Şimdi Ara

Scream (2015- ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
390
Cevap
7
Favori
9.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Witsel

quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Beyler başlanır mı ? Sıkıntıdan ölüp gidicem 3-4 bölüm arka arkaya izleyebileceğim dizi lazım.

Hocam bence çok güzel filmini sevdiysen dizisini de seversin. Arrow gibi saçma sapan değil hiç değilse Katili tahmin etmek çok zor ya hele ki bu sezon aşırı merak ediyorum, başla bence.

Katil her sezon değişiyor mu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet24

quote:

Beyler başlanır mı ? Sıkıntıdan ölüp gidicem 3-4 bölüm arka arkaya izleyebileceğim dizi lazım.

Kesinlikle başla. Çok sürükleyici bir dizi, tavsiye ederim.

İlk bölümü bitirdim şimdi harbi iyi diziymiş
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bence çok güzel filmini sevdiysen dizisini de seversin. Arrow gibi saçma sapan değil hiç değilse Katili tahmin etmek çok zor ya hele ki bu sezon aşırı merak ediyorum, başla bence.

1.sezonun hikayesi 2.sezon devam ediyor kadro aynı ama katiller farklı gerçekten güzel dizi hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.sezonun hikayesi 2.sezon devam ediyor kadro aynı ama katiller farklı gerçekten güzel dizi hocam.

valla 2 bölüm üst üste yapıştırdım sağlam diziymiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla 2 bölüm üst üste yapıştırdım sağlam diziymiş

Beğenmene sevindim hocam arada geçiş bölümü tarzı bölümler olabilir ama güzel dizidir Scream. Tek sıkıntı 3.sezon onayı alacak mı orası belirsiz.

• 02x09
    Bir sürü şüpheli oldu şimdi benim gözümde

Brooke nasıl bi insansın anlamıyorum. 1 gün önce Jake öldü diye içip ağlayıp herkesin önünde konuşma yaptı daha sonra gitti Gustavo ile yattı. Gustavo'nun da önceki yaşadığı yerde neler olduğunu öğrendik. Soğukkanlı biri. Emma'ya o e-mail'i katil yolladı diye buldular ama ben yinede güvenmiyorum Zoe yollamış olabilir. Audrey zaten lez neyini kıskanıyorsa onun, Noah'la yatacak değil sonuçta. Mr. Lang Emma ve Kieran'ı görünce çığlık attı. Emma katil olmayacağına göre Kieran'da bir şey var. Belki onu merdivenden atan oydu. Sapık katil kimse Piper'ı gölden çıkarmış galiba. Ayrıca partide Gustavo'nun yine belirmesi de garipti. Onu kim davet etti?

Kısaca bana göre katil havuzu
    Kieran, Gustavo, Eli, Zoe

Bunlardan hiç değilse biri kesinlikle katil

• Öyle bir hale getirdiler ki, neredeyse herkes potansiyel maskeli katil. açıkçası son bölüm de, yeni soru işaretleri bıraktı.

Açıkçası bu bölümde yine
    Eli'nin ortalarda gözükmemesi tuhaf. Kendisinin psikopat yönünü geçtiğimiz bölümlerde gördük. Katil olması en muhtemel kişilerden biri. Belki de bir şekilde geçmişte Piper ile ilişkisi vardı.

ya da
    Katil, hiç ortalarda gözükmeyen bambaşka biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 28 Temmuz 2016; 7:51:16 >

• katil ben çıksam şaşırmam artık ya

birbirinden habersiz 2 ayrı katil olma ihtimalı var mı acaba
  • Scream serisinin 1.filmini izlemeyenler açmasın. Bu sezonun katiliyle ilgili teori.

Bilenler bilir Billy ve Stu denen 2 kişi vardı herkes ikisi birbirinden nefret ediyor zannediyordu ve filmin sonunda ikisi de ortak katil çıkmıştı. Aynı mevzu Kieran ve Eli için geçerli olabilir mi acaba?

• Eli'nin olması muhtemel gibi ancak birisini kaldırıp yere fırlatacak kadar bir cüsseye sahip olmaması başka birinin veya bir ortağı olmasını akla getiriyor.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Bana da sanki öyle geliyor. Mrs Lang'i öldüren kişinin 'asıl' katilden farklı birisinin olduğunu düşündüm nedense,kadını kaldırıp atıp cesedini orda bırakmazdı bence gerçek katil olsaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzele benziyor.Başlıyım en iyisi.
  • benim dikkatimi çeken olay Gustavonun çizdiği resimlerde Seth Bransonun yatağa bağlı halde olan çizimi.

onu katil ve Brooke dışında kimse o şekilde görmedi. bu çizim katil olma ihtimalini Gustavo üzerinde yoğunlaştırıyor.
  • sabah saatlerinden beri 10 bölüm izleyip ilk sezonu bitirdim.
    Değdi mi ? Sonuna kadar.
    Umarım 3. sezon onayı alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Bana da sanki öyle geliyor. Mrs Lang'i öldüren kişinin 'asıl' katilden farklı birisinin olduğunu düşündüm nedense,kadını kaldırıp atıp cesedini orda bırakmazdı bence gerçek katil olsaydı.

Yalnız orada attı ama hizmetli gelince kaçmak zorunda kaldı. Yoksa Mrs. Lang'i öldürüp Audrey'i suçlu gösterecekti. O da katil yani.

Hiç değilse 1 katil kesin erkek. Kız çıkarsa helal olsun kuvvetine.

• Mrs. Lang i atanda sanki Keiran havası sezdim duruş pozisyon olarak bide o lunapark olayı filan onun tezgahı olabilir
  • Amanın

.

(
    )

• Keiran garanti bence Katil hiç Emmaya dokunmuyor bu da Keiran'n olduğuna işaret.Diğer katil ise Zoe olabilir Noah'a yakın durup bütün bilgileri topluyor. Gustavo'nun katil olma ihtimali sıfır.Hiç bir seri de bu kadar belli edilmedi katil ondan Gustavo olmaz.
  • Final mi oldu sezon finali mi oldu bilmiyorum ama bomboş bir bölümdü bu ne ya
  • quote:

Final mi oldu sezon finali mi oldu bilmiyorum ama bomboş bir bölümdü bu ne ya

2 bölüm daha var. 12. bölüm sezon finali olacak fakat dizinin reytingleri iyi değilmiş sanırım. İptal edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.