Şimdi Ara

Scream (2015- ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
7
Favori
9.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netflix'e mi geçmiş görmedim hiç böyle bir haber, ilk sezon netflix'e eklenmiş olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Nisan 2016; 23:12:30 >
  • Bende şaşırdım ekşide görünce yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Witsel

ilk sezon netflix'e eklendi anlamında falan yazmışlardır onu, dizi mtv'de hala.

Scream (2015- )
    Scream (2015- )
    Scream (2015- )
    Scream (2015- )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Nisan 2016; 23:16:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

@Witsel

ilk sezon netflix'e eklendi anlamında falan yazmışlardır onu, dizi mtv'de hala.

Scream (2015- )
    Scream (2015- )
    Scream (2015- )
    Scream (2015- )

Tamamdır hocam sağolasın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlasın valla özledik ya Allahtan kadroyu bozmadan devam ettiler şahane dizi filmi kadar güzel bence.
  • aynen müptelasıyızzzz...Bunu sevenler SLASHER dizisinide izlesin^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0je -- 4 Mayıs 2016; 17:53:16 >
  • İlk sezon çok iyiydi. İkinci sezonda kadronun bozulmamasıda çok iyi olmuş.

Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • çok iyi ya dakika 9'dan 20'ye kadar izleyin canlı izlemek vardı bunu 20'den sonra da 2.sezonun ilk 7 dakikası var. hatta 13dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Mayıs 2016; 2:46:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

çok iyi ya dakika 9'dan 20'ye kadar izleyin canlı izlemek vardı bunu 20'den sonra da 2.sezonun ilk 7 dakikası var. hatta 13dk

Lan çok kral dizi ya kadroyu iyi ki bozmadılar forumda pek ilgi görmedi bu dizi ama gerçekten sağlam

• ilk sezonu soluksuz izledik harikaydı gerçekten... cinayetler, şaşırtmalar, göndermeler, kendi türüne olan kara mizah yüklü eleştirileri

30 mayıs ta geliyor 2. sezon, ilk bölüm adı da çok hoş "I Know What You Did Last Summer" :)
  • Bakalım nasıl olacak

• 2.sezon gayet güzel başladı.

Yeni katılan bi çocuk var şerifin oğlu onu hedef göstercekler ama onda birşey çıkacağını düşünmüyorum ana kadrodan Jake şak diye harcandı ona şaşırdım ben ya yazık oldu. Emma çok soğuk bi kız ya yine de dizi çok iyi gidiyor ama malesef forumda fazla ilgi görmedi Scream.
  • 2x1 Baya güzel başladı, ve hikayeyi da güzel devam ettiriyolar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 02x01

Baştaki şaka neydi öyle ya? Öyle şaka mı olur manyaklar. Jake öldü hiç istemiyordum ölmesini

• Okulda bile tırsarken Emma'nın gecenin köründe orayı araştırmaya gitmesi olmadı :D
  • Vuhuuu 2. sezona bakk

• katil bu sefer şu çok bilmiş morg yayınını yapan çocuk gibi ama neden böyle bir şey yapsın onu daha çözemedim belki psikopatlığa bağlayabilirler yaşanan olaylardan travma geçiriyor ve kendi hikayesini yapmaya ölümsüz olmaya çalışıyor olabilir o çocuk sıyırdı baya
  • İlk bölümden çok iyi başlangıç yaptılar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.