Şimdi Ara

SDK Çıktı galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar siz gördünüzmü bilmiyorum gördüyseniz cahilliğime bağışlayın apple.com da siteye girer girmez sdk ve enterprise bilmemnesi var bunları farkettinizmi
    http://www.apple.com

• Ekleyeyim haydi hayırlı olsun
  • ben bunu anlayamadim her kes konusuyor sdk sdka diye bu sdk ne dir?
    lutfen bilen varsa soylesi
  • ya gercekten sdk a nedir y
  • Sitede problem var heralde indirilmiyo
  • Evet anlaşılan çıkmış ama sitede problem var sanırım bundan sonra bizi çok eğlenceli günler bekliyor gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet cikmis super bisi bu yaa acayip mutlu oldum
  • arkadaşlar SDK anlamı "software development kit" yani " yazılım geliştirme platformu" denebilir. ürün firmaları işletim sistemlerine üçüncü parti yazılım hazırlamak isteyen diğer firmalar için, kendi işletim sistemlerinin özellik ve bazı kodlarını yayınlar ve onların yapacakları çalışmalara ışık tutar ve sonra da bundan para kazanırlar. kısaca budur.
  • peki bu sdk ile biz kisisel olarak bişiler yapabilecekmiyiz yani kendi programimizi kendimiz yapmamiz vd??
  • evet sdk çıkmış ama şu anda belkide yoğunluktan veya ufak bir hatadan dolayı sayfaya ulaşılamıyor. peki benim merak ettiğim daha farklı birşey, bu enterprise nasıl birşey o daha farklı heralde bilgisi olan varmı??
  • slm arkadaşlar,
    SDK hayırlı olsun :D , ama aklıma takılan bi soru var biz bu sdk yıda kırmaya çalışacazmı ?
  • program yazmayı bılmeyen biri olarak sdk yı ındrımeye gerek yok diye düşünüyorum haksız mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsyagtu

evet sdk çıkmış ama şu anda belkide yoğunluktan veya ufak bir hatadan dolayı sayfaya ulaşılamıyor. peki benim merak ettiğim daha farklı birşey, bu enterprise nasıl birşey o daha farklı heralde bilgisi olan varmı??

entreprize olayı iphone 2.0 versiyonunu test etmek için başvurulan bi olay. Beta tester olayı.
    ancak buna ancak amerikanyadaki IT şirketleri başvurabiliyor.
    açıklamayı buraya kadar okudum ger,s, bi anlam ifade etmiodu
  • Açılmıyor SDK sayfası.Sinir oldum
  • acilsada orada yazilimci degilseniz simdilik sizi ilgilendiren birsey yok
    SDK yazilim gelistiricilerin faydalanacagi ve yazilim gelistiricilerin hazirladiklari yazilimlarin saglikli donusumunu saglayan bir yardimci diye dusunun

artik iphone alabilirim :D
    yazilim gelistiriciler msn word excel flash vs yakinda hepsi oturur kurulur kapali kutu artik kapagini acti gerisi gelecektir

hayirli olsun millet aya cikiyo biz hala disardan telefon getirmek zorunda kaliyoz vay guzelim ullkemi idare edenler kendine IMC diyenler iste sizin ticaret anlayisiniizin sonucu bu disari kacan sermaye
  • Sistem çok yoğun ama benim daha yoğun gelen talebime karşı koyamadı.SDK için heveslenen arkadaşların biraz hevesini kırayım;

SDK Çıktı galiba

* Free sign up as a Registered iPhone Developer required to download the iPhone SDK.
    Technical Requirement: Intel processor-based Mac running Mac OS X Leopard
  • Ayrıyetten programı indirmek için @mac uzantılı bir mail adresine ihtiyacınız var yani apple ID nizin olması lazım.
  • Programdan birkaç SS

SDK Çıktı galiba

SDK Çıktı galiba

SDK Çıktı galiba

SDK Çıktı galiba

SDK Çıktı galiba

• fiyatlari bile aciklamislar ya bu ne server o kadar yogun ki girmek mumkun degil
    Standard Program $99
    The Standard Program is for developers who are creating free and commercial applications for iPhone and iPod touch.

Enterprise Program $299
    The Enterprise Program is for developers who are creating proprietary, in-house applications for iPhone and iPod touch
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.