Şimdi Ara

SE W810 & MOTOROLA L9 HANGİSİ..?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kağıt üzerinDe değiL daha somut fikirleri bekliyorum 2 telefon arasında kaldım.L9 cok mu Geride kalır acaba.Cünkü popüler olan ve Foto cekim basarısı dillerden düşmeyen W810 i var.L9 un inceliği ve video cekimi iyi sanırım.Aralarında fazLa fiyat farkı yok.ne derSiniz?

• kardeş w810i zaten kağıt üzerinde bir telefon asla degildir tam tersine başarısı belli özelliklerini anlatılmasına gerek dahi olmayan sony.nin efsane telefonudur düşün 2005yada 2006 da üretime başlandı ve hala piyasada sıfırları leblebi gibi satılıyor benim sana önerim tabiki w810i olucaktır
  • L9 tip olarak çok güzel bir telefon

Ancak özellik bakımından W810i tercih ederim

• W810i öneririm.
  • W810 un L9 a göre hiçbir konuda üstünlüğü yok..

Kamera çekimi ve video çekimi olsun, radyosu olsun, mp3 çalma özellikleri olsun L9 oldukça başarılı..

W810 artık çok eskilerde kaldı.. L9 un yanında ekran çözünürlüğü ve malzeme kalitesizliğiyle oyuncak bir telefon gibi..

Motorola başlığında L9 topiğine göz atmanı tavsiye ederim..
  • SAVIAR :) zaten o başLığa baktıktan sonra fikrim Değişti uzun zamandır W810i aklımdaydı alternatif bakınırken L9 gözüme çarptı.Acıkcası videosu da Fotosu kadar önemLi benim için o yüzden Arada kaldım.SE ler iyi video çekemez.ama Foto tekniği ve kalitesi cok iyi.L9 videosuyla ve tipiyle daha önde.Hala emin değiLim
  • L9 un foto çekimleri çok başarılı.. Benim macro çekimim bile var o topic de ki cihazda macro modu olmadığı halde çektim o resmi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

W810 un L9 a göre hiçbir konuda üstünlüğü yok..

Kamera çekimi ve video çekimi olsun, radyosu olsun, mp3 çalma özellikleri olsun L9 oldukça başarılı..

W810 artık çok eskilerde kaldı.. L9 un yanında ekran çözünürlüğü ve malzeme kalitesizliğiyle oyuncak bir telefon gibi..

Motorola başlığında L9 topiğine göz atmanı tavsiye ederim..

1e1 katılıyorum
  • Fotoğraf kalitesine önem veriyorsanız Sony Ericsson W810i iyi bir tercih olacaktır.
  • L9 ile w810 arasında foto çekimi olarak neredeyse hiç fark yok..
  • Hiç fark yok mu? Bence Sony Ericsson W810i'nin çektiği fotoğraflara iyice bakın.
  • w810i daha kaliteli ama L9 da çok şık ve kullanışlı bir telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Hiç fark yok mu? Bence Sony Ericsson W810i'nin çektiği fotoğraflara iyice bakın.

Evet hiç fark yok.. Yani ben buna fark demem.. Gerçi topicde W810 topiğinde olduğu gibi profesyonel çekimler yok ancak çok merak eden olursa kendi çektiğim fotoları gönderebilirim..

Çok küçük bir detay için oyuncak gibi bir telefonu kimseye önermem..
  • w810 u öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.