Bildirim
Scripte para verince suç değilmiş
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kazandınız mı? -
Yazık valla yazık bu oyunda ne zevk alınabilir hile yaparak ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6/16 opi -
Şu oyunda hile yapacak kıvama geldiler ya ne diyim daha :D Metin2 mi lan bu LOL anasını satim yeteniğin yoksa git metin2 pvp oyna -
Direk riota bildir
serverın hali ortada milletin bir yerlere nasıl geldigide böylece belli oluyor suyu cıktı -
adam para vermiş scripte
bu script ne işe yarar, ne artısı var ?
biraz fransız kaldım ilgi alakam olmayınca hileyle falan.. ama en azından millet ne yapıyor bileyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: MRTFR
Kazandınız mı?
Hayır kaybettik. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWing
biraz fransız kaldım ilgi alakam olmayınca hileyle falan.. ama en azından millet ne yapıyor bileyim.
hacı şimdi casiopeianın combosu belli ya (q ve w ile adamın üzerinde sürekli zehir bulundurarak e spamlamak) script dediğimiz lolün arkasında çalışan farklı bir program öldürebileceğini anladığı rakibe qweeeee kombosunu otomatik yapıyor. yani script işlemeye başlayınca sen arkana yaslanıyosun, çayını felan yudumluyosun bi bakıyosun düşman ölmüş.
benim de karşıma bi tane yasuolusu gelmişti. jinx iken ulti atınca (kendi b den çıkınca bota doğru yürürken) durduk yere bana doğru rüzgar duvarı açtı ve ulti tam duvarın ortasına çarptı
hocam geç geldi cevap kusura bakma, telefon dondu hatırlayınca taslaklardan yolladım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ireina Nadar
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWing
biraz fransız kaldım ilgi alakam olmayınca hileyle falan.. ama en azından millet ne yapıyor bileyim.
hacı şimdi casiopeianın combosu belli ya (q ve w ile adamın üzerinde sürekli zehir bulundurarak e spamlamak) script dediğimiz lolün arkasında çalışan farklı bir program öldürebileceğini anladığı rakibe qweeeee kombosunu otomatik yapıyor. yani script işlemeye başlayınca sen arkana yaslanıyosun, çayını felan yudumluyosun bi bakıyosun düşman ölmüş.
benim de karşıma bi tane yasuolusu gelmişti. jinx iken ulti atınca (kendi b den çıkınca bota doğru yürürken) durduk yere bana doğru rüzgar duvarı açtı ve ulti tam duvarın ortasına çarptı
hocam geç geldi cevap kusura bakma, telefon dondu hatırlayınca taslaklardan yolladım
cevap için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X