Şimdi Ara

Scripte para verince suç değilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yorum sizin.
    Edit:Script ile bile feedledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schrödinger Kedisi -- 21 Ocak 2015; 18:24:20 >

• Kazandınız mı?
  • Yazık valla yazık bu oyunda ne zevk alınabilir hile yaparak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6/16 opi
  • Şu oyunda hile yapacak kıvama geldiler ya ne diyim daha :D Metin2 mi lan bu LOL anasını satim yeteniğin yoksa git metin2 pvp oyna
  • Direk riota bildir

• serverın hali ortada milletin bir yerlere nasıl geldigide böylece belli oluyor suyu cıktı
  • adam para vermiş scripte

• bu script ne işe yarar, ne artısı var ?
    biraz fransız kaldım ilgi alakam olmayınca hileyle falan.. ama en azından millet ne yapıyor bileyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Kazandınız mı?

Hayır kaybettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

bu script ne işe yarar, ne artısı var ?
    biraz fransız kaldım ilgi alakam olmayınca hileyle falan.. ama en azından millet ne yapıyor bileyim.

hacı şimdi casiopeianın combosu belli ya (q ve w ile adamın üzerinde sürekli zehir bulundurarak e spamlamak) script dediğimiz lolün arkasında çalışan farklı bir program öldürebileceğini anladığı rakibe qweeeee kombosunu otomatik yapıyor. yani script işlemeye başlayınca sen arkana yaslanıyosun, çayını felan yudumluyosun bi bakıyosun düşman ölmüş.

benim de karşıma bi tane yasuolusu gelmişti. jinx iken ulti atınca (kendi b den çıkınca bota doğru yürürken) durduk yere bana doğru rüzgar duvarı açtı ve ulti tam duvarın ortasına çarptı

hocam geç geldi cevap kusura bakma, telefon dondu hatırlayınca taslaklardan yolladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

bu script ne işe yarar, ne artısı var ?

hacı şimdi casiopeianın combosu belli ya (q ve w ile adamın üzerinde sürekli zehir bulundurarak e spamlamak) script dediğimiz lolün arkasında çalışan farklı bir program öldürebileceğini anladığı rakibe qweeeee kombosunu otomatik yapıyor. yani script işlemeye başlayınca sen arkana yaslanıyosun, çayını felan yudumluyosun bi bakıyosun düşman ölmüş.

benim de karşıma bi tane yasuolusu gelmişti. jinx iken ulti atınca (kendi b den çıkınca bota doğru yürürken) durduk yere bana doğru rüzgar duvarı açtı ve ulti tam duvarın ortasına çarptı

hocam geç geldi cevap kusura bakma, telefon dondu hatırlayınca taslaklardan yolladım

cevap için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.