resim iphone 4s ile çekilmiş picasada doğruladım şimdi ihpne 4s de 8 mp bizim neo da 8mp tabi ki apple yeni teknoloji kullandı kamerasında lafım yok ama sonyin de bu yakın olması gerekmez mi ? neden sıkıştırma programı üzerinde inatçılar anlamadım :(

Sanırım iphone 4s in kamerasını sony yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 11 Kasım 2011; 22:51:15 >

• lütfen biri cevap versin... bu telefonda user agent provider ne işe yarıyor? 16 kb. kendisi. hemen altında uygulama ayarları diye bir şey daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSheyTaN

quote:

http://www.letsgomobile.org/images/reviews/0182/iphone-4s-fotografi.jpg

bu resim iphone 4s ile çekilmiş picasada doğruladım şimdi ihpne 4s de 8 mp bizim neo da 8mp tabi ki apple yeni teknoloji kullandı kamerasında lafım yok ama sonyin de bu yakın olması gerekmez mi ? neden sıkıştırma programı üzerinde inatçılar anlamadım :(

Sanırım iphone 4s in kamerasını sony yapmış.

keşke sony bizdeki programı kaldırsa

• quote:

Arkadaşım ona takılma dünyadaki en maliyeti düşük kölelik Çin'de o nedenle zavallı kölelerin bir suçu yok. Bir yazıda okumuştum günde 5$ bile kazanamıyorlarmış. Ne yazık ki, dünya kapitalizm ile yönetildiği için kölelik kaçınılmaz oluyor. Bize tarih kitaplarında Amerikan iç savaşının çıkma nedenini kuzeylilerin masumane köleliği kaldırmak için çıkarttıkları yazılır. Bu koca bir yalandır. Aslında bir yönüyle doğru gerçekten klasik köleliği kaldırmıştır çünkü klasik kölelikte maliyet yüksektir üç öğün yemek, barınacak yer vs. verilir. Oysa, çağdaş kölelikte tüm bunlar köleye aittir ki çok daha fecidir. Beş dolar ile dünyanın hiç bir yerinde sağlıklı karın doyurulup, barınacak yer sağlanamaz. Köle dağa ormana kaçacak olsa dağ da, orman da kapitalist devletin malıdır şekil A1 ABD'de kızılderililerin rezerv bölgeleri. Ah, o cici ABD ne oyunbazdır siz bilmezsiniz şeytan bile apışır kalır karşısında.

• buyrun sony ericsson çin fabrikası.
  • 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.