Şimdi Ara

Scream (2015- ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
7
Favori
9.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya katil ortaya çıkacak. Bakalım kim
  • Müthiş heyecanlı ve hareketli bir bölüm daha. Finale doğru işler daha da heyecanlı olmaya başladı.
    Açıkçası Enna ve Audrey'e kurulan tuzak fena. Katil bir şekilde bilgisayar ve hack olaylarına oldukça hakim. Ancak bildiğimiz karakterler içerisinde bu yeteneğe sahip tek Noah var.

Bazı şeyler kesin gibi gözükse de her şey göründüğü gibi olmayabilir.
    Eli, katil gibi gösterilmeye çalışılıyor. Ancak esas katil annesi de olabilir. Bu durumda bir önceki bölümde öldürülen Hayley nin durumu ön plana çıkıyor. Hatta Emma'nın babası da olabilir. Ancak tabii kızına neden zarar versin ? tabii kendi kızı değil de Brandon James'in kızı olduğuna inanıyorsa...
    teori üstüne teori... fakat finalin ters köşe yaptıracağı kesin gibi. Doğrusu tam bir final yapmadan olayları yarım bırakıp bu hikayeden bir sezon daha çıkar.

Şu dizi Netflix de olacaktı...neyse böyle heyecanlı ve meraklı şekilde beklemek de güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 11 Ağustos 2016; 8:37:30 >

• Eli katil çıkmayacak, son bir kaç bölümde farklı ipuçları ile okları tamamen ona çevirdiler ama bu geçen sezon ve scream klasiğinde olduğu gibi bir ters köşe hazırlığı bana göre. Benim tahminim cinayetleri işleyen kişi Kieran. Hemen hemen tüm cinayetlerde olay yerindeydi ve sürpriz bir şekilde ortaya çıktı devamlı,aşağı yukarı ghostface boylarında ve kuvvetli. İlk sezonda da bir süre en belirgin şüphelilerden biriydi sonradan ters köşe oldu ama kimliği gizli kaldı bana göre en başından beri olayların içinde ki ortaklardan biri. Son bölümde mektupları elle koymuş gibi bulması, devamlı katilin eli olduğunu ima etmesi vs... Eli ve annesinin gizlemeye çalıştıkları şey ise dolandırıcı oldukları olabilir. Eli evlere girip şantaj yapabilceği bir şeyler arayarak insanlardan para alıyor ve başka bir yere göç ediyorlar. Şerifin oğlunda ghostface maskesi olmasıda onu en belirgin adaylardan biri yapıyor ama onunda katil çıkmayacağını düşünüyorum.Son olarak emma'nın babası var ama ölen karakterlere ve bağlantılara çok uzak görünüyor onun çıkma ihtlimalini yok denecek kadar az görüyorum

Son tahminim
    Kieran

• Kesinlikle ters köşe olcak.
    Çok az dizide göze sokulan karakterle suçlu olmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi harika bir şekilde ilerliyor özellikle bu sezon çok daha gizemli ve sürükleyici ama gel gör ki reytingler de ters orantıda olduğu için reytingler yüzünden dizi iptal olabilir. MTV birçok diziyi iptal etti ama Scream halen daha belirsizliğini koruyor umarım 1 sezon daha onay alır bu harika dizi.

-2x11-

Kieran, Piper ve Audrey ile ilgili mektupları çok çabuk buldu Eli zaten epey şaşkındı ben katilin Kieran olduğunu düşünüyorum. Katil bu sezon katılanlardan değil de, ilk sezondaki kendini gizlemiş bir katil olduğunu düşünüyorum o isim de Kieran bence. Stavo çıkarsa gram şaşırmayız çizimleri ortada Eli desen zaten çok üstüne oynadılar. Katil yine Emma'nın en yakınından çıkacak Benim katil tahminim Kieran kesinlikle. Eli ise sadece Emma takıntısı olan ve hırsızlık yapan sorunlu bi çocuk. Beni tek düşündüren Stavo nasıl o çizimleri ölümlerle denk getirdi ya göz göre göre katil çıkmamalı. Sezon finalinde çok fazla ölüm olacağını düşünüyorum.

• Arkadaşlar Scream 3.sezon olacakmış gözümüz aydın.

Dizi eğer MTV tarafından onay alamazsa bile Netflix tarafından devam edeceği konuşuluyordu Netflix bu dedikoduları onayladı.

Scream facebook sayfasında gördüm..

Scream (2015- )

Ayrıca Şerif acosta'yı canlandıran Anthony Ruivivar'a bir fan şu tweeti attı:" 3.sezona Her şeyden fazla ihtiyacım var.Sen ne düşünüyorsun? Anthony ise şu cevabı verdi: Herkes sakin olsun! Scream Harika! MTV doğru şeyi yapacaktır.

Scream (2015- )

• 3. sezon şu an kesin değil -büyük ihtimalle sezon finali reytingine bağlı- ama Instagram'da da henüz seri finali diye paylaşım yapmadılar. 2. sezon finali yazıyor.

.

(
    )

• Dizi sosyal medyada hayli popüler. Ülkemizde de yoğun bir ilgi var. MTV sosyal medyadaki durumu da göz önüne almalı. Ancak Netflix gelişmesi de güzel haber.

