Şimdi Ara

Sculpture ' yi nerden almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler 1 hafta önce lidyanadan indirimde olan versace blue jeans aldım kodunu sorgulattım 2006 da üretilmiş sansa güzel muhafaza eldilmiş ki koku kalıcı ve güzel kokuyor esans tam oturmus belki 6 ay daha geçse bozulucaktı şimdi sorum yaz için nikos sculpture almayı düşünüyorum geçen yaz kullandım dp den orada denemek için sürdüğü esans (yağ) 1 gün boyunca kaldı ve cok güzel koktu o gazla aldım sanki ilk başta o etkiyi verdi şişenin ortasına gelince kalıcılıgını koku keskinliğini yitirdi şimdi tekin acar gibi dükkanlardan değil ama internetten (örn. lidyana) alım gücüm yeterli ama sculpture eski parfüm oldugu için dp ixora da bire bir tuttugunu söyleniyor ixoradan hiç alış veriş yapmadım sitesinde edp sculpture var sizce onu mu denemeliyim dp ye mi gitmeliyim yoksa internetten mi sansımı denemeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartz -- 12 Aralık 2014; 10:06:17 >

• imkanın varsa orjinal parfümden şaşmıycaksın bence , önceden açık parfüm bende kullandım ilk sıkıyorsun zaten alkol kokusu 10 dk da anca koku kendini gösteriyor 100 ml alırsan şişenin yarısından sonra sanki bozulmuş gibi oluyor ben kullanmam , 50 tl ye antonio banderaslar oluyor bazen onlardan alırım daha iyi
  • Aşağıda verdiğim linkten alabilirsin hem orjinal hem ucuz :))

http://m.mizu.com/#/app/product-detail/nikos-sculpture-homme-edt-erkek-parfum/11363

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

imkanın varsa orjinal parfümden şaşmıycaksın bence , önceden açık parfüm bende kullandım ilk sıkıyorsun zaten alkol kokusu 10 dk da anca koku kendini gösteriyor 100 ml alırsan şişenin yarısından sonra sanki bozulmuş gibi oluyor ben kullanmam , 50 tl ye antonio banderaslar oluyor bazen onlardan alırım daha iyi

evet bende farkın dayim bunun özellikle sculpture nin açılısı biraz keskin onla birlikte alkol olunca 10 dk parfümü bırak kafa yerine gelmiyor dediğin gibide şişenin yarısı bozuyor büyük ihtimal açık oldugu için parfümler oturmadan paketlenip gönderiliyor zaten satıştada kutu türü bişe olmadıgı için ısıktan etkileniyor yalan oluyor ama orjin parfümü siteden alıncada tam ne gelceği belli olmuyor orası kötü raf ömrü bitmiş gönderiyorlar teslimde fark ettin ettin yoksa iadede kabul etmiyorlar tekin acar desen parfüme kar marjı üstüne dükkan kirası eleman maaşı ne varsa yıkıyor sonra alıp pişman oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: FIF

Aşağıda verdiğim linkten alabilirsin hem orjinal hem ucuz :))

http://m.mizu.com/#/app/product-detail/nikos-sculpture-homme-edt-erkek-parfum/11363

şikayetim varda mizu hakkında epey bi şikayet var özellikle parfüm alanında raf ömrü bitmiş bayat kokuları gönderiyorlar ambalajını açtıgın anda iade kabul olmuyor parfümü koklamadan sıkmadan bayat oldugu anlamak mümkün değil anca bandrolden raf ömrünü kontrol ediceksin şirket bunu bahane edip dolandırıcılık yapıyor diğer sitelerde sikayet oranı daha az

• Ben invictus aldım bur sıkıntı yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ixora'dan açığını kullanmıştım çok başarılıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi DELL'i almalıyım?
    16 yıl önce açıldı
    hangi branda'yı almalıyım?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.