Bildirim
Sd yayin gitti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aynı durum bende de var bu akşam itibari ile kapanmış hd lazım diyor.
şu anki sd cihaz bana ait daha önce kendim almıştım. geçen hafta aradılar sene sonunda yayın bitiyor hd ye geçecen mi diye ben de o zaman kapatcam felan dedim kaldı öyle...
1 - acaba hd ye geçmek mantıklı mı?
2-cihaz meselesi ne olacak
3- yeni cihaz dsmarttan olunca kapatmak problem oluyor mu?
4- hd full paket fiyatı ne olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetCraC -- 30 Aralık 2015; 21:11:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NetCraC
aynı durum bende de var bu akşam itibari ile kapanmış hd lazım diyor.
şu anki sd cihaz bana ait daha önce kendim almıştım. geçen hafta aradılar sene sonunda yayın bitiyor hd ye geçecen mi diye ben de o zaman kapatcam felan dedim kaldı öyle...
1 - acaba hd ye geçmek mantıklı mı?
2-cihaz meselesi ne olacak
3- yeni cihaz dsmarttan olunca kapatmak problem oluyor mu?
4- hd full paket fiyatı ne olur
Hocam bu kan emiciler "hd yayina gectik sizin kutu desteklemiyo su kadar para karsılıgı cihaz degisimi yaparak ayni haklara sahip olup kanallari izlemeye devam edebilirsiniz"
deseler eyvallah kac paraysa verir devam ederim amma velakin su an kendimizi kandirilmis hissediyorum.
Aylik para verdikten sonta platform mu yok daha da dogan holding e param nasip olmaz insallah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X