Şimdi Ara

sdasdas (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oyuncu adam

Annen üvey mi öz mü ?
    Bir hata sonucu doğmuş olabilir misin ? (bu konuda ciddiyim).Belki de 2. çocuğu istemiyorlardı.

Hocam ne kadar istemezse istemesin o senin kanından canından bi parca.
  • Bir gün ablanlar da sizdeyken patla herkese.
    Dök içini onlara. Vur kapıyı çık sonra.
    Peşinden gelirse senindir gelmezse evlatlıksındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

İlk göz ağrısı öyle oluyor. ''Eşit seviyoruz'' lafı masaldır. Gerçi ablanı daha çok seviyorum demiş ama yalan söylememiş en azından. Abimden biliyorum.

İlk erkek evlat daha çok sevilir 2.çocuk olsa bile.O da baba tarafından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstten ders aldım, 2016 subatta okul bitiyor,Askere gidicem de bakalım tepkileri ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcın olsun hocam arkadaşların dediği gibi üvey annen olabilir İnşallah sorunlarınızı çözersiniz

• babanla konus artik evde baskin siz olmaya cslisin yoksa daha çok babanda sende uzulursunuz.yeri geldiginde sesinide yükseltmeyi bil çekinme.

• ayaklarinin ustunde durabildigin zaman cek git ama kotu bir sey soyleme sonucta ana baba

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

yazdıklarından evlatlık olabileceğin şüphesine kapıldım kaç yaş var ablan ile aranda?

22 hocam 4 yaş var aramızda.

Hocam bence evi terk et ciddi söylüyorum git bir kafede işe gir Starbucks mesela.Benim başıma aynı şeyler gelseydi evi terk ederdim diye düşünüyorum ama bize söylemek kolay gelir yaşamadığımız için yine de istenmediğin yerde durma derim.Canın sıkkın olduğunda yaz rahatlarsın.

• Annem öyle olsaydı ilk önce anne manne dinlemez 22 yasıma gelmişim hala bana laf etmeye kalkışan anneme yapıştırırdım okkalı 2 tokatı ya da duruma göre vuracak gibi yapıp az sindirirdim,sonra da yaptığıma karşı çıkıyorsa babama da çekerdim resti.Zaten evde de durmuyormussun ünide baska sehirde olduğu için.Yazları da gelme evine git çalış bir yerde.Okul bitinceye kadar az bişeyler birikimin olsun sonra yine kalma bunların ellerine.

Öyle anne mi olur.Olmasın daha iyi.Benim babam öldü.Bize ev araba vesaire bıraktı ama agresif bir insandı.Beni az dövmedi haklı oldugu yerler de vardı.Ama yaşasaydı ileride ben onu kesin döverdim,başlarda babasız büyümek biraz zor oldu ama ölmesi benim açımdan daha hayırlı oldu.Seninki gibi annem olsa o da ölsün diye dua ederdim herhalde.
  • Boşver hocam 1 sene idare et sonra kendi yolunu çiz. Ama şunu da sölim bence yaşadıkların geri kalan hayatında başarılı olmanı sağlayacak, sabret..

• Dostum benim durumumda sana benzer sayılır,ama genelde ablam yoksa bana daha iyi davranıyor ablam olunca tamamen beni unutup ablama odaklanıyor bana bağırıyor ağzından çıkanları kulağı duymuyor galiba o zaman,anlamıyorum ki.
    Her şeyde ablamı övüyor vara yoğa bitiremiyor,ama bana gelince küfür torbasıyım sanki
  • Babana söyle ağla evlatlığım galiba de..maalesef durum o yönde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız değilsin.

• İronik

• Bence araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

İlk göz ağrısı öyle oluyor. ''Eşit seviyoruz'' lafı masaldır. Gerçi ablanı daha çok seviyorum demiş ama yalan söylememiş en azından. Abimden biliyorum.

Bizde ilk göz ağrısıydık ama tek farkımız eve geç girince hesap vermemek oluyordu bu kadar ayrım çok fazla. Annenin ve babanın saç örneklerini al dna testi yaptır nerde okuyorsan baroya git böyle böyle anlat şüpheleniyorum ama durumum da yok yardımcı olur musunuz bana de onlar da meraklanacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Benim annem böyle olacak var ya döve döve öldürürüm böyle bıçak falan bulurum evde sokarım her yerine bıçağı kellesini keser fırlatırım köpeklere sonra adam olur al bıçağı sen de sok 2-3 tane bi daha yapmasın

yuh
  • şu konuyu bir oku da sonra tekrar düşün kardeş. beterin beteri var.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105389111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 3 Mayıs 2015; 14:26:09 >
  • bu nası anne la , baba olsa neyse . ilerde intikamını alırsın kardeş sabır et sabır , sana muhtaç oldugu günler gelcek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.