Şimdi Ara

SCUDO alıyorum da görüşlerinize ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yakın zamanda bir scudo alıyorum.Yanlız bu araç hakkında hiç ama hiç bir bilgim yok.Siz fiat kullanıcılarının tecrübelerine ihtiyacım var.İsterseniz ben alacağım scudo hakkında bilgi vereyim biraz.

2000 model rengi beyaz 1.9 Turbo dizel.1.9 ların sadece dizel modelleride mevcut fakat bu araç turbo dizel.motor komple yeniden yaptırılmış.hidrolik direksiyon uzaktan kumandalı alarm otomatik cam mevcut.aracın lastikleri sıfır ve çelik jant mevcut.araç komple camlı ve arkada bir sıra 3 lü bir sıra 2 li koltuk var ön taraftaki koltuklarla beraber hepsi deri kaplama.aracın tavanı ve iç kısımda yan kısımlar dahil deri döşeme.taban halısı yeni.

aracı pazarlıkla 12-13 bin tl arasında alabilirim.

fiyat nasıl arkadaşlar bu aracın piyasası düşünüldüğünde ? şunu belirteyimki araç gerçekten çok temiz.

hem ticari hem aile arabası olarak kullanacagım çok kişi mitsubishi l300 ve transit 100v yada 120v önerdi ama nedense ben hep bu scudo üzerinde yogunlaştım.siz degerli üstadların bu araç hakkında düşüncelerini almak istiyorum.

• up
    Hyundai i30 1.6 Crdi ELİTE
  • bizde 98 modeli vardı,çok memnunduk,cam açtırıp kullanmıştık.güzel araba tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.