Şimdi Ara

SCRİPT İSTEKLERİNİZ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bana da bu scriptleri front page ye nasıl ekleyebileceğimin bilgisi laazım..
    http://www.scriptci.com bu adreste gerçekten de güzel ve dinamik kodlar var.. ama bana site şablonu lazım Fr page de kullanabileceğim.. Bir de bahsettiğim sitede uzun süredir aradığım ve aylar sonra daha yeni buldugum bir kodu buldum.! Fr page de resim galerisi oluşturma olayı.. Kodu kesip yapıştırdım ama tabi resim ekleme olayı nasıl oluyor henüz çözemedim..

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nyhang

    bana da bu scriptleri front page ye nasıl ekleyebileceğimin bilgisi laazım..
    http://www.scriptci.com bu adreste gerçekten de güzel ve dinamik kodlar var.. ama bana site şablonu lazım Fr page de kullanabileceğim.. Bir de bahsettiğim sitede uzun süredir aradığım ve aylar sonra daha yeni buldugum bir kodu buldum.! Fr page de resim galerisi oluşturma olayı.. Kodu kesip yapıştırdım ama tabi resim ekleme olayı nasıl oluyor henüz çözemedim..

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.


    Scriptleri frontpage e nasıl ekleyecksin.Öyle birşey olmaz.Sadece MSfrontP. de sayfaları düzenleyebilirsin.Resim ekleme: Dosyadan resim ekle...Gerisini anlarsın zaten.




  • Pardon ya bişey sorabilir miyim?
    script nedir?
    Ben hazır sayfa düzeni diye biliyorum. Biz site yaparken bu hazır sayfalar üzerinde oynamalar yaparak kendimize site yapıyoruz olarak biliyorum..
    Ama bir siteden script indirdim ve karşıma irc chat çıktı. Bitanem.net in bilmem nesi işte.. Şaşırdım.. Buna script mi deniyor şimdi de ben bilmiyorum?
  • fatih konuyu açtıktan sonra yokomuş
  • script hazır olarak yazılmış program kalıplarıdır ( en basit açıklaması bu ) asp php java gibi dillerde yazılabilir...
  • program kalıbı evet.. Yani biz bu prg kalıbını alırız, yükleriz, üzerinde kendimize göre oynamalar yapar kendi sitemizi oluştururuz..
    Bunun front page de kullanılan türü yok mudur? Asp Php falan da kullanılıyor sanırım ama ben bilmiyorum sistemi.. Sadece html kodlu olan bir kalıp lazım..
    template nedir bi de?
    ben hazır bir kalıp arıyorum. front page de basit bir şekilde kendime uyarlayabileceğim bir kalıp..
  • Arkadaşlar Bana Futbol İle ilgili Bir script bulabilirmisiniz.Sadece 1 takım için değil butun takım haberleri için Spor sayfası gibi güzel bir site


    şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar bu haber scriptini falan kulanabilmek için veritabanımı gerekiyor? bunun nasıl yapıldığını açıklayabilir misiniz?
  • veri tabanı şart haber scripti vb scriptler için yani haberlerin bir yerde tutulması gerekıyo dimi gerektiğinde görüntülenebilmesi için
  • dostum scripti indirdim diyelim bende iis kurulu scripti çalıştırabilmem için ne yapmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olabilir misin?
  • arkadaslar bana resim script'i lazim üyelerin fotograflarini koymak icin ama ek olarak üyelik gerektirmeyecek birde yorum falan eklemeli olursa daha guzel olabilir.bu arada script php olacak .Elinizde varmi boyle birsy.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: samplus

    dostum scripti indirdim diyelim bende iis kurulu scripti çalıştırabilmem için ne yapmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olabilir misin?


    iis yi kurduğun dizin eğer değiştirmediysen "c:/program files/inetpub/wwwroot" şeklinde olur..wwwroot klasörünün içine scripti koy.
    Ağ Komşuları nın özelliklerinden bilgisayar adını tanımla.Sonra

    "http://bilgisayarismi/scriptklasoru/sayfaadi.uzanti" şeklinde görebilirsin.
    veya
    "http://ip/scriptklasoru/sayfaadi.uzanti" bu şekildede görebilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bigSty

    arkadaslar bana resim script'i lazim üyelerin fotograflarini koymak icin ama ek olarak üyelik gerektirmeyecek birde yorum falan eklemeli olursa daha guzel olabilir.bu arada script php olacak .Elinizde varmi boyle birsy.


    www.aspindir.com,www.asprehberi.com,www.maxiasp.net,www.maxiasp.com,www.scriptler.com,www.hotscript.com(yabancı),www.aspdepo.com (daha bir sürün varda bukadarı yeter) da resim galerileri (vb) kategorilerde ara.Yada en basiti sitede arama yaptır.




  • arkadaşlar bana arkadaşlk scripti lazım eger varsa yardımcı olabilirmisiniz ,
    sayılar
  • php şiir scripti lazım. elinde olan ve paycasıcak varsa sımdıden tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriStan -- 13 Mart 2006; 13:46:10 >
  • konuyu açan arkadaş sanırım reklam yapmış.
    sonuç yok.

    ben bir kaç ek yapayım bari
    arkadaşın biri. MP3 çalabilen bi script lazım. demiş.
    ufacık bir degiiklikle bunu kendin yapabilir sin. verecegim adres teki programı begenirsen bana ulaşman yeterli olacaktır.

    www.mizah.teselli.net

    kolay gelsin
  • Kardes Barim Sen Yardım Et Bana Sekolay Alış Veriş Scriptini Çalışan Sekliyle Buraya Koyabilirmisin ? Crack le ayrı ayrı deyil Ben Crackledim ama Calismadi Sen Son Calisan Sekliyle yollarsan Cok Sevinicem .
  • kardeş teşekkürler. ihtiyacım olunca ilk sana gelecegım
  • ArkadasLar.. All Web Menus Adlı Programı Frontpagede Nasıl Acabilirim..! pLs Yardıms..
  • muratsemih VE ASİ YORUMCU IKINIZE YARDIMCI OLABILIRIM MSNE EKLEYIN kivanccan@superposta.com diğer arkadaşlar script isteklerını yazsınlar elimden geldiğince yardım edeceğim bi arkadaş daha olsa şöyle arşivi olan ii olurduda neyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIVANC -- 28 Mart 2006; 21:02:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.