Şimdi Ara

sdasdas (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Durum baya vahim gercekten unideyken ne ara ne sor tatildede is bul donme bakalim aricaklar mi bak dalgana olay buyuk gercekten belki biseylik vardir oz durumu yoksa neden boyle olsun trollemiyorum ne ara ne sor ablani anneni aradiklarindada yaptiklarini soyleyerek tavir koy kendi hayatina atil yas olmus 22

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bazı yorumlarıda okudum millete bakma sen..

sen okuyup biran önce okulu bitirmene bak..

eger evde problemler oluyorsa bolca ki oluyor.. evden uzak durmaya bak ve ilişkini ona göre kontrollü yap..

evdekileri karşına alıp bir güzelde konuşabilirsin ilk babanla tek konuş sonra annenle sonra annen babanla birlikte..

somut örnekler ver mesela..

istemediğin şeyleri söyle baktın hala devam ediyor.. de merak etmeyin okulum bitiyor çok uzaklara gidicem vs diyebilirsin damar yapacan az.

ayrıca yaşadagın şeylerden dolayı..

kaygı türleri hastalıklar başlayabilir ve belki vardır. ileriki saflarda dahada ilerleyebilir ciddi boyutlara ulaşabilir. agır depresyon. özgüvensizlik. travma sonrası stress bozukluğu vs olabilir.

yani mümkün olduğunca size baskıdan uzak durmaya bakın derim ciddi problemler kalıcı hasarlar bırakabilir..

eger çalışma vs mümkünse kendi geçiminizi saglayabilirseniz vs yurda vs çıkabilirsiniz.

ve son son olarak malesef bunları hayatınızdan çıkaramıcaksınız ve sürekli öyle yada böyle hatırlıcaksınız. siz saygıda kusur etmeyin en güzeli mesefeli kalmak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Ya küçüklüğümden beri böyle bu durum. Ablamın sevgilisi oldugunu öğrenirdi , sinirlenirdi bana patlardı tekme tokat döverdi neden dayak yediğimi anlamazdım bile. Babama kızardı beni döverdi tekme tokat. Neyse büyüdükçe biraz diş gösterdim dayaktan kurtuldum son 4-5 yıldır işte.

Ama ayrımcılığı başka şekilde devam etti. Ablan çalışıyor para getiriyor tabiki onu daha çok sevicem dediği an hala aklıma kazınmış hayatım boyunca da silinmeyecek bir cümledir mesela.

Neyse ben üni. kazandıgımda 1 parça giyecek kıyafetim yoktu , hatta ilk kız arkadaşımla ilk buluşmama büyük eksi püskü kıyafetlerle gitmiştim neyse , bana 1000 liraya bir laptop 250 tlye de lcw den kıyafet alındı birkaç parça. 1 yıl boyunca lafını yaptı sana harcadık bir sürü para diye.

Ablamın sadece istemeye gelcekler diye ev değiştirip daha lüks büyük eve çıktık , sadece nişan için en iyi çay bahçesini kiraladık , düğünde de damadın ailesi para konusunda mırın kırın edince erkek tarafının alması gereken şeyleri dahi aldık. Neyse bu süreç 2 yıl sürdü , artık evlendi heralde bitti ayrımcılık herkesin evi yuvası ayrı dedim.

Asıl yeni başlıyormuş , evlendikten sonra mevlütmüş bilmemneymiş milyon tane daha cins cins adet çıkardılar herşeyin parası annemden , mevlüt için özel kıyafetler aldılar bilmem ne , geçtiğimiz ay yeğenim oldu , yeğenime herşeyi yapsın eyvallah ama yine ablama hediyeler kıyafetler bir sürü , ben yemin ediyorum 1 tane kot pantolon 3 tane tşörtleyim 22 yaşında adamım , döne döne aynı şeyleri giyiyorum geçen dedim kıyafet lazım hiçbişreyim yok dedim , e kredin yatıcak haftaya al işte dedi. Eyvallah dedim .

Ya kendime bilgisayar aldım 4 ay önce yine , kendim aldım kendim ödedim 4 ay içinde bitirdim borcu , teyzemlere telefonda bilgisayar "aldık" diye anlatıyor , ama ablam geçen babamın 1 kredi taksidini ödemiş onu anlata anlata bitiremedi millete .

Ya vizelerden sonra 1 hafta tatile geldim , geldiğim gece ablama gitmiş oturmaya ya , böyle birşey mi olur tamam sevmiyorsun anladık bari geldiğim ilk gece evde ol insan yemek falan yapar çocuguna. 1 haftadır evdeyim 2 gece evde kaldı annem 5 gece ablamda kaldı.

Hatta şöyle küçük bir örnek vereyim babam erik toplayıp getirmiş köyden bugun , annem dedi kırmızı poşeti elleme onu ablanlara ayırdım dedi tamam dedim , neyse şimdi gittim yemek için baktım küçücük hep erikler rengi bozuk falan , diğer poşete baktım kocaman kocaman erikleri hep o poşete koymuş :D Yani inanın bazen ölürse ölsün üzülmem demeye kadar getirtiyor insanı.

Kendisine de hep diyorum tamam sende annelik içgüdüsü 2 çocuga yetecek kadar yok eyvallah ama bari rol yapma , yada ablamı bana karşı övme bana övsen ne olacak ne kadar gözün dönmüş ki bana bile övüp duruyorsun diyorum. Tamam okulumu bitiriyorum bu şehirden hatta belki ülkeden çekip gitmek için elimden geleni yapıcam zaten sadece biraz sabret diyorum.

Yok olmuyor , 1 hafta kafa dinlemeye geliyoruz memlekete , hem aç kalıyoruz evde yalnız olunca , hem para yok okuldaki gibi en azından hazır yiyeyim. Hem bütün gün ayrımcılığı hisediyorsun. Sadece paylaşmak istedim , yapacak birşey olmadıgını biliyorum çünkü bu işler içgüdü ile oluyor. .

kanki, Annenin acilen tedavi olması gerekir. 10 senedir aynı boku bende çekiyorum bizimki iyice abarttı ama. Sadece bana değil herkese yapıyor bu olayı.

• anne olacakta çocuğuna bakmayacak ? Gözümle görsem inanmam...Ağır csb zaten kanıtlanmış
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.