Şimdi Ara

Scream (2015- ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
7
Favori
9.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çook beğendim finali cidden ters köşenin kralını yaptılar bence.

Ama kafama takılanlar var Piper ve Noah diye düşünmüştüm ben nedense...
    Piper Audrey'in maniti niçin öldürdü?
    Audrey neden vurdu Piper'ı çünkü Piper demişti sürprizim var diye.
    Piper bir yerde saldırıya uğradı maskelimiz tarafından o gayet uzun boyluydu ve Audrey olması imkansızdı.
  • Korku dizisi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürpize audrey dediler fakat ben pek inanmadım bu işe bunda halen bir falso var Öyle 2. katilde bu diye milletin gözüne sokmazlar hele katlin kaslı ve uzun boylu olduğunu görmüştük zira piper ve audrey o kızı oradan taşıyıp tekrar pervaneye takacak kadar güçlü değillerdir diye düşünüyorum ve ne herifleri öldürüyorlar . İkisininde kız olmasına imkan vermiyorum ben

• Katılıyorum bence Audrey çıkmayacak Piper sana bir sürprizim var ve ne olduğunu anlamayacaksın gibisinden birşey demişti Emmaya bence diğer katil Audrey değil sadece şaşırtmacaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Sürpize audrey dediler fakat ben pek inanmadım bu işe bunda halen bir falso var Öyle 2. katilde bu diye milletin gözüne sokmazlar hele katlin kaslı ve uzun boylu olduğunu görmüştük zira piper ve audrey o kızı oradan taşıyıp tekrar pervaneye takacak kadar güçlü değillerdir diye düşünüyorum ve ne herifleri öldürüyorlar . İkisininde kız olmasına imkan vermiyorum ben

kız Piper ile mesajlaşıyomuş işte o mektupları flnda yaktı attı sonunda , bunca zaman neden saklasın daha once görüştüğünü , zaten maskedeki dna nasıl Audrey in çıktı açıklanamamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: Esperus

quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

arkadaslar katil.kieran denen yakisikli cocuk mu ya emma ilede isi pisirdi
    .niye katil olsun ki bu ? emma wil.konismasindan sonrada wili emmaya oldurttu resmem. bu wil hastanede olmasi gerekirken nasil katil yakaladi orasi sacma olmus o kdr kan kaybetti..bu gazeteci neden oldurmedi vs sorular. katil tek kisi degil sanirim. noah bile isin icinde olabilir

Kieran olabilir vardır bir pskopatlığı buraya dışardan geldi belki Brandon James ile takıntı yapmış birisidir

Noah olamaz bence Riely yaşarken bir bölümde onunla futbol sahasına bulaşmaya gidiyordu ve tüm ışıklar sonduğunde baya korktu ve şaşırdı katil in oyle tepki vermesi saçma olurdu

belki de öyle düşünmemizi istiyorlardır. ama ben noah olsam ve katil olsam riely ile işi pişirdikten sonra öldürürdüm. o yüzden noah değil katil. ayrıca edebiyat öğretmeni de izinliydi ve bölüm boyunca gözükmedi. dikkatleri onun üstünden çekiyo olabilirler. bence katil ya gazeteci kız ya da edebiyat öğretmeni. belki de ikisi. ayrıca emmanın da brandon james in kızı olabileceğini gösterdi bu bölüm o ses kaydı ile.

ama okulun kendi mail gönderi muhabbetleri var gazeteciyi ordan ele belki hoca olabilir ayrıca katiller birden fazla oldugu belli oldu biri jake o garanti diğeri kim ???

biri okuldan biri olup diğeri gazeteci kız olabilir bence. ama biri brandon james olacak gibi hissediyorum katilin. ya da kızı veya oğlu olabilir. ve gazeteci kız brandon james in kızı olabilir.

