Şimdi Ara

SE k790i'm var. TT'nin verdigi iPodTouch'uda almak istiyorum ama..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 senedir se k790i kullanıyorum.. Cokta memmnunum.. müzik..video..fotograf.. Ama şimdi Türk Telekom'un ayda 20 TL ile
    verdiği ipod Touch'uda almak istiyorum.. Sonucta daha büyük bi ekran ve dokunmatik..bütün multimedya işlemlerimi yapabilcegim bi alet olucak...
    Bide 20 tl 24 ay = 480 TL ' e geliyor.. uygun mu fiyatı ? son 3 gün kararsız kaldım..

• Üstüne az daha para ekle xperia x1 al derim
  • K790
  • Fiyatı 350 olarak bulabilirsin ama yanında konuşma paketi veriyormuş TTNet. O bakımdan daha cazip olabilir. Bu arada TTNet kaç gb'lık model veriyor. Ha bir de kaçıncı jenerasyon?
  • merhaba,
    ben 550 liraya gittigidiyordan 3. jenerasyon 32 gb olanını aldım şansıma o gün 12 taksit vardı.
    fiyatı baya pahalı 8gb 3g ye göre ;)

ben şuan w810i+itouch kullanıyorum :)

iyi geceler.
  • telekom veriyorsa bir kez daha düşün...
  • Eğer peşin verme sıkıntın yoksa forumdan 32 GB'lik modeli alabilirsin 475 TL'ye. Hatta benim düşüncem 8'lik modellere yanaşma 32-64 Düşün derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aa öyle bir kampanya mı var ? Detaylar nedir ne değildir nereden ulaşabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Fiyatı 350 olarak bulabilirsin ama yanında konuşma paketi veriyormuş TTNet. O bakımdan daha cazip olabilir. Bu arada TTNet kaç gb'lık model veriyor. Ha bir de kaçıncı jenerasyon?

Evet wirofon iyi bi özellik. TT net'in verdigi İpod Touch 8 gb 2g..
  • Ve aldıgım son bilgiye göre wirofon'u kullanmak için mikrofonlu kulaklık gerekiyormuş :/ Ama yine de alıcam gibi.. ayda 20 TL taksit.. hemde kredi kartsız iyi bi secenek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.