Şimdi Ara

sdgsd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewtonianFluid -- 10 Ağustos 2016; 18:16:27 >

Orijinalden alıntı: Shift41

Metalurjinin altına makine yazdım ne olur ne olmaz.

Metalurjiyi çıkartmak veya altına eklemek yerine üzerine makine yazmayı düşünüyorum ben. Ama fikir veren olsa...

Orijinalden alıntı: NoNameX

quote:

Metalurjiyi çıkartmak veya altına eklemek yerine üzerine makine yazmayı düşünüyorum ben. Ama fikir veren olsa...

Metalurji istiyorsan makineyi alt tarafa yaz. Ben metalurji istediğim için makineyi alta yazdım ama makine gelse de pişman olmam.

Bu işler kişinin kendisine bakıyor. Metalurji okursun yanında iyi ingilizcenle başka bir dil de oldu mu açıkta kalman zor.

quote:

quote:

Metalurji istiyorsan makineyi alt tarafa yaz. Ben metalurji istediğim için makineyi alta yazdım ama makine gelse de pişman olmam.

Bu işler kişinin kendisine bakıyor. Metalurji okursun yanında iyi ingilizcenle başka bir dil de oldu mu açıkta kalman zor.

İngilizce mi geliştirmeyi, bir de fransızca öğrenmeyi düşünüyorum. En az 2 yabancı dilden aşağısı kurtarmıyor zaten.

Koca DH'da metalurji öğrencisi yada mezunu yok sanırım fikir verecek ?

• benim bir arkadaşım bu sene mezun oldu ytü metalurjiden
    Razer Strider 2024 Aralik KGF
    geçen yıl açıldı
    Rawm Er21 PRO KGF
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevelry

benim bir arkadaşım bu sene mezun oldu ytü metalurjiden

Acaba fikirlerini bizle paylaşabilir mi o arkadaşınız ?

quote:

Orijinalden alıntı: cevelry

benim bir arkadaşım bu sene mezun oldu ytü metalurjiden

Acaba fikirlerini bizle paylaşabilir mi o arkadaşınız ?

bu sene mezun oldu amerikaya gidip uçak firmalarında çalışmak istiyor ama şu an staj yapıyor
  • Kocaeli'de okuyorum. Bölüm kötü bir bölüm değil. Sürekli makineyle kıyaslıyorlar. 4 yıllık bir makine mezunu yüksek lisans yapmadan ne döküm yapabilir ne de herhangi bir kompozit... Bu işler o kadar basit değil emin olun. Makineden metalurji alanına yönelen yok mu dersen var. Yüksek lisans vb kendini de bu alanda geliştirerek yapıyorlar. Sana şunu söyliyim makine okursan senede yaklaşk 20 bin mezun verildiğini göze almalısın Türkiye'de. Kendini ne kadar geliştirmen gerektiğini sen hesap et.

Orijinalden alıntı: Reasonable

Kocaeli'de okuyorum. Bölüm kötü bir bölüm değil. Sürekli makineyle kıyaslıyorlar. 4 yıllık bir makine mezunu yüksek lisans yapmadan ne döküm yapabilir ne de herhangi bir kompozit... Bu işler o kadar basit değil emin olun. Makineden metalurji alanına yönelen yok mu dersen var. Yüksek lisans vb kendini de bu alanda geliştirerek yapıyorlar. Sana şunu söyliyim makine okursan senede yaklaşk 20 bin mezun verildiğini göze almalısın Türkiye'de. Kendini ne kadar geliştirmen gerektiğini sen hesap et.

Valla ne yapacagimi sasirdim, bir kac saat daha dusunup ne yapacagima karar verecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewtonianFluid -- 2 Ağustos 2012; 10:04:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.