Şimdi Ara

SCYTHE ninja VS hyper6 cooler master (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanki hyper6 daha kaliteli gibi geliyor yahu.bu sani .çinlilerin japonları taklıt etmiş gibi paketinden bile hyper 6 etkileyici
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

bence hyper 6 da çok kaliteli ve soğutma performansı çok iyi olan bir soğutucu bende işlemci boşte iken 28-29 derecelere kadar düşüyo oc li iken bile...

3015MHz 'de 28°C mi yapıyor

bunun üstüne yorum yapılmaz ama bende de big typhoon var..

takması kolay soğutması olay

vallaha çok iyi

• Alın size günlük kullanımım... Kasam imzamda var ve sadece yan kapağı açık... İşlemci ve psu fanını iptal ettim... VGA fanını da 3D de çalışacak şekilde ayarladım (zaten oyun oynarken kulaklıktan vga fan sesini duyamam)... Sıfır ses var sistemimde... Gayet memnunum... Diğer adı geçen Bit Typhoon ve Hyper6 gibi soğutucuları kullanmadım ama benzelerini kullanmıştım... Rahatlıkla söyleyebilirim ki Ninja mükemmel bir soğutucu...

Resimde ayrıntılar var ancak dikkat edilecek husus, cpu fanı devri...

Edit: İşlemci bu haliyle 105W enerji çekiyor bilmeyenlere hatırlatırım...

SCYTHE ninja VS hyper6 cooler master

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 31 Ocak 2006 3:30:27 >

• ninja daha güzel bence adamlar fansız kullanabileceğini iddaa ediyorlar

Orjinalden alıntı: muhammedda

söküp takması çok problem oldu bana işlemcimin köşelerini eğdi
    silverstone ın 110 cfm lik fanlarını firebal ın stoklarını girmesini bekledim
    Ankartımın sıcaklığı 12 derece yanlış ölçtüğünü öğrendim(Bu modelin hepsi böyleymiş)

ee haliyle bunların acığı ninjadan çıkıyor malesef
    zaten dikkat ederseniz kaba bi yorum yaptım ninja ile ilgili çünkü bilimsel olarak hiç bir şekilde test etmedim ninjayı

Ama kafaya koydum Xp120 alacam oda Benim anakarta uymuyor yardım edebilecek varmı?

aksine ben cok kolay bir şekilde monte ettim ninjayı ve stok fandan daha kolay monte edilebildiğini dusunuyorum. Bunun yanında bende hala Silverstone 12cm lik fanların gelmesini beklemekteyim, şu anda tt 8cm lik uyduruk fan war ninjanın uzerinde. amd64 3200@2.75ghz de ve işlemci 1.7V de iken loadta max 47C gordum iyimdiri değilmidir yorumunu siz yapın ama ustunde dusuk devirde donen 8cm lik bir fan oldugunuda hesaba katın.

• arkadaşlar herkes birini met ediyor kullananlarda kullanmayanlarda bun ninjanın cooler master hyper6 ile testi varmidir varsa koyalımda herkez gorsun.tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingTheodon

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

takmaya göre olabilirmi acaba köşeleri eğme durumu ? eğer öyleyse ben hiç bulaşmayım

lafım kimseye değil kardeşim de ninjanın birçok testi var hiçbir editör bunu söylemiyor yani biraz acemilik varsa bence her soğutucu işlemciyi eğebilir..dikkat etmek lasım...

Zaten dikkat edersen belirttim bilimsel bi ninja testi yapmadığımı

• bu link ninja için:

http://www.silentpcreview.com/article251-page1.html

bu link hyper 6 için :

http://www.silentpcreview.com/article167-page1.html

bu da xp-120 için :

http://www.silentpcreview.com/article186-page1.html

çok baba ve güvenilir bir sitedir, bunlardan birisini alacaklar için iyi bir fikir olabilir.

