Bildirim
SDÜ karma eğitim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
karma eğitim hem uzaktan hem örgün eğitim oluyor. Burayı kazananlar ev tutmalı mı şimdi ? Pandeminin seyrine göre değişebilir yazıyor eğitim durumu. Ee şimdi evi tuttuk pandemi oldu memlekete döndük diyelim , bu sene mağdur olanlar gibi biz de boşuna mı kira ödeyelim anlamadım ben bu açıklamayı.. _____________________________ -
Kim kimi silkelerse artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uygulamalı eğitimde çağıracaklar muhtemelen sadece teorik ağırlıklı olan fakültelerde ev tutmak mantıklı değil aşı denemeleri bile 6 ay sürer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunnyPerson -- 24 Ağustos 2020; 17:31:33 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam kiralarda uçmuş bir anda
Henüz fakülte bazında da karar verilmemiş.Hukuk fakültesini aradık bilgimiz yok dediler.
Yazıda 3 farklı yerde karma yazılmış. Konu başlığı sdü uzaktan eğitim. Uzaktan değil kardeşim KARMA. uzaktan demek bizim gecen seneyi bitirdiğimiz gibi hic yuz yüze gelmedigimiz demel
Ah birde yurtlarin durumunu paylassalar velev ki 2 ay online 1 ayda yuzyuze yaptilar peki bu ogrenciler 1 ay nerede kalacak
Haklısınız hocam düzenledim
Tıp/diş örgün mü başlıyor acaba direk ayrıyeten belirtmişler açılış tarihini? _____________________________ -
Sanmıyorum ayrıyeten yazarlardı örgün diye
Fakülteden fakülteye değişiklik gösterecektir dediği için öyle zannettim de sanırsam dediğiniz gibi, genel açılış tarihi 12 Ekim imiş 1 hafta öncesi de tıp/diş için... _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt