Şimdi Ara

Scream (2015- ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
390
Cevap
7
Favori
9.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lawliet24

quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Final mi oldu sezon finali mi oldu bilmiyorum ama bomboş bir bölümdü bu ne ya

2 bölüm daha var. 12. bölüm sezon finali olacak fakat dizinin reytingleri iyi değilmiş sanırım. İptal edilebilir.

Aynen gördüm 2 bölüm sonra final ya da sezon finali. Umarım 3.sezon onayını alır ama bu bölüm brandon james'in geçmişini aydınlattıkları için bu sezon hikayeyi noktalayacaklarını düşünüyorum yazık oldu böyle güzelim diziye.

• Hiç scream izlemedim dizide bu birden çıkıp korkutma olayı felan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transskek -- 3 Ağustos 2016; 21:31:50 >
  • 02x10

Zoe'nin kurtulacağını sanıyordum hatta ondan şüphelenecektim ama öldü Sonda Eli garip şekilde gözüktü orada ne oldu anlamadım

Kaldı bende 3 şüpheli
    Kieran, Eli, Gustavo

Katil birde Brooke çıkıyormuş Eli çıkarsa çok belli ettiler aslında, 2. kez hemde

3. sezon onayı alır mı bilmem ama alırsa bile 3. sezon final olsun artık, daha uzatamazlar bu diziyi
    Filmini bile 4.ye kadar zar zor uzattılar

• Sezon'un en sürükleyici bölümlerden birisiydi son bölüm. Geçmişe biraz daha yer verilmesiyle akıllarda soru işareti bıraktı. Özellikle Şerif'in de belirttiklerine ve bulduklarına istinaden
    Brandon James geri dönmüş olabilir mi? ancak geçen bölümde Haley'nin katil ile yüz yüze gelmesi bu olasılığı zayıflatıyor.

Öte yandan katil olması muhtemel kişilerin sayısı da giderek azalıyor. Açıkçası
    Piper'ın cesedini mezardan çıkarıp, içine domuz kalbi koyabilecek şekilde gençlerin arasında bu denli psikopat biri yok, tabii Stavo dışında.:) Eli de evlere gizlice giriyor ancak bunu yapabilecek güçte görünmüyor. Zaten bölüm finalinde gizlice çalılıkların arasından çıkması büyük ihtimalle senaristlerin yaptığı bir şaşırtmaca.

Daha henüz dizinin iptal kararı verilmiş değil. Ancak bu denli sürükleyici şekilde ilerleyen bir diziye yazık edilmiş olur. Brandon James ve kasabanın geçmişinden daha çok hikaye çıkabilir.

• Eğer 3. sezon onayını alırlarsa yeni bir hikayeye başlamaları daha iyi olur. Bu karakterler sıktı artık.
  • quote:

Eğer 3. sezon onayını alırlarsa yeni bir hikayeye başlamaları daha iyi olur. Bu karakterler sıktı artık.

Hocam dizinin en kral karakterleri Noah, Audrey, Brooke bence. Emmayı hiç sevmiyorum soğuk kız ya
  • Transskek kullanıcısına yanıt
    yok daha çok gizem
  • quote:

quote:

Eğer 3. sezon onayını alırlarsa yeni bir hikayeye başlamaları daha iyi olur. Bu karakterler sıktı artık.

Hocam dizinin en kral karakterleri Noah, Audrey, Brooke bence. Emmayı hiç sevmiyorum soğuk kız ya

Emma'yı ben de sevmiyorum. Sezon finalinde katil hepsini öldürse keşke. Hep iyiler mi kazanacak ?
  • quote:

quote:

quote:

Emma'yı ben de sevmiyorum. Sezon finalinde katil hepsini öldürse keşke. Hep iyiler mi kazanacak ?

Aynen

• Ne Zaman Çıkıyor? | nezamancikiyor.com
    Scream 3. Sezon Ne Zaman? - Dizi Konusu - Yeni Sezon
    http://nezamancikiyor.com/cikacak/scream-3-sezon-ne-zaman-1135

sitede 3.sezon onayını aldığı yazıyor ama yalan gibi geldi.

• quote:

Henüz bir haber yok. Şu diziyi daha kaliteli bir kanal almalı bence.
  • quote:

quote:

Henüz bir haber yok. Şu diziyi daha kaliteli bir kanal almalı bence.

Netflix'e geçse harika olur.
  • Dizi çok başarılı. Orjinal scream'de katil kim diye bu kadar kafa yormamıştık. Scream slasher'lar arasında favorilerimden biri ve tv series ilk kez duyrulduğunda "keşke orjinalin çeyreği kadar iyi olsada izlesek" demiştim çünkü düşük bütçeli bir mtv projesinden ibaretti ama bekletilerimin çok üstünde geldi. Senaristler iyi iş çıkartıyor,şüpheli yaratmak ve kafa karıştırmak konusunda gerçekten iyiler ayrıca ghostface cinayetlerini daha vahşi bir şekilde gerçekleştiriyor oluşuda artılar arasında. Bu arada Audrey karakterinide (Bex Taylor-Klaus) The Killing son sezondan biliyorum dizinin bence kilit oyuncusu nokta atış diyebilirim. 2. sezon ile dizi bitecek mi bilmiyorum ama umarım bir şekilde uzar ve 1 sezon daha izleriz.
  • reytingler kötü ama zaten 8 dizinin 6sı bitmiş/iptal edilmiş. devam eder gibi geliyor bana

http://tvseriesfinale.com/tv-show/mtv-tv-show-ratings-37655/
  • ilk bölüm pek sarmadı hazır netflix almışken izleyeyim diyorum da kalan bölümler nasıl 10 üzerinden puan verseniz genel olarak da ona göre devam edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

ilk bölüm pek sarmadı hazır netflix almışken izleyeyim diyorum da kalan bölümler nasıl 10 üzerinden puan verseniz genel olarak da ona göre devam edeyim.

imdb puanı 7.2 bence hak ediyor ne daha fazlası nede daha aşağı tam olarak 7 puanlık başarılı bir dizi ama tabikide zevk meselesi, tarz olarak hitap etmeyedebilir. Slasher türüne ilgi duymayı gerektiriyor biraz. 3-4 bölüm izlemeni tavsiye ederim çünkü özellikle "katil kim ?" twist'lerini iyi yazmışlar bir sürü şüpheli ortaya çıkıyor her bölüm "kesin bu" diyorsun ve devamlı yanılıyorsun. Ölüm sahneleride dizinin bütçesini ve prodüksüyonunu baz alırsak şaşırtıcı derecede iyi.
  • Eli'yı iyice gözümüze soktular bu bölüm.

• eli olduğu kesin gibi bir şey artık ama bir tanede yandaş olması lazım oda belki kierandır
  • 02x11
    Yuh dedim artık

Feci oyuna geldiler. Katil önceden sadece Audrey'i suçlu gösterecekti (Mrs. Lang'in yaralandığı bölüm) bu bölüm Audrey ve Emma katil gibi gözüktü. Hele sonlara doğru Morg videosu bütün bölümü izlemeye değer resmen. Audrey'i Jake'in yanında olduğu videoda var onun içinde. Sezon finalini çok merak ediyorum.

Edit:
    Birde Eli, Audrey'in Piper'a yazdığı mektupları ve Emma'nın eski fotoğraflarını nereden buldu bu garip. Bunun açıklanması lazım. Ayrıca Eli suçsuz da olabilir, belki Kieran bilerek oraya koydu daha sonra gitti aldı. Katil çıkarsa tabi.

Bende hala 3 şüpheli var. Eli, Kieran, Gustavo. Bence Gustavo çıkacak.

Galiba 3. sezonun kaderi sezon finalinin reytingine bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 10 Ağustos 2016; 22:08:07 >

• bölümde bi sahnede Eli nin annesi " kim olduğumuzu öğrenmeden gitmemiz gerek" diye bir cümle kurdu.

Eli ve Annesi olabilir gibi ama ikiside bir katile göre oldukça güçsüz gözüküyor.

Herkesin kafası yanacak bu gidişle :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.