Tahminim çıkmış şimdi izledim son 2 bölümü.
    ayrıca bence 2. katil audrey değil ve 2. katil edebiyat öğretmeni. Piper onu suçlayacağım dedi ve onun katil olmadığını savundu ve bu bir şaşırtmaca. Tabi bu benim fikrim fakat 2. sezon için direk 1. sezonun sonunda katili afişe etmezler. Heyecanı kalmaz. Ayrıca saçma bi noktada ya da kaçırdığım daisy kızı olduğunu bilmiyor muydu brandon jamesden de katile erkek diyip durdular. Doğurduktan sonra hiç mi merak etmemiş de erkek mi kız mı diye bakmamış. Bi de edebiyat öğretmeniyle dna karşılaştırması için uğraşıyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• evohan kullanıcısına yanıt

Orası öylede ne bileyim içinden bir his bunun altında bir bit yeniği var diyor çünkü 2. sezon devam edecek olan bir seri katilin kim olduğu belli olursa ne kadar tat verebilir ki ? Ya 2. sezonda farklı karakterler olacak ya da bu kız bence katil değil bu benim görüşüm . Yani düşününce bu cılız kızın o kadar adamı öldürmesi bana mantıklı gelmiyor maskede DNA sının çıkmasıda garip onada bir açıklama getirmediler ...
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt

Emma'nın annesi diyordu ki intikam için gelmiş olsa bile erkek mi kız mı onu bilmiyorum tarzı birşey demişti o kısmı bilerek belirsiz bıraktılar Audrey'in katil olduğunu düşünmüyorum Öğretmen ise geçmişim hakkında konuşmak istemiyorum demişti dediğin gibi o olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Orası öylede ne bileyim içinden bir his bunun altında bir bit yeniği var diyor çünkü 2. sezon devam edecek olan bir seri katilin kim olduğu belli olursa ne kadar tat verebilir ki ? Ya 2. sezonda farklı karakterler olacak ya da bu kız bence katil değil bu benim görüşüm . Yani düşününce bu cılız kızın o kadar adamı öldürmesi bana mantıklı gelmiyor maskede DNA sının çıkmasıda garip onada bir açıklama getirmediler ...

evt bakalım artık ama 2. sezondada katil devam ederse yine karekter açık etmeden devam ettirebilirler

• daha izlemedim ama tum spoileri okudum inslh oyuncu kadrosu tum degismez

• finali izledim dun bu katillerde hep kiz cikiyor yahu son filmdede oleydi. kizlarin adam dogramasi garibime gidiyor :) ya ben bu audrey olayini pek anlamadim supriz katil.bu nasil oluyor piperi vurdu ve audret hadi bitir dedi sahnede o sahneyide kestiler katil.bicagi duvara vurdu ne oldu orda anlamadik?
    will ve pipere saldiran bir katil daha vardi o audrey degil ki boyu kisa zaten. ikinci sezonda ayni kadro olcak kesin bu audrey son kisimda biseyler yakiyordu ve rachell intikamini almisti..ikinci seson ayni kadro ve bu diger katil olaylara kariscak gibi geliyo ama o erkek bence jake olabilir cok supriz her yerden cikiyo kil bir tip.. dedigim gibi katil audreyi oldurmedi nasil kurtuldu oda muamma ama gitti katili vurdu pek anlamadim

• 2.Sezon ne zaman başlayacak acaba ve aynı kadro mu bunu çok merak ediyorum..
  • Scream Facebook sayfasında 2.sezon hakkında bilgiler var..

2.Sezonun ilk bölümü 20 Nisan 2016'da yayınlanacak.
    2.sezonda olaylar daha çok Piper'ın ortğının kim olduğunu bulmAkla geçecek.
    Nina ve Will'i flashbacklerde göreceğiz.
    Piper'ın cesedi bulunanamasına rağmen Jill E. Piper'ın öldüğünü onayladı.
    2.sezonda Brandon James'in geçmişi hakkında daha çok şey öğreneceğiz.
  • ikinci sezon 31 Mayis'ta baslayacak
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Yapma ya tüh be
  • Az önce 1.bölümü izledim, açıkçası diziyi MTV yaptığı için The Vampire Diaries tarzı ergen dizisi bekliyordum, yani oyuncuların yaşı itibari ile öyle olsa da, korku öğesini gerçekten güzel yerleştirmişler, dizi epey geriyor. Ben sevdim genel anlamda.
  • 30'una alınmış dizi
  • Dizi Netflix'e geçmis yeni haberim oluyor ilk sezon çok güzeldi 2.sezon da kalite iyice artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 20 Nisan 2016; 20:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Dizi Netflix'e geçmis yeni haberim oluyor ilk sezon çok güzeldi 2.sezon da kalite iyice artar.

öyle bir şey olmadı hocam yanlış anlamış olabilirsiniz
  • Nette öyle yazıyordu ekşide de netflixe geçtiğini öğrenince izlemeye başlayan var bilemedim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.