Eğer sezon finali dersek, katilin kimliği belli olmayabilir.
    Şu ana kadar katilin, Piper ile ortak olduğunu gördük. Belki de önceki cinayetleri de birlikte işlediler.
    açıkçası katilin kimliği ortaya çıkarsa, gelecek sezon söz konusu olursa, olayları olumsuz anlamda karmaşık bir hale getirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 16 Ağustos 2016; 11:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Dizi sosyal medyada hayli popüler. Ülkemizde de yoğun bir ilgi var. MTV sosyal medyadaki durumu da göz önüne almalı. Ancak Netflix gelişmesi de güzel haber.

Eğer sezon finali dersek, katilin kimliği belli olmayabilir.
    Şu ana kadar katilin, Piper ile ortak olduğunu gördük. Belki de önceki cinayetleri de birlikte işlediler.
    açıkçası katilin kimliği ortaya çıkarsa, gelecek sezon söz konusu olursa, olayları olumsuz anlamda karmaşık bir hale getirebilirler.

Hocam o kadar 12 bolüm izleyip katili öğrenemezsek millet ağır söver yalnız.

• Bu da mümkün ama belirttiğim gibi şu an bildiklerimizden yola çıkarsak
    Piper'ın en başından bir ortağı vardı. Bu ya Eli, ya Stavo ya Eli'nin annesi, Keiran, Brooke ya da Emma'nın babası veyahut tamamen bir başkası. Bu ortağı finalde ortaya çıkarırlarsa, o zaman gelecek sezonda konuyu nasıl ilerleteceklerini merak ediyorum. Belki Brandon James'ı geri döndürürler bu sefer.
  • kyran kullanıcısına yanıt

Katılıyorum konu açısından sıkıntı olabilir ben bu dizinin düşük bütçelere rağmen çok kaliteli olduğunu düşünüyorum 2.sezon bence çok daha başarılı bi şekilde ilerliyor aşırı gizemli bir hale geldi. 3.sezon ya konu bulacaklar ya da yeni bi kadroyla sil baştan devam edecekler bakalım. Benim katil tahminim Kieran.
  • Benim tahminim
    Stavo. Çizdiği resimlerin yaşanılan olaylara benzerliğe dikakt çekici ve kafa karıştırıcı. Örneğin, Brooke, Seth'i otel odasında yatağa bağladığında Stavo'nun bunu çizmesi. Diğer bir tahminim ise, Eli'nin annesi.
    Ancak senaristler gerçekten bu kadar gözüme sokmuş olabilirler mi, bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 16 Ağustos 2016; 20:01:59 >
  • Hazır mıyız ???

.

(
    )

• 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Katil tahminlerin nedir hocam?

• Gustavo diye düşünüyordum ama milleti kanlar içinde çiziyor her bölüm. O çıkarsa belli olur yani. Ama onunda ruh sağlığı iyi değil bence. Anlamadığım tek şey Mr. Branson'ın oteldeki yerini Brooke ve Gustavo biliyordu. O ikisi çıkmazsa katil orada olduğunu nereden öğrendi ? Belki Mrs. Lang falan çıkar katil. Onlar sevgili gibi bir şeydi Brooke'tan sonra. Eli'de sürekli çok şüpheli davranıyor. Emma'ya takıntılı gibi ama zarar vereceğini sanmıyorum.

Geriye Kieran kalıyor. O da çıkmazsa hiç tahmin edemediğimiz biri çıkacak artık.

Katil ortaya çıkınca 2. sezonu yeniden izleyeceğim. Katil ortadan kaybolduktan sonra falan nasıl normal olarak çıkıyor bakmak lazım.

• sallamışlar sanki hiçbir yerde yok böyle bir haber
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt

Hocam bence birçok soru işareti havada kalacak gibi. Gustavonun çizim ve ölümler arasındaki bağlantı mı desem, Elinin gizemi mi desem açıklanmayacak gibi sanki. Benim katil favorim Kieran.
  • scream netflix original zaten ama mtvde yayınlıyor nedense bilmiyorum nasıl bir ilişki içindeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Hocam bence birçok soru işareti havada kalacak gibi. Gustavonun çizim ve ölümler arasındaki bağlantı mı desem, Elinin gizemi mi desem açıklanmayacak gibi sanki. Benim katil favorim Kieran.

Gustavo'nun o çizimlerini babası anlatmıştı. Arkadaşının öldüğünü görmüş bir şey yapmamış ondan sonra çizimlere başlamış. Eli'de manyağın teki onu boş ver gitsin.

• 2x12 - Sezon Finali

Katilin kendini kurban süsü verip, ağzını falan bantladığında Kieran olduğunu anlamıştım bu sezon banko favorim Kierandı. Sondaki arayan kişi acaba gerçekten Brandon James mi? Herşeye rağmen bu sezon harikaydı ve 3.sezon olması gerçekten güzel oldu. Eli'nin ölmesine üzüldüm valla onun katil olmadığını en başından beri biliyordum keşke ölmeseydi. Herşeyiyle Scream bence harika bir dizi gerçekten 3.Sezonu merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 17 Ağustos 2016; 12:02:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.