Arkadaşlar siz gördünüzmü bilmiyorum gördüyseniz cahilliğime bağışlayın apple.com da siteye girer girmez sdk ve enterprise bilmemnesi var bunları farkettinizmi http://www.apple.com
Ekleyeyim haydi hayırlı olsun
ben bunu anlayamadim her kes konusuyor sdk sdka diye bu sdk ne dir? lutfen bilen varsa soylesi
ya gercekten sdk a nedir y
Sitede problem var heralde indirilmiyo
Evet anlaşılan çıkmış ama sitede problem var sanırım bundan sonra bizi çok eğlenceli günler bekliyor gibi..
arkadaşlar SDK anlamı "software development kit" yani " yazılım geliştirme platformu" denebilir. ürün firmaları işletim sistemlerine üçüncü parti yazılım hazırlamak isteyen diğer firmalar için, kendi işletim sistemlerinin özellik ve bazı kodlarını yayınlar ve onların yapacakları çalışmalara ışık tutar ve sonra da bundan para kazanırlar. kısaca budur.
peki bu sdk ile biz kisisel olarak bişiler yapabilecekmiyiz yani kendi programimizi kendimiz yapmamiz vd??
evet sdk çıkmış ama şu anda belkide yoğunluktan veya ufak bir hatadan dolayı sayfaya ulaşılamıyor. peki benim merak ettiğim daha farklı birşey, bu enterprise nasıl birşey o daha farklı heralde bilgisi olan varmı??
slm arkadaşlar, SDK hayırlı olsun :D , ama aklıma takılan bi soru var biz bu sdk yıda kırmaya çalışacazmı ?
program yazmayı bılmeyen biri olarak sdk yı ındrımeye gerek yok diye düşünüyorum haksız mıyım?
quote:
Orjinalden alıntı: gsyagtu
evet sdk çıkmış ama şu anda belkide yoğunluktan veya ufak bir hatadan dolayı sayfaya ulaşılamıyor. peki benim merak ettiğim daha farklı birşey, bu enterprise nasıl birşey o daha farklı heralde bilgisi olan varmı??
entreprize olayı iphone 2.0 versiyonunu test etmek için başvurulan bi olay. Beta tester olayı. ancak buna ancak amerikanyadaki IT şirketleri başvurabiliyor. açıklamayı buraya kadar okudum ger,s, bi anlam ifade etmiodu
Açılmıyor SDK sayfası.Sinir oldum
acilsada orada yazilimci degilseniz simdilik sizi ilgilendiren birsey yok SDK yazilim gelistiricilerin faydalanacagi ve yazilim gelistiricilerin hazirladiklari yazilimlarin saglikli donusumunu saglayan bir yardimci diye dusunun
artik iphone alabilirim :D yazilim gelistiriciler msn word excel flash vs yakinda hepsi oturur kurulur kapali kutu artik kapagini acti gerisi gelecektir
hayirli olsun millet aya cikiyo biz hala disardan telefon getirmek zorunda kaliyoz vay guzelim ullkemi idare edenler kendine IMC diyenler iste sizin ticaret anlayisiniizin sonucu bu disari kacan sermaye
Sistem çok yoğun ama benim daha yoğun gelen talebime karşı koyamadı.SDK için heveslenen arkadaşların biraz hevesini kırayım;
* Free sign up as a Registered iPhone Developer required to download the iPhone SDK. Technical Requirement: Intel processor-based Mac running Mac OS X Leopard
Ayrıyetten programı indirmek için @mac uzantılı bir mail adresine ihtiyacınız var yani apple ID nizin olması lazım.
Programdan birkaç SS
fiyatlari bile aciklamislar ya bu ne server o kadar yogun ki girmek mumkun degil Standard Program $99 The Standard Program is for developers who are creating free and commercial applications for iPhone and iPod touch.
Enterprise Program $299 The Enterprise Program is for developers who are creating proprietary, in-house applications for iPhone and iPod touch