Şimdi Ara

Sd kart ile ilgili yardım lütfen ! (GM Discovery)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu (GM Discovery) önce bilgisayara bağlayıp müzik attım ve bunların kopyasıda yoktu kestim müzikleri direk , sonra güvenli kaldırdım , depolamayı kestim sonra bir baktım hiçbir müzik yok ama lost.dir diye bi klasörde 6 gb (müzikler + resimler 6 gbydi) resimlerde yok klasöre bir girdim 2000e yaklaşık dosya ve dosya uzantılı , araştırdım recovery programı kulanın dediler kullandım olmadı , telefoncuya götürdüm sd kartı biçimlendir dedi hem telden hem pcden biçimlendirdim (pcden fat32 olarak biçimlendirdim) en başta oldu 1 kere müzikleri atabildim ve silmedi sonra bi kere daha atınca sildi hepsini yardım edin format atıyorum düzelmiyor

edit : sd kart : sandisk 16 gb
    telefon : discovery 16 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria45

Arkadaşlar telefonu (GM Discovery) önce bilgisayara bağlayıp müzik attım ve bunların kopyasıda yoktu kestim müzikleri direk , sonra güvenli kaldırdım , depolamayı kestim sonra bir baktım hiçbir müzik yok ama lost.dir diye bi klasörde 6 gb (müzikler + resimler 6 gbydi) resimlerde yok klasöre bir girdim 2000e yaklaşık dosya ve dosya uzantılı , araştırdım recovery programı kulanın dediler kullandım olmadı , telefoncuya götürdüm sd kartı biçimlendir dedi hem telden hem pcden biçimlendirdim (pcden fat32 olarak biçimlendirdim) en başta oldu 1 kere müzikleri atabildim ve silmedi sonra bi kere daha atınca sildi hepsini yardım edin format atıyorum düzelmiyor

edit : sd kart : sandisk 16 gb
    telefon : discovery 16 gb

Anlamadigim sey sen bi 2000 resim muzik'i kurtarmaya mi calisiyorsun, silmeye mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kurtarmaya çalışıyorum
  • Atığın şeylerden biri vireüslü olmasın tara antivirüsle.Hem tele yükle tara hemde pcden tara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.