• http://forums.silentpcreview.com/viewtopic.php?t=24839

burada da aynı siteden bir arkadaş ninja almış forumda izlenimlerini paylaşıyor.

Orjinalden alıntı: java

Alın size günlük kullanımım... Kasam imzamda var ve sadece yan kapağı açık... İşlemci ve psu fanını iptal ettim... VGA fanını da 3D de çalışacak şekilde ayarladım (zaten oyun oynarken kulaklıktan vga fan sesini duyamam)... Sıfır ses var sistemimde... Gayet memnunum... Diğer adı geçen Bit Typhoon ve Hyper6 gibi soğutucuları kullanmadım ama benzelerini kullanmıştım... Rahatlıkla söyleyebilirim ki Ninja mükemmel bir soğutucu...

Resimde ayrıntılar var ancak dikkat edilecek husus, cpu fanı devri...

Edit: İşlemci bu haliyle 105W enerji çekiyor bilmeyenlere hatırlatırım...

SCYTHE ninja VS hyper6 cooler master

java sana katılmıyorum neden dersen onları kullanmadım ama benzrini kullandım demek biraz garip olmuyor mu bu olaylar kullanılan bakırın kalitesine bile bağlı iken bence biraz yanlış olmuş.benzeri diye birşey olamaz...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

quote:

amacı işlevi abi sanane aparatından görsellik için alıyorsan başkada süper soğutuyor ama tipini beğenmedim demek de ilginç
    quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Ninja bence dandik tama iyi soğutuyorda fan takma aparatları falan malzemesini hiç beğenmedim Soğutma olrak imzamdaki Zalmandan daha kuvvetli olduğunu söyleyebilirim fakat bi daha soğutucu alcak olsam Xp120 alırım.Çünkü bir çok testte beni etkiledi yaww

Not:Ninja kullanmış biri olarak yorum yapıyorum

tipte önemli bence.Ben rengini beğenmediğim için hiç epox anakart kullanmadım

evet de arkadaşım kasa falan desen neysede sırf işlemcisini yakma pahasına ben beğenmedim cık diyip soğutucu almayanı pek görmedim tabii amacı profesyonelce soğutma ise ki zevkler ve renkler tartışılmaz bence ninja güzel japon evlerini andırıyor ama olabilir sen dersin ki stok fan da uzay gemisine benziyor ne gürültüsüne ne soğutamamasına aldırırım ben değiştirmem yani bu böyle gider...arkadaş fikrini açıklamış ben de kendisine fikir açıklamak suretiyle küçücük bir zuhurda bulundum..saygılar, esen kalın efem...

xp120 yi kullan işlemcini yak benden sana kaç tane istersen işlemci hediye!!!

ayrıca @allyc arkadaş yazmış neden hyper 6+ ile bir karşılaştırma yapılmıyor bence mükemmel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 1 Şubat 2006 0:22:12 >

• beyler bir yorum yapmak isterim,

bence, kullanmadım ama ninja xp den daha iyi çünkü fazladan bir heat pipe ı var ve soğutma yüzeyi daha geniş ayrıca ninja da heat pipeların çift taraflı olması yapraklardan daha fazla verim alınmasını sağlıyor gibi.

bu arada hyper6 ağırlığı 1kg mu? eğer öyleyse hayatta alınmaz, maazallah klips gevşer mevşer heatsink vga yı parçalar yanına da işlemciyi alır

Orjinalden alıntı: sunshines35

beyler bir yorum yapmak isterim,

bence, kullanmadım ama ninja xp den daha iyi çünkü fazladan bir heat pipe ı var ve soğutma yüzeyi daha geniş ayrıca ninja da heat pipeların çift taraflı olması yapraklardan daha fazla verim alınmasını sağlıyor gibi.

bu arada hyper6 ağırlığı 1kg mu? eğer öyleyse hayatta alınmaz, maazallah klips gevşer mevşer heatsink vga yı parçalar yanına da işlemciyi alır

hocam ben xp120 ve hyper6 i kullandım .ilk göz ağrım hyper6 ten asla vazgeçemem LGAya uymasada olur zaten bu saatten sonra kim alır inteli

ben çok memnunum. üzerinde silent bir cm fan var max 1800rpm de dönüyo ve işlemcim günlük 2600mhz 1.45v ta

hiç bi problem yaşamıyorum . sıcaklıkta max olarak 50C gördüm prime95 small FFT + spi 32m açık .... HYPER6

• quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_bado

quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

beyler bir yorum yapmak isterim,

hocam ben xp120 ve hyper6 i kullandım .ilk göz ağrım hyper6 ten asla vazgeçemem LGAya uymasada olur zaten bu saatten sonra kim alır inteli

ben çok memnunum. üzerinde silent bir cm fan var max 1800rpm de dönüyo ve işlemcim günlük 2600mhz 1.45v ta

hiç bi problem yaşamıyorum . sıcaklıkta max olarak 50C gördüm prime95 small FFT + spi 32m açık .... HYPER6

yukarıda soylediğim gibi ninjanın uzerinde 8 cm lik ve dusuk devirde calısan bir fan varken, 1.7v ile 3200+@2.75ghz deki sistemde prime95 acıkken max 46 derece goruyorum 110 cfmlik Silverstoneların stoklara girmesini bekliyorum o zaman performansı daha da artacaktır

• Arkadaşlar kimse Titan Vanessa L type yi söylemedi Sınıfın lideri oymuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: xl_ocean

java sana katılmıyorum neden dersen onları kullanmadım ama benzrini kullandım demek biraz garip olmuyor mu bu olaylar kullanılan bakırın kalitesine bile bağlı iken bence biraz yanlış olmuş.benzeri diye birşey olamaz...

E iyi o zaman bi Allah'ın kulu benimki gibi bir değer göndersin kabul edeyim onların iyi olduğunu... Fansız kullanıldığında Ninjadan iyisi olacağını düşünmüyorum... Sebebi çok açık 6 ısı borusu 3 ısı borusundan daha iyi olacaktır... Kullanılan ortama göre değişecektir kriterler ama fansız olarak Ninja'dan iyisi zor görünüyor...

Fansız diyorum malum günümüzde sessizlik ve performansın birleşimi sadece performanstan daha önemli... Hele hele günlük kullanımda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 1 Şubat 2006 20:56:32 >

• Forza Zalman CNPS9500Led derim ama illa fansız olcak diyosan kesinlikle Sytche ninja

Orjinalden alıntı: kengurum

quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

bence hyper 6 da çok kaliteli ve soğutma performansı çok iyi olan bir soğutucu bende işlemci boşte iken 28-29 derecelere kadar düşüyo oc li iken bile...

3015MHz 'de 28°C mi yapıyor

bunun üstüne yorum yapılmaz ama bende de big typhoon var..

takması kolay soğutması olay

vallaha çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykunsezer -- 2 Şubat 2006 20:59:43 >

• imzamdaki sistem de imzamdaki soğutucuyu kullanıyorum.perofrmans mode da loadda 48dereceyi geçmiyor.silent modda ise çok sessiz ama 65 dereceyi geçmiyor(çift spi32m).30ytlye aldım.bu arada işlemci throttling e girmiyor.bütçesi kısıtlı olanlara uygun bir seçenek.hem anakartı da ağırlık bakımından zorlamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunkral -- 2 Şubat 2006 22:48:58 >
    Intel Core Duo T2300 (2MB L2Cache,667MhzFSB, 1.66 Ghz), 2 x 1GB Kingston DUAL DDR2 533 MHz(4 4 4 12), ATI Radeon X1600 512MB,80GB Samsung MP0804H 5400RPM 8MB Cache, 15.4" WXGA "Diamond View", Realtek ALC260 Audio, Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11, CardReader SD, MS, MS Pro, MMC - TV OUT + DVI out, Firewire(IEEE 1394), Express Card